99

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 97Е тука никой не ти омаловажава ни труда ни мечтите по простата причина, че няма абсолютно никакво понятие какво представляват те. Тук си говорим за Мъск и неговите представени по медиите мечти.

98

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 96Олеле ... Ти си по като онзи кечист от последния филм на Дисни, дето гледах. Помня, че приемаше всичко буквално.Говоря ти за съвременната цивилизация! Както се е случвало много пъти преди това! Още от Шумер, още от Йерехон, а вероятно и преди това.

97

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 95Лошото е че не се образоват, а сляпо вярват на всяка дума на някоя "медийна звезда" и я приемат като божи закон.

96

Анонимен

преди 4 месеца

До АнонименДействам, по-дяволите. Уча второ образовние, за да помогна на първото си и работя. В момента чакам, д ами се ръннат моделите и не съм спал от 2 дена, следователно мисля, че ще си легна. Просто е ужасяващо. когато някакви случайни хора решават, че трябва да те наранят, като омаловажават труда и мечтите ти. ОК е, да се гавриш с човк, който има образование, работа, живот и стремежи, *** ане е ок, да откажеш да комуникираш с някой, работещ в Макдоналдс ... В какъв свят живеем?

95

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 93Но света няма да се "провали" и да даде път на "нов свят". Той се развива по някакъв си начин независимо дали е лош или добър и друг свят няма.

94

Анонимен

преди 4 месеца

Ставате все по смешни, "пипирудо ща спася" дечковци интриганти един два жалки трола хипстърчета, вярващи на всичко медиите, възприели се "умни и красиви", една кофа през живота си не вдигнали, гении мамини :)) Хващайте мъск и го питайте защо избра 420 да си манипулира акциите, току виж ви научил на полезната дрога :))

93

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 93Това и аз го знам. Има едни платформи за съфинансиране на проекти. Идеи като създаване на машини най-общо казано не се подкрепят, докато идеи за създаване на часовници, които ти показват колко крачки изминаваш на ден събират милиони долари подкрепа.

92

Анонимен

преди 4 месеца

Съвременният свят се е побъркалИскат коли, козметика и игри.Този свят трбява да се провали, за да даде път на един ... смел и нов свят!

91

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 90Никой не е казвал нищо да не правите. Давай. Действай.

90

Анонимен

преди 4 месеца

До онзи, който ме нарече Каракольо:Вие, господине, сте ужасен човек и се надявам, за доброто на всички нас, да намате наследство!

89

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 88О така ли?Значи нищо да не правим? Нищо да не правим? Да седим и да се надяваме на някой друг?Да не учим? Да се забавляваме? Да "оставим децата, да бъдат деца"? Та как ще постигнем нещо? Кка ще се развиваме? Какъв с мсиъсла от това, да се надяваш или да отриччаш, бед да даваш на 100% от себе си?

88

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 86Кога тва. Никой никого не мачка. Просто искаме да разделим фантазиите от действителността. Все пак доста космически агенции имат половинвековен опит и знаят кое е възможно в момента и кое не е възможно на базата на съществуващите и перспективни технологии.

87

Анонимен

преди 4 месеца

До КаракольоМда и веднага започва да никне трева като във филма.

86

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 79 И колко километра изминаха тези роувъри? 10, 20, до 50 км."Математически модели" трябва да се направят на базата на съществуващи и добре разбрани данни, но проблемът идва с тестването.И не разбирам, чщаот сте толквоа противни и гадни! Всеки път, когато някой ваш брат се опита да направи нещо, вие го мачкате и нападате! После се чудите, защото като успеят, хората не се интресуват от бедните и от старите си квартали!

85

Анонимен

преди 4 месеца

До Каракольо 82Без фантазии, основани на филми като "Зов за завръщане". Атмосферата с кислородгодна за живот се формира в продължение на милиони години както и средата за обитание.

84

Анонимен

преди 4 месеца

79 Васил Надейнов както пя че "всичко му е наред" се оказа че не си беше плащал данъците.

83

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 81Ииии тцъ тцъ тцъ ... само за отбрани и ти ще си им благодетеля ли ?

82

Каракольо

преди 4 месеца

Там трябва да се изгради огомен реактор , който да започне изпускане на кислород в атмосферата на Марс.

81

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 74Ще го направя! Но искам да ти кажа, че всичко което ще се постигне, ще е за малка част от хората, а не за всички ;)Преди това имаме нужда от контрол над популацията.

80

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 79Всичко уби манталитета ии народопсихологията, а не тоя или оня политически строй. Той матряла като не става все тая в какъв строй ще живее.