299

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоПак ти казвам че си рядък ганdon. Вземай вилата и ходи да защитаваш Окрайна.

298

Калеко Алеко

преди 3 години

До До 329..Абе тя цялата ни държава беше база на СССР, БКП беше подразделение на КПСС, ДС на КГБ, в Армията имаше ГЛАВПУНА която бетонираше Варшавския договор и ключовата роля на Големият брат, а когато български военни се кълняха да служат на България имаха предвид Матушката си..Що се отнася до Чехия, Унгария и Полша там им се пращаха танкове включително и български. Само ще Ви дам дам пример с Брекзита в Англия, решиха да се отделят и никой от ЕС не им прати танкове, в Украйна далеч не е така

297

...

преди 3 години

За тези дето викат "Що Русия рязко решила да нахлуе в Украйна и какво ли са направили украинците, че видиш ли Русия да реши да ги атакува". Каквото си иска ще прави Украйна на своя територия. Руснаците да си гледат тяхната ***. От 1989г насам единствената страна на планетата завладяваща чужди държави и поставяща ги в свои граници под свой контрол е Русия. Северна Осетия, Якутия, Тува, Чувашия, Чечня и Крим са все територии отцепили се от СССР дето после с танкове бяха вкарани в Русия!

296

Атанас Велмазов

преди 3 години

Дано ! Украйна винаги е принадлежала на Русия ! За един ден ще я анексира ! Вечна слава и признателност на братския руски народ, дано един ден и ние станем една държава с Русия ! Чест и почитания, господин Путин ! Бъдете здрав и благословен !

295

До 329

преди 3 години

Да ти кажа, питал съм се защо държавите от бившия СИВ и по точно тези в централна Европа ( Чехия, Унгария, Словакия, Полша) са тошкова настроени срещу Русия. Та нали и ние бяхме в кюпа. Разговарял съм с много хора от горепосочените държави и те ни разказаха, че по онова време съветската власт е била в пъти по агресивна отколкото у нас. Още повече когато са виждали как се живее в съседство ( Австрия, ФРГ) са разбирали, че про тях няма живот. Също така са имали бази на ссср. В БГ нямаше такива.

294

Я

преди 3 години

Много ми е интересно едно нещо. А то е, защо всички медии обясняват как Русия всеки момент се очаква да нахлуе в Украйна? Има ли нормален човек, който да си мисли,че Русия просто така е решила тази седмица да нахлуе в Украйна? Каква е предисторията. В Донбас, украинците са предприели действия, подпомогнати от НАТО и САЩ. Та затова руснаците са агресивни.

293

Анонимен

преди 3 години

Докато България е в НАТО аз ще работя против България.

292

селянин

преди 3 години

ке разберете до довечера

291

Анонимен

преди 3 години

До 318Македонските са .. объркани българи. *** много спорят. Мноооооого. Викаш му .. Българин си, бе, то ти вика еп на съм буугарин, па пий българска ракия, яде баница и щракане пръсти на галена и говори на български... ми ко си? Вика маке ... маке маке ... ама българско.

290

Анонимен

преди 3 години

До: 326Неправилен отговор.Какво ти е направила Русия та я излагаш така пред света?И без това е с един от най-лошите рейтинги във света, може би само Северна Корея е по-зле.Руснаците не са лоши хора, не е хубаво да ги очерняш така!!!

289

Анонимен

преди 3 години

Джо Байдън се чуди как да подари на Путин и останалата част от Украйна.

288

ШибиРиби

преди 3 години

Много скоро Путин ще почуствува Любоф в дебелото черво

287

Анонимен

преди 3 години

Защо ги чета тия глупости??????

286

Минка

преди 3 години

Тия руснаци трябва да ги заградим по фланговете да нанесем няколко превантивни удара и да не ги оставяме да дишат докато бягат с 300 към Сибир

285

Анонимен

преди 3 години

До ИСТОРИЯВ Историята има само една нападателна Война на Русия с нахлуване в чужда Държава - Русия е нахлула в Турция за да освободи България .Друга такава Война с нападение няма----И тогава Русия не е нападнала просто така от кеф,те даже не са искали да водят тази война, въпреки,че някои български дейци са извървяли пътека да се молят на Русия да ни освободи, а се случва,защото се извършва страшно кърваво клане от страна на турците върху българите след Априлското възстание. И това също е

284

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе е преди двеста години,а преди 100 години,а и укранците до неотдавна не знаеха и не използваха украински, а говореха на руски, дори Тимошенко се учеше в движение на украински език,че понякога и вкарваше руски думи,защото не ги знаеше на измисления украински, понеже родния език на украинците е руски.

283

Анонимен

преди 3 години

До 316Какво е било преди 200 години няма никакво значение. Сега украинците са украинци. Както македонците са македонци. Искат си отделна държава.

282

Анонимен

преди 3 години

До БългаринРусия ако иска да нахлуе в Украйна не и трябва много подготовка. Руските танкове Армата ще са на следващия ден в Киев. А и най-вероятно ще стане с почти никакво кръвопролитие. Украинските политици може много да се пънат, но нито народа, нито армията ще даде някакъв отпор на Русия./////////И със сигурност украинците ще вдигнат голям банкет от радост, ако видят,че руснаците се връщат в Украйна и вземат властта! Това е голата истина.

281

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа,аз знам,че украинците са руснаци по произход,това са ФАКТИТЕ ,те са поукраинчени насилствено през ПСВойна от австрийците, австрийците дори са създали първите концлагери в Европа през ПСВ именно с тази цел, но губят войната и Русия си връща заграбените територии, това СА ФАКТИТЕ! Много са руснаци са били избити по жесток начин от австрийците.Знаят се точно и имената и кои предатели срещу заплащане от немците, са създали новоизмисления украински език и са го налагали с тояга

280

Българин

преди 3 години

Русия ако иска да нахлуе в Украйна не и трябва много подготовка. Руските танкове Армата ще са на следващия ден в Киев. А и най-вероятно ще стане с почти никакво кръвопролитие. Украинските политици може много да се пънат, но нито народа, нито армията ще даде някакъв отпор на Русия.