239

Анонимен

преди 3 години

До Перничанин Сигурно ,щом им пречат на фашистите и те цвилят .

238

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Едни нахлуха в Югославия ,после ,Афган , Сирия ,Либия ,защо други да не могат в Уркия ?

237

Перничанин

преди 3 години

Дали Русия е технологично по напред или САЩ ?

236

Един мъж

преди 3 години

Искам да попитам тука коментиращите за Ванга.Като я питали за Македония - тя казала там където е текло пак ще тече ? Това какво означава ?

235

дърт

преди 3 години

До Анонимен 240Каква връзка има Русия с Берлинския и Ньойския договори благодарение на които са откъснати не само Македония, но и много други части от България?

234

Анонимен

преди 3 години

Байдън и Меркел осигуряват финансиране на режима на Путин, като строят Северен поток 2, но иначе били взели твърда позиция спрямо Русия? Пълен смях.

233

Анонимен

преди 3 години

Не е въпроса в това дали Русия ще нахлуе в Украйна или не, а може ли НАТО да се противопостави със сила? За мен отговора е не, НАТО става все по-слаба, всъщност без САЩ НАТО е една жалка пародия, сбърщина от женчовци, които ще побягнат с ревове при първия изстрел на врага. Ясно е че Путин иска да възстанови СССР в някаква нова Руска империя, ясно е че няма кой да го свали от власт, Навални няма шанс, така че да се опитваш да го спираш с някакви розови декларации на евро женичките е смешно.

232

V

преди 3 години

Ами руснаците да си вземат руската част и да се свършва с тоя конфликт .100 години няма с тия да се занимаваме. След ВСВ беше приет принципа за не промяна на границите .Така че по този принцип цяла Украйна си е руска .

231

Мнение

преди 3 години

Постановката на въпроса е сгрешена. Русия не войюва с Украйна, а Украйна воюва със сепаратистите. Не е едно и също. Иначе войната отдавна да е приключила. Русия защитава лускоезичното население в Донбас, за да не бъде избито и тормозено от украинските вационалисни както се случи в Одеса например... толкова е просто, иска се автономност в границите на Украйна, но нееее... не можело. Тогава ще излязат от Украйна, това е. Не е сложно за разбиране.

230

Реалист

преди 3 години

НАТО кьораво тика към война в Русия.

229

помнещ

преди 3 години

до " ШЕФА"! Пиша ти името на КИРИЛИЦА ,поради факта,Че обичам Кирилицата и нищо друго!:) Прав си за Биологичните войни! САмо че никой не си дава сметка днес,че КОВИД спада към лабораторните разработки,на уж една държава,милееща за цял свят! Лицемерие и нищо друго! Пълен световен цирк,от нейна страна!

228

Анонимен

преди 3 години

До До 248 Га си видиш дупката отзад ,без огледало !

227

Баба мара

преди 3 години

руските подводници да се изнесат към ню иорк там да си правят ученията покраиукраина не е интересно

226

SHEFA

преди 3 години

ДО 251-ТОЗИ 248 НЕ Е ПЛАТЕН ДРАСКАЧ-НЕ СЕ ПРОДАВА-ВОЙНЪТ И САМ Е ВОЙН.-ИМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЕГО.

225

Оставка

преди 3 години

Жужето е много лакомо.Да си подава оставката и да не краде чужди територии.

224

До 248

преди 3 години

И приднестровие в Молдова,и вече Сирия,иска и Либия,но парашута взе да му се къса и скоро ще е с скъсан параШут и конец на режима МУ. Платените русофили нека пишат опорни точки,файда йок

223

Анонимен

преди 3 години

А ,госпожа Христова ли е писала? Не заслужава четене. Тя никога не говори истината, дори когато коментира истински факти. Не ми е ясно защо я държат.

222

Анонимен

преди 3 години

Радев и Бойко заедно контролират Русия. Те ѝ дърпат конците.

221

SHEFA

преди 3 години

РУСИЯ НИКОГА НЯМА ДА ПОСЕГНЕ НА УКРАЙНА-ТАКА ЧЕ СПОКО.-ВСИЧКО Е ДА СЕ ПИШЕ НЕЩО-ПОПЪЛВАНЕ НА ПРОГРАМАТА.

220

Анонимен

преди 3 години

До 238Посочвам ти колониите: Грузия, Беларус, Казахстан, Сърбия, части на Украйна, съзнанинието на много българи, може би и твоето?!