19

Анонимен

преди 3 години

За Русия е ясно, че да се договори с Америка - изобщо няма да се получи. Америка е държава построена изначално на насилие и убийства. Америка е основана на доктрината за Manifest destiny, тоест: ние имаме право на всичко, на нас всичко ни е позволено от съдбата, тази земя винаги е била наша, а индианците живееха на нея и затова ще ги избием и унищожим. Е, позволено е да мародерстват жалки васални държави като България, но с Русия не се получава.

18

Анонимен

преди 3 години

Русия ако е искала да нахлуе в уркания щеше да го направи още когато анексира Крим. Сега ако иска кой ще я спре да нахлуе. Краварите с памперсите или меките евро.гейски китки. Ако искаха да я разнищят Русия това трябваше да го направят по времето на пияндето Елцин. Тогава можеше да я превземат само с една бутилка Уиски. Сега вече е късна. Русия е мощна държава от 20 години. Доработи оръжието което оня с белега спря и краварите онзи ден се чудеха какво виждат при изпитанието му пред очите им.

17

Анонимен

преди 3 години

САЩ ще се намеси колкото се намисиха в Грузия. А Полша намеси ли се - това означава нападение над Русия от НАТО и ядрени ракети в Брюксел по централата на НАТО, а самата Полша ще бъде окупирана за 2 дни.

16

баба мара

преди 3 години

нато не се спря напълни с оръжие полша и прибалтииските държави румънияпоръча 130 самолета турция с ц400 и всичкото това да се спре сев поток2 да сезагради русия отвсякъде никои няма да напада украина подстрекават нарочнокомика да върши прос-то=тии и сега гледаите как ще пострадаме заради интереситена янките на 20 000 км от тук

15

Анонимен

преди 3 години

Що, и да нахлуе - НАТО какво ще направи? Ще наложи санкции - ха ха хаааа!

14

Анонимен

преди 3 години

Русия само плаши. Ако влезе в Украйна това ще доведе до открит комфликт. В който ще загуби. Ще се намеси САЩ , Полша с другите съседни страни.

13

АнонимеН

преди 3 години

ВОЙНАТА МЕЖДУ ФАЩ И *** ТРЯБВАШЕ ДА Я ИМА ОЩЕ КОГАТО БЕШЕ АНЕКСИРАН КРИМ!ОДОБРЯВАМ НЕЗАБАВНА ВОЙНА!

12

Анонимен

преди 3 години

чичкото с мустачките и той така се е вживявал преди да почне да се разхожда с танковете из целия континент. Много го подцениха и го оставиха да си разиграва коня. Вова трябва да бъде съден от международен трибунал за престъпления против човечеството, както стана с Милошев и други преди него

11

Мрази Русия

преди 3 години

Мрази Русия - това се плаща, това се котира, това сега е модерно.Русия е крепост на злото, агресор, дестабилизатор, и каквото си поискате в тази насока.Украйна е добрата страна, трябва да я подкрепим. Да може да се асимилират няколко милиона руснаци. Да станат украински, типично руски градове като Одеса, Харков... Затова убийствата извършвани от украински националисти са справедливи, акт на отмъщения за Голодомора и др.Да живей Украйна и съюзниците й Турция и САЩ, Смърт на Русия!

10

Анонимен

преди 3 години

не

9

АнонимеН

преди 3 години

ИЗОБЩО НЕ СЕ ОБСЪЖДА, ДАЛИ РУСИЯ Е НАХЛУЛА В УКРАЙНА !А СЕ ОБСЪЖДА ,КОГА ЩЕ БЪДЕ ИЗКАРАНА ОТ УКРАЙНА!

8

Анонимен

преди 3 години

Русия се подготвя да нахлуе в Украйна, точно толкова, колкото и в Крим. Няма нужда от нахлуване, те вече са вътре. Пограничната активност е за по-голяма сигурност, за всеки случай.

7

SS

преди 3 години

Дано не стане война,защото може да прерасне в нещо друго много по голямо и смъртоносно. А ние българите да си налягаме парцалите защото сме много уязвими.Слушайте бай ви SS той ги разбира тия неща.

6

42942

преди 3 години

Пак прекалено много думички. Нещата са ясни и видими - Русия нма намерение да напада Украйна порадим множество вътрешни причини. Неизбежно е да засили границите си, защото всимки вижсаме как се приближават до тях воски на НАТО. Жалко, че това става съвсем близо и до нас. Дано всичко приключи мирно и всеки да си се прибере вкъщи. Идва лятото,ей! Няма да се лишаваме от ваканция на море и тази година!

5

Анонимен

преди 3 години

Само чепата тояга ще усмири злото кремълско джудже-убиец.

4

Анонимен

преди 3 години

Глупост

3

gosko

преди 3 години

Ще ги освобождава

2

АнонимеН

преди 3 години

РУСИЯ ОТДАВНА Е НАХЛУЛА В УКРАЙНА!!!

1

ГЕРБ

преди 3 години

АГРЕСОРИ