319

джо

преди 3 години

Статията е пореден бълвоч. Не знам защо ,но авторката пропуска някои тревожни подробности, като изгорените в Одеса протестиращи, за които Украинската прокуратура нищо не предприе. Също така и извършените безчинства от Украинската армия и авиационните бомбардировки на градове през 2014 г. И какво, Руснаците трябва да стоят отстрани и да наблюдават как избиват сънародниците им. За 30 сребърника нашите журналисти ще продадат и майките си.

318

Военен експерт

преди 3 години

От време на време трябва да се водят войни за да се поддържа армията боеспособна. Те затуй евроджендърските армии трянират с бой с възглавници.

317

Анонимен

преди 3 години

в украйна само неадекватни политически позициимеко казано големи беладжии наивници

316

ТОНИ

преди 3 години

На Русия дължим съществуването си, сега заради политически, икономическия и най-вече демографския срив сме на прага на изчезване ! Дано минем към Русия впоследствие , а не към Турция. Убедена съм, че ще вземем правилната страна

315

Христина

преди 3 години

украйна е измислена държава с измислена история , не трябва да я има ! Адмирации на господин Путин за анексирането !

314

Иван П.

преди 3 години

Велика РУСИЯ ще изтрие от картата на земята окрайна още тази година !!!!!!!!!!!!!!!

313

Анонимен

преди 3 години

Държава Украйна има! Докато държава Русия не съществува!

312

Анонимен

преди 3 години

а не е ли обратното, от февруари украина предислоцира вохски на изток. Учения на ВВС и ПВО съвместни с НАТО авиация....

311

отивам

преди 3 години

да си дам живота за братушките. Вечна дружба.

310

###

преди 3 години

Само се повтаря "украинците са руснаци" и се правят паралели с македонците. Но как точно са руснаци? Генетично са различни, личи и по външния им вид. Украинците са спредимно от Хаплогрупите "I" от балкански и балтийски тип смесени с източноевропейската "Ra" плюс татарите които Сталин им засели и разни други кавказски примеси като "J".Духовно? Да, може би...но отчитайки, че Русь е имала за първа столица Киев, че Московия не е била част и че този дух е с български източници. Тоест: нищо общо със ситуацията с Македония!

309

Анонимен

преди 3 години

До 338 ТОНИВъв видеоклипа https://youtu.be/oJ-zg1m2IfM е показано къде е генезиса за вашето русофилско раболепие и вечно послушание към Московския Улус !

308

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... ВОСР си е изцяло руска идея, Ленин е доразвил Марксизма и Ленинизма с прозрението си че комунизма може да победи и в една изостанала почти феотдална държава и резултата е достатъчно показателен. Още когато работническо селската Власт в рассия развиваше социалзЪма в западните и скандинавски държави той се беше развил, там имаше социални държави и срдена класа с висок стандарт на живот, а експеримента в РАША изпадна в своята нестоятелност и се прероди в олигархичен капитализъм.....

307

Анонимен

преди 3 години

До ...Всичко което си изброил са откраднати територии от Русия!

306

Атанас Велмазов

преди 3 години

Въпрос на време е окрайна да бъде анексирана ! Дано се случи тази година ! Измислена държава

305

Анонимен

преди 3 години

До Атанас ВелмазовА бе,я си гледай работата,на нас конфликти не ни трябват, искаме спокойно Черноморие и Балкани,Европа!

304

Анонимен

преди 3 години

До Да допълня...Да ти обясня,че комунизма не е руски,а е най-вече немски,също и люксембургски и английски!Октомврийската революция не е руска идея,а от чужди държави,Сталин е изгонил и Троцки! А Полша и Украйна са пострадали най-много през ПСВ и ВСВойна.

303

Калеко Алеко

преди 3 години

До ТОНИ ... Аз брат руснак нямам, нито майка ми е рускиня и добре че е така, че иначе нямаше да знам и кой е баща ми ... А ти като си се завъдил със сибирски братя и сестри ходи да живееш в тяхната къща, не ни ги довличай тук ... !!!

302

ТОНИ

преди 3 години

Вечна признателност и любов към велика Русия и братския руски народ ! Дано скоро станем една държава ! <3

301

Калеко Алеко

преди 3 години

До ТОНИ ... Вечна памет и признателсност ще изразяваш на гробището на българосъвеЦките отношения, казвам българосъвеЦки, защото съвременният путинизъм в рассия е точно копие на ленинизма и сталинизма ... !!!

300

ТОНИ

преди 3 години

Вечна признателност на братска Русия !