46

Колко от родителите

преди 3 години

На децата са източно православни и колко са мюсулмани , мене и това ме интересува .

45

И какво

преди 3 години

прави държавата по въпроса???Създава ли работни места???Вдига ли доходите на хората???Дава ли бонуси за деца на образовани и работещи хора???Осигурява ли добро образование???Осигурява ли добро здравеопазване???Осигурява ли бърза и справедлива съдебна система???

44

Анонимен

преди 3 години

навремето Карбовски, след интервю с една тъмн о зел ена , призова "българино, не натискай копчетата, ами натисни жена си и прави деца" - щото след 20 години от тия 7 милиона 5 ще са тъм но зел е ни,а другите от дпс

43

Анонимен

преди 3 години

Аз съм от поколението на тъй наречения "бейби бум", след 12 години ставам пенсионер!Смятайте къв шъ е процента на "застаряващото" поколение спрямо младото след 10 години!, а след 20????

42

До 47

преди 3 години

Кои са тия нормални държави?Като гледам какво се случва в САЩ, Швеция, Великобритания, Германия тия са последните държави, които могат да се нарекат нормални.

41

До Демократ

преди 3 години

Всъщност наистина е така. В България хората си харесват комунизъма. Затова и нито един комунист не влезе в затвора. Българите си искат комунизъм. А то и без това друго не се предлага от политическите партии.Всички партии които се явяват на избори са комунистически партии в различна степен.В България е пълно с комунисти. Те са просто навсякъде. Повечето дори не знаят че са комунисти. Не знаят че това което им харесва принадлежи към марксистката идеология.Тук капитализма е табу.

40

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяхме продължили тръбата за Сърбия нямаше да има газ за България. Транзита през Украйна спира. Варианта беше да ни карат газ с танкери от САЩ, проблема е, че цената е двойна. Любовта минава през стомаха, като ти стане хляба 3 лева няма значение кой какво прощава.

39

Булгаристанеца

преди 3 години

предпочита да бере ягоди на полето в Англия и като се върне за лятото в Бг-то да се прави на гъзар с 25 годишно БМВ вместо да протестира и да си търси правата. Нищо вече не става от тоя народ.

38

Анонимен

преди 3 години

Баба ми ,Бог да я прости, е родена преди 100 години. И в момента има 8 живи наследници-две деца,две внучета,и 4 правнуци.Същевременно една нейна наборка от *** за има живи над 100 наследника.А има и по-драстични случаи-една позната е вече над 50 години и няма деца.Единствено дете е,а и нейните родители са единствени деца. Като умре тя и родът им погива.

37

Анонимен

преди 3 години

Тия дето са вдигнали плаката "Искаме доходи които да ни осигуряват достоен живет" - ама преди 30 години скачахте по площадите, а? Ами ето ви достоен живот! А младите днес трябва да знаят, че и да скачат и да не скачат, животът им след 30 години ще бъде много по тежък от този на днешните пенсионери.

36

Отиваме

преди 3 години

у киреча.

35

Анонимен

преди 3 години

Време е и Слави да се позамогне.Да полапа малко субсидии.Да разреши ползването на марихуаната.

34

Анонимен

преди 3 години

Виновна е фрагметнаризацията на индентичностната левица!

33

Демократ

преди 3 години

Демокрацията е най-добрата система, но българите са прости и гласуват за комунисти като Мая, Слави, ГЕРБ и БСП!

32

Анонимен

преди 3 години

За всичко е виновен Костов.

31

Анонимен

преди 3 години

САЩ никога няма да простят на България тръбата с руска газ на Турски поток. А в момента нямаме дори пари и рекета да си платим няколко милиарда за "нови" оръжия за да ги умилостивим. България я чакат много тежки времена, а вие сте се загрижили кой спечелил изборите, това няма никакво значение кой е спечелил изборите.

30

Как се казва

преди 3 години

Ние сме малък но за сметка на това изключително просссс народ.Сега даже си мисля че колкото повече намаляваме толкова повече изпростяваме.Щом Бойко Мутрата и Славчо Чалгата са водещите полици и техните частни фирми (по известни като партии) са с най много гласове какво повече да говорим.

29

Анонимен

преди 3 години

Путин е виновен! В ЕС белгийците, холандците, французите, немците работят здраво за да ни изпращат средства чрез ЕС за да живеем добре по 100 години, но Путин и Русия пречат на правилното разрпределение на средствата!

28

Анонимен

преди 3 години

Пенсионна възраст при мъжете -> 64г и 4м.Средна продължителност на живота при мъжете -> 71г и 6м.=============================================Е как да ти се живее.

27

Емигрантка

преди 3 години

НСИ, нашето семейство емигрира през 2020 година, отчетохте ли ни???По лични карти ние родителите и трите ни деца се водим на адрес в България.Същото важи за брат ми - от 4 години емигрант, съпруга и две деца. Звънят им да ги питат защо децата им не са записани за училище?!? Те от 4 години не живеят там. Етническият състав се променя. След 10 години българите ще сте малцинство. Защото политиците Ви са антибългари.