166

Gringo

преди 3 години

Добре, Никой от тук нататък няма да роптае против теб в тази държава . ЖИВОТЪТ си е само Твой , продължавай да си го живееш както си знаеш и намериш за добре , само мир да е !

165

Жена

преди 3 години

До 188С кое точно съм ви подлудила - с моите 2 коментара?! Държава става с работещи, отговорни хора - данъкоплатци. Баш такива като мен. Просто ми омръзна всеки в тая държава да роптае срещу бездетните жени.

164

Gringo

преди 3 години

Айде маани се от тука *** булка . че ни подлуди отвсекъде .... ти като не щеш или не можеш да раждаш има други дето могат и искат ! Не Ни се натрапвай повече и запомни дорде си жива че от такива като тебе Държава не става !!!

163

До 185

преди 3 години

Никакъв изход няма от блатото. Един гради и се труди, а друг след него руши и краде.

162

Жена

преди 3 години

До 182Всеки си има мнение. И да децата са лукс, които не всеки може и трябва да си позволи. Скъпо е да отглеждаш дете, освен това е време и нерви- емко ;)))Жените, които не искаме деца, не сме ви виновни за демографските процеси - тялото, времето, нервите и парите са си мои и аз решавам дали да ги потроша по деца.

161

Няма Такава Държава

преди 3 години

НЕ БОЙТЕС ! Има и по-пропаднали държави от нашата , така че не се отчайвайте и филмирвайте много много а действайте по задачите за да изплуваме от блатото в което се намираме !

160

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си внесем образовани и квалифицирани мигранти, за да потръгне икономиката, стига расизъм, и ние не сме сред най-белите европейци.

159

План ът

преди 3 години

Има още време.200..300х. да достатъчно за обслужващ персонал на лордовете. Другите само цапат територията.

158

Анонимен

преди 3 години

Кво искате от жената бе. Всеки има право на мнение.Който мъж не уважава жените, да посети ГЕ. Й. парада за да се наслади на равенство и братство. Ай ша ви......

157

Жена

преди 3 години

Не знам що се заяждате с дамата по-долу. Имането на деца е лично решение. Аз нямам деца и няма да имам и това не е работа на никой друг, освен моя.

156

Анонимен

преди 3 години

Много застаряващи си мислят , че ББ печели изборите , включително и мои близки .Някой трябва да им обясни , че няма да има правителсво на герб няма да има бонус 50$ към песиите

155

Анонимен

преди 3 години

Кво става тука бе?Някакви комплексари се нахвърлили на някаква жена, само защото не иска да им е изтривалка за смачканото "мъжко" его?Булка, мачкай ги тия трашове!:)))))))))

154

Анонимен

преди 3 години

"Над 65 години"?Че стари ли са 65 годишните?Американския президент е почти на 80 г.предния на 74г. и изобщо не им пука.Кажете колко са над 80 години,дори над 90 или поне над 75 г.за да се установи средната продължителност,а не да се смята от току що пенсионираните?Не се отчита и с колко е завишена смъртноста при засегнатите от ковид спрямо минали години.

153

До 156

преди 3 години

Ами сбъркана си.На стари години вместо внуци ще дондуркаш котки.Това не е ли сбъркано?

152

Е, и

преди 3 години

Това е нормален процес във всички развити страни. Цени се повече качеството на живота и развитието , пред размножаването с цел работна ръка в семейството..или без цел...Обратно - в най- бедните страни средната възраст е 20- 30 години .

151

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Няма свестни жени хващат се с татуирани огромни мутри с пари а не със слаби безработни мъже като от концлагер и ще се емигрира

150

ИМА ТАКЪВ НАРОД

преди 3 години

Едва ли някога вече ще доближим 9-те милиона както през 1988 г. , но и да ги стигнем няма да сме със тогавашният етнически състав ....

149

1

преди 3 години

Не ми пука ако ще и до 3000 да се стопят!

148

Анонимен

преди 3 години

До НЯМА ТАКЪВ НАРОДДе да беше така...

147

НЯМА ТАКЪВ НАРОД

преди 3 години

ИЗЧЕЗВАМЕ БЪРЗО И БЕЗВЪЗВРАТНО