66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67"Всъщност сръбската тръба си е само за Сърбия. Там газ за България и дори кранче за България няма." Явно нямаме нужда. Не вярвам да останем без газ.

65

пияница мистик

преди 3 години

До 3Аз имам две бивши жени. И от двете имам по едно дете - момче от първата и момиче от втората :))) Стига ми толкова, пък и вече съм на 43 и не ми се гледат бебета тепърва, че на моите аз им сменях пелените повечето пъти :)))

64

Слави

преди 3 години

И деца ще направи.

63

Анонимен

преди 3 години

До 44Всъщност сръбската тръба си е само за Сърбия. Там газ за България и дори кранче за България няма.

62

пияница мистик

преди 3 години

До Българин"Ох кога ще ни дойде една държава или некой или нещо да ни осигуряват работни места, да ни вдига доходите, да ни дава бонуси, добро образовение, здравеопазване и справедливост, за да заживеем като материално богати хора и да се разхождаме със щастливи лица в мола, ох!"===Знам, че се бъзикаш, но ако искаш това за което си мечтаеш *** във Финландия. Водят я държавата с най-добър стандарт на живот в света :)))

61

3

преди 3 години

Тия тука дето се тръшкат за намаляването на населението, вссеки отгоре на поста да си пише с колко деца е, да видим дали само си клапа зъбките или е сериозне.Айде, вие сте!Аз моята норма съм я преизпълнил.

60

До57

преди 3 години

Колко беше твоят доход преди 10 години и колко е сега ? Ако кажеш че е същия,значи не живееш в България Всичко е в твои ръце.Успелите си поставят цели и планове и ги постигат с цената на всичко.Неуспелите и вайкащите се нямат цели,те чакат държавата? и задават въпроси.Как ще успееш като не знаеш към какво се стремиш!....Пълно е с такива на социална пенсия,кой им е виновен,пак ли ГЕРБ или държавата???

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонименв грешка си...не след 10 години а от много отдавна в българия няма кой да плаща за пенсиите на възрастните хора.пирамидата е обърната обратно от повече от 20 години.

58

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да излезем на улицата. Всички трябва да сме на улицата. Да изметем продажната управляваща комунистическа върхушка и да въведем капиталистически строй като на запад при цивилизацията! Какво мислите за моето предложение, хайде споделете?

57

Анонимен

преди 3 години

Комунизъм в България не е имало, а социализъм. :)

56

Българин

преди 3 години

ИСКАМЕ ВЪЗРОДЕНА БЪЛГАРИЯ!!!СЪС СЕЛА И ГРАДОВЕ, ПЪЛНИ С ДЕЦА, А НЕ САМО ЕДНА СОФИЯ И НИЩО ОСТАНАЛО!!!

55

Капиталист

преди 3 години

Капитализма е най-добрата система, но българите са прости и си обичат комунизма, за това са първи по смъртност в света.

54

Анонимен

преди 3 години

Ако бяхме избрали за четвърти мандат бойко възрастните щеше да ги направи от 22% на 5% !! Само за последната година ликвидира доста голяма бройка, а за още 4 години щеше да си завърши мисията!

53

Анонимен

преди 3 години

ще заменим банкянски тулуппп с учиндолски ,нема що

52

Анонимен

преди 3 години

За всичко е виновен Тодор Живков дето каза, че социализмът е мъртво роден и излъга хората преди 30 години да излязат да скачат по площадите!

51

Анонимен

преди 3 години

До До 41А как е при демокрацията, как е? Защо не скачата сега, а? Айде излизайте и скачайте - сега е свобода! Нали скачахте цяло лято, роди ли се живородената демокрация, роди ли се?

50

Ина

преди 3 години

Т.е. ние, в трудоспособна възраст, издържаме 75.2% от населението. Помълчете една минута и помислете върху това.

49

Българин

преди 3 години

Ох кога ще ни дойде една държава или некой или нещо да ни осигуряват работни места, да ни вдига доходите, да ни дава бонуси, добро образовение, здравеопазване и справедливост, за да заживеем като материално богати хора и да се разхождаме със щастливи лица в мола, ох!

48

Анонимен

преди 3 години

Градовете ни празни, селата - съвсем, младите бягат, раждаемост - под хигиенния минимум за оцеляване....И докога??? До 2100г., когато ще сме няколко хиляди???

47

До 41

преди 3 години

Ами защо скачаха бе другарко? Защо Тошо каза ,,Социализъма се оказа едно недоносче!С Дания през 44та бяхме на едно исъщо положение-селскостопански страни с наченки на индустрия.След това едно ,,развитие" на социализъм ни докара през 1990 в икономически фалит! А Дания -една от най развитите страни!.45 загубени години!От средата на 80те- режим на ток бензин,дефицит на всичко купони,мораториум,глад,опашки .Милион и половина излетяха веднага за 2-3 години!Сега още сърбаме попарата надробена от соца!