26

Няма как

преди 3 години

Имаме план да изпълняваме. До 2030 година трябва да станем 5 милиона.Който и да дойде на власт той също трябва да изпълнява този план иначе ще има санкции срещу България.

25

Евроатлантик

преди 3 години

Важно е че депутатските заплати са 6 хилки,друго не важно в тая държава.А за българина 650 лв минимална заплата-500 лв чисто му стига.

24

Америка е враг

преди 3 години

ето ви американска "демокрация" глад,смърт и мизерия,краварския окупатор вън ведно с петата му колона ,всеки грантаджия с мишена на челото си!

23

Анонимен

преди 3 години

Браво на пенсионерите, че протестират. Ще отида и аз след работа.Оставка на некадърното протестърско правителство, което ни доведе до просешка тояга!

22

Патриот

преди 3 години

алтъните на членството ни в нато и ес ,най-бедната и бързоизмираща държава!

21

Анонимен

преди 3 години

Не сме длъжни да ви храним дъртаците бе , предатели проклетиТо не го и правиш. Повечето пенсионери в България така или иначе разчитат на децата си. Аз помагам на моите, а живея тук.

20

до глупака 13

преди 3 години

те дъртаняните са си ги заработили пенсиите отдавнаи са работили здраво получват трохиа това че си наивен че от партия гроб оккрадоха пенсиионния фондне плюй по другите

19

Анонимен

преди 3 години

Всяка година 100 хиляди българи емигрират на запад. Т.е. България умира със 100 хиляди българи на година. Това са хора в разцвета на силите си, бягащи от мутрите, спасявайки живота си на запад. След 10 години няма да има кой да плаща пенсиите в България и пенсионната система ще рухне. Здравната система също съвсем ще рухне, те и в момента почти са рухнали. Мутрополитиците не ги мислете, те имат пари за частно лечение. Първи винаги умира бедния народ, а той е 90 % в България.

18

Анонимен

преди 3 години

Значи само 0.5% разлика в прираста за предната година. А ни убеждаваха, че ще се измира яко!

17

Анонимен

преди 3 години

Стъкмистики на квадрат и на куб! Нека смешковците от ГРАО първо да кажат колко северномакедонци има адресно регистрирани в трафопоста на благоевградското село, и после да вадят възрастовите групи! Преди време в нашата община се оказа че има лице от ромски произход на 11 години, родено в Германия и прекарано през границата в сак от родителите. Детето даже беше ученик в 4-ти клас! Нямаше нито ЕГН, нито адресна регистрация, но си беше ученик и то отличник!

16

Баче Кико

преди 3 години

Заради Орешарски ще да е.

15

Анализатор

преди 3 години

Явен ефект от"промяната" на радефффф нищоправеца ветото заличителя на българския народ.....

14

Анонимен

преди 3 години

от 6 916 548 извадете 500хил. с двойно турско и българско гражданство и още 500хил. които си купиха еднопосочен билет за немско и още толкова пръснати по цял свят и ще получите реалната бройка на постоянните жители в България .

13

Отворено Общество

преди 3 години

Корона вируса ще реши този проблем бързо с 99% успеваемост още преди 2030 година.Не само в България, но изобщо застаряващият Западен Свят ще стане бастион основно за по кафефвките, доведени с лодки 'ново европейски' видове. Защото те се множат за разлика от останалите бели,които застаряха кардинално.За да съществуват държави им трябва жива кръв и раждаемост.В момента раждаемостта е силно отрицателна величина в превес са телкове старчоциTе и изобщо абсолютно непродуктивното пенсионер.

12

Край

преди 3 години

Нормално е ние сме най-детемразната нация на света.Питайте в един блок на свободното пространство пред него какво да се направи80% ще ви кажат паркинг17% градинка3% ще ви кажат детска площадка.Същото е в законите - при строителство задължително предвиждате паркоместа и градинка - за детска площадка - НУЛА кв. м. При тази градация на ценностите е нормално да изчезваме.

11

Анонимен

преди 3 години

ами продължавайте с lgbt пропагандата и по-зле ще става

10

Не е проблема

преди 3 години

толкова във възрастта или в това, че населението като цяло намалява. Проблема е че има ясно конкретно конфигурирани паралелни общества, които имат традиции и култура в усвояване на обществени блага без дори минимален принос към обществото освен раждане на още усвояващи. Постепенно се върви към това броя на усвояващите и ползващите обществен ресурс да се изравни дори надмине продуктивната част на населението. Затова буксуваме и заплатите не се увеличават - всичко отива в клаксона.

9

Анонимен

преди 3 години

Факт, качеството е важно.И какво ти е качеството?

8

СТАТИСТИК

преди 3 години

Количеството не е важно , а качеството. България не е бангладеш. Има си регистър ЕСГРАОН по ЕГН. Кой го поддържа , кой го актуализира ? В него са всички хора с български паспорт.

7

Анонимен

преди 3 години

По избирателни списъци сме 12 милиона!