72

Недоразбрал

преди 3 години

Преди време американците докараха три овехтяли танка Абрамс и му р зилките опищяха света.Започнахме плахо да си подновяваме авиацията и съботажът започна по линия на всички фили начело с Фигуранта резидент?!Но ако някой зададе въпроси на рушагите,веднага се почва и там и тук вой до небето,как те честните девственици не си го слагали ,а само го лапали до м,дете??!!Оттатък черно море са струпали 100 кораба за нападение,3000 танка,най малко 500самолета,а се гуцат,че другите ще ги нападали?!С какво?

71

Анонимен

преди 3 години

'говориш на бивш снайперист'точно снайперистите са най-страхливите защото се крият отдалеч

70

Анонимен

преди 3 години

До Този анализПреди някплко години, една "уважавана" фъкаща, заяви че сме "прифронтова" държава!Това дали го помниш? Или не ти изнася!

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66"Не ме интересува "Мястото на България в НАТО" - нито са ме питали за НАТО, нито съм упълномощавал някого да ме вкарава в НАТО"Напротив, Народните ПРЕДСТАВИТЕЛИ, които са пълномощниците на народа, в който спадаш и ти, са се съгласили на това.

68

Анонимен

преди 3 години

ковид нямаземята е плоскарусия е великаамериканците не са кацали на Луната

67

Патриот

преди 3 години

мястото на нато е в гроба и то отдавна!

66

Анонимен

преди 3 години

Не ме интересува "Мястото на България в НАТО" - нито са ме питали за НАТО, нито съм упълномощавал някого да ме вкарава в НАТО!За мен "Мястото на България" е извън НАТО и да спре да е под..лога на УСА!

65

Анонимен

преди 3 години

"Къде е мястото на България при конфликта между Русия и НАТО?"В неутралната зона.

64

1

преди 3 години

До Пян_ГъТакива тук има много малко, братле. Останлаите са макс на 30 години.Разбирам те много добре, но няма как, това са реалните неща.Иначе, България трябва да си пази суверенитета, и ако трябва да сме честни, по време на комунизма правехме същото като сега, само че от страната на тия, дето ни сееха само мизерия в хубавата държава. Затва предпочитам да се мобилизираме и ако има да патим, да си го изкараме като мъже, а не като лигльовци дето лижат ботуша на руснака.

63

Анонимен

преди 3 години

"От 1990 г. досега явно си спал. Русия постоянно попълва флота си с нови кораби и подводници."......................През миналата година Русия излезе на второ място в света по проектиране и строителство на нови водни съдове - бойни и граждански, надводни и подводни, на подводни криле и нисколетящи, неуловими и безшумни "черни дупки".

62

Анонимен

преди 3 години

Удряй ушанките Байдъне.

61

Анонимен

преди 3 години

До 56А детето ти дали иска да живее в Задунайска губерния?

60

Този анализ

преди 3 години

изглежда е правен преди изборите на НС. Фактите сега са такива, че чрез хибридни атаки Кремъл превърна България в политическо блато в което НАТО ще затъне. Превърна ни в "буферна зона" както се изразява анализатора. Но също има опасност Русия да посегне и на Черноморското крайбрежие на България обосновавайки се с факта, че изотите там са собственост на руски граждани и дори на руската държава, както Камчия примерно. Тогава ще станем и фронтова държава.

59

някой

преди 3 години

До: номер 56А ти познаваш ли такъв човек, тоест такъв, който да иска да напада Русия?Трябва първо на този въпрос да отговориш, преди да ръсиш коментари без никой да те е молил за това.

58

Анонимен

преди 3 години

Русия е типична империалистическа агресивна държава. Ако и се отвори парашута с Украйна, след това ще атакува Латвия, Литва, Естония, България, Грузия и подред.

57

някой

преди 3 години

До: номер 54Абе какво ви е шубе от една фалирала азиатска държава бе???Искаш да станем Задунайская Республика ли?!Аз искам да живея свободно във свободна държава от свободния свят, а не в империя в която могат да те арестуват на улицата ако рецитираш Шекспир!

56

Анонимен

преди 3 години

Който иска война с Русия,да даде личен пример като нахлупи каската и отиде да се бие с рашките.Само че тези"герои"като надушат жегата ще се скрият през девет земи в десета.Аз и моето дете срещу братска Русия няма да воюваме.

55

Анонимен

преди 3 години

До 54Много си се загрижил за НАС бе

54

Анонимен

преди 3 години

Решението за БГ е напускане на НАТО и ЕС ЗАЩОТО ЩЕ ГО ЯДЕТЕ СОПО..ЛИВИЯ. Да не кажете после че не сте знаели че КРАВАРИТЕ ще ви ползват за пушечно месо. Които са се хванали с краварите винаги са го яли.

53

Анонимен

преди 3 години

43, да си спомним за моряците от "Доналд Кук" с почернялите Иджис-екрани. Символично е, че те се пoocpaхa точно на тази дата и точно преди 7 години.