112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104Няма проблем ! грабвай пушката и отивай да се биеш за краврските си приятели. ние, нормалните хорапредпочитаме да стоим ннастрана.Или даже да подпомогнем нашите братя руснаци срещу ФАЩ, които подкрепят лyди като вас,заради които не можем вече 30 г да дръпнем напред. "Демокрацията" по нашите земи трябва да се изкорени със сила.

111

...

преди 3 години

Никъде не е мястото на България в тоя конфликт. Мястото ни е при Швейцария.

110

Как къде,

преди 3 години

България винаги е към губещата страна, това й е навик. И сега ще стане така, ще даде фронт на краварите и ще превърнат България в краварник, вече почти станахме. Нашите продажници вече имат имоти на Запад, но да му мислят плебеите които ги избираха, те ще усетят дебелия!

109

Е

преди 3 години

Малко по на юг от Украйна !

108

koko

преди 3 години

направо да идват американците и да спасяват положението. Руския ботуш сме го виждали и от 45та година продължаваме да го гледаме сега с тая фасадна ''демокрация''да идват американците и да ги разкарват тея гладни комун-дехи от тука. Само с Америка, Нато и Европа напред!

107

Щирлиц

преди 3 години

30 години сме изтривалка на запада.

106

...

преди 3 години

50 години събахме попарата на "братушките", 30 години не можем да им излезем от влиянието и да станем бяла държава. Всички които искат пак да станем изтривалка на русия, моля да ми дадат минус тук.

105

Анонимен

преди 3 години

Ако Русия влезе пак в Украйна, не е никакъв проблем всичките патоци да бъдат отстреляни

104

Анонимен

преди 3 години

Актьора ще дорзсипе държават

103

Анонимен

преди 3 години

Ще се постараем да няма конфликтщУкраинците ако не гръмнат някой АЕЦ ще си спретнат война или майданана първо място в свта по ТъТТТТТТТТ

102

SS

преди 3 години

Да де, ама нали се сещаме, че разните му там операции в Черно море с участие на български военни части и увеличаване на натиска срещу Русия ще доведат и до т.нар. загуби в жива сила на същите тези "части". Тогаа ко праим, а? Хамеркнанците и западняците едва ли ще си натопят дуп.енцата

101

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам конфликт, пред руската арогантност.

100

баба мара

преди 3 години

мястото на българия е вън от нато и ес от 1878 винаги на грешната страна врезултат 111 ооо кв км територия заради безкраините им интереси и наи вече даспрат сев поток 2 ще ни унищожат пуснаха ни вируса след това ваксините по19 евро флакона и накрая ще ни изтребят с ракети ние пак сме срещу русия

99

Анонимен

преди 3 години

Q DAITE NA NARODA PO EDIN KALASCHNIK S PATRONCI I BYRZO SCHTE VI POKAJEM KYDE E MQSTOTO NA USA ZA NULA VREME DA ZNAITE

98

Народна нъдрост

преди 3 години

"Там,където Краварят (ФАЩ) на се ре, с нищо не може да се изпере".Дори и с"Ариел".

97

ДаГиИзринем

преди 3 години

Както винаги,благодарение на продажните ни политици и американски ***,България винаги е била и ще бъде на страната на е ...аните.Анатема на Ал Йо(Фашагата),на преподобната преродена Пастирка,на Сулю Паситто,на Цвъки (Молитвената закуска),на Шкембо ваЕвода и на Тийвата.

96

наблюдател

преди 3 години

Вината е в Клинтън, защото 1993 г СССР протестира в Отава че не желае въоръжени държави по своите граници. Така Украйна се отказа от Ядрените си ракети, България и Румъния бяха разоръжени по настояване на НАТО като жест към Русия.Това беше извършено с голямо усърдие от правителството на Жан Виденов който "говори с Елцин на руски в Москва". А вероломните планове са били готови още тогава . . .

95

Анонимен

преди 3 години

При маикяти е мястото.

94

Патриот

преди 3 години

Алоу, петолъчниците, Волен Сидеров, Костя Копейкин и Румен Шведски набират доброволци за съветската, пардон, руската армия, готвеща се да нападне братската си православна славянска Украйна!Заплащането - 15 000 рубли на месец, а който е много влюбен в Рассия - безплатно!П. С.Те самите няма да ходят :)))

93

Krom

преди 3 години

До атанасе а настоящите ни "съюзници" вероятно очакват да се изправим срещу руснаците със вехтите съветски 72-ки на 50 години, с хартиената си авиация, с двата дърти мига които могат да летят и с голямото си желание. На практика сме невъоръжени. Армията ни е малко по силна жандармерия по съвременните критерии. Не виждам нито технологии да идват, нито техника. Гледат на нас като на руска под.лога. Така че уважаеми ...