92

Krom

преди 3 години

По изключение съм на мнението на Борисов. В Черно море искаме яхти. Нямаме място в конфликт между Русия и Украйна. Ние специално сме невъоръжени като голи охлюви. След тридесет години безхаберие, разкостване и грабеж имаме основно формална и паркетна армия. Нямаме нито сухопътни сили, нито танкове а за авиация и флот - въобще да не говорим. "Съюзниците" ни от НАТО не ни дават нищо, защото имаме високо "доверие". Така че, не се дръвчете. А на Юг имам "партньор" който отдавна ни бройка. Та

91

атанасе...

преди 3 години

защо не ходиш да живееш там? питам за един приятел. аман от русофили. където съветски крак е стъпил нищо хубаво не се е случило. вече 70 години ни мачкат и резултата е на лице. най- зле сме от всички в района... и като се замислиш никой от тези с които се мериме (бившите държави от варшавския договор) не се смята за "брат" на руснаците- само ние... и гледай ни как сме цъфнали и вързали.

90

Атанас Велмазов

преди 3 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРИ БЯЛА , ХРИСТИЯНСКА И БРАТСКА РУСИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ЧЕСТ И СЛАВА НА ГОСПОДИН ПУТИН И ОСВОБОДИТЕЛКА РУСИЯ ! ВЕЧНА ПРИЗНАТЕЛНОСТ !

89

Сплескан натовец

преди 3 години

нато е сбирщина от наркомани и педофили!Русия ще я измете!Ние ще помогнем естествено!

88

Анонимен

преди 3 години

Мястото ни е баш между Турция и Сърбия. Откъм Черно Море също имаме шанс да получим бомбандировки. Не е баш розово.

87

Анонимен

преди 3 години

Войсковите подразделения на РФ, разположени в Ростовска област, изразиха готовност да освободят Украйна от ръцете на фашистките захватчици, съобщи Сергей Макаров.

86

Анонимен

преди 3 години

Ще пратим доброволци да се бият за Украйна - Керемедчиев, Паси, Праси, Винкелски, Джамбазки.

85

Анонимен

преди 3 години

НАТО е отбранителен съюз срещу сили, които нападат членовете на НАТО.Украйна не е в НАТО и няма да бъде.Членката на НАТО Великобритания е нападната от сепаратистите от Северна Ирландия и Шотландия и НАТО трябва да помогне на Великобритания.

84

Анонимен

преди 3 години

Оп-па! Руснаците нанесоха първия мощен удар по ВС на Украйна в Донбас.Издания съобщават, че ВС на Украйна в Донбас са останали без сателитна връзка, GPS и радиоелектронното разузнаване. Безпилотниците и радарите на ВС на Украйна в Донбас се оказаха парализирани. Украинската армия е лишена от всички свои мониторингови средства и е особено беззащитна в този момент. Керемедчиев, *** тури едно рамо на укропите. Нали си в авангарда.

83

Некъф

преди 3 години

Аре престанете да плашите хората с вашите глупости. Никой с никого няма да се трепе в черно море и краварите и водкаджиите са ***

82

Анонимен

преди 3 години

До Недоразбралкакво сме обновили.. фабриката за ф-16 ките за над 2 млрд. построиха ли я вече?Най-добре би било да си седим на г*за при евентуален конфликт, от югоизток си точат зъбите 150г. и чакат удобен момент, по-скоро за там трява да се готвим.

81

Няма страшно

преди 3 години

Да се страхуват ония с конвенционалните оръжия. USSF ще атакува от космоса , а всяка ракета, изстреляна от там, е неуловима от ПРО и ПВО. На който му липсват космически технологии и космически оръжия, да не започва война, защото ще изгуби. Все пак Мирът си е най-доброто нещо...

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Вярвам ти, че точно това си мислиш и ще се опитваш да правиш: твоите предци са правили точно това и по време на Балканските войни, и на Световните войни.

79

Анонимен

преди 3 години

България е *** точно на Русия, а не на УСА..Трябва да си много промит мозък за да не го виждаш.

78

Анонимен

преди 3 години

74- МНОГО СИ ПРАВ- НЕ НАПРАЗНО Е ИЗМИСЛЕН ТЕРМИНЪТ "РУСОФОБИЯ" - ДА СТЕ ЧУЛИ НЕЩО ПОДОБНО ЗА ДРУГА ДЪРЖАВА, АЗ НЕ.

77

Анонимен

преди 3 години

Целта на Русия е разпокъсана Европа с малки държавици от по 100 хиляди квадратни километра, които Москва може да мачка както си иска.Ако някой не слуша - Чехословакия 1968. Вкарват милион пияни сибирски главорези и издигат проруски марионетен режим.

76

За 66

преди 3 години

Като ти гледам драсканиците не ти пречи да си *** на Русия.Спокойно няма да станем *** на Русия и няма да излезем от Европейския съюз.а такива като тебе пак ще отидете да миете чиниите и пак на запад а не в Русия.Тъй като сте необразовани хлапета.45 години България цялата представляваше предна фронтова военна база на Съветския съюз.Всяко действие в България все съгласуваше и нареждаше от Москва.

75

Анонимен

преди 3 години

Мястото на всички платени сороши е на фронта срещу Русия.Пък ние,обикновените българи,през това време ще забавляваме жените им.Ако имат такива,разбира се по понятни причини,описани в т.нар.*** ценности.

74

Анонимен

преди 3 години

До НедоразбралСтрупали са 50 батальонни формирования на границата и кораби от три морски флота, но иначе само "следят ситуацията".Тия докато не бъдат разпаднати на съставните им части няма да мирясат.

73

Анонимен

преди 3 години

Ще разберете къде е мястото на България, когато се появят в България няколко услужливи про-руски организации, и с тяхна помощ се организира някой фейк нюз подобен на "разпънатото на кръст дете пред майка си" в Крим, след което Русия ще тръгне да си "защитава" гражданите на българска територия.ТОГАВА ще разберете Русия каква е добричка и "само се защитава". Помнете ми думата, ако Русия има и малко свободно време ще го видим това у нас.