747

НЯМА ТАКЪВ НАРОД

преди 3 години

Д Б - ДОИМ БЪЛГАРИЯ

746

Анонимен

преди 3 години

Сл.Трифонов и ИНТ в никакъв случай не бива да отказват мандата. Те заедно с ДБ и МВ трябва да изкарат поне 6 месеци на власт, така че следващите избори да се проведат под контрола на служебен кабинет и да не могат кадрите на ГЕРБ в държ. администрация да си развяват байрака. Допуснат ли се веднага нови избори това означава влизане на ВМРО в НС и спадане на електората на ИТН, което е недопустимо. Голяма отговорност за ИТН, ДБ и МВ е да не надделеят различията, за да не се допусне реванш на ГЕРБ.

745

USA+NATO

преди 3 години

Дългият мълчи защото чака указанията на Козяк и Монс...а те са безкрайно изненадани от изборните резултати, както и самите чалгари...Правиха, струваха, лъгаха...и елиминираха нинова от първото място!!!

744

Анонимен

преди 3 години

Като чета какви закани вадите и каква злоба се излива тука, то направо сигурно и майките си мразите, а не само Баце?То на такива като вас живота им е решен, няма кой да ви оправи - само хапчетата на 4-ти километър и ще сте щастливи до края на живота си...

743

Стара Изгора

преди 3 години

Баце е ощастливил Славуцата на задна предавка та му пламнаха ушите от страст и ще му държи влага чак до следващите избори - предсрочни или нарочни без значение .... !

742

Анонимен

преди 3 години

Удри, Ковиде, по чалгарските чутури.

741

Daniel

преди 3 години

Не разбрах какъв е смисълът на доверието.

740

ACDC

преди 3 години

До Анонимен 839 - Защото процедурата не е линейна. В нея има if - elseif - else. Дали ще има правителство не зависи от процедурата, а от партиите! Дали имат топки да направят правителство ... или ще се крият като мишоци...

739

Анонимен

преди 3 години

Като слушам омразата с която някой говорят за Бойко ... почвам да си мисля, че Бойко си е свършил работата както трябва

738

Анонимен

преди 3 години

И защо Слави трябва да говори след като си има ясни разписана процедура.Победителят, макар и с фалшификации е инспектор Жипков у той трябва да направи правителство.Само че никой не ги ще.

737

ACDC

преди 3 години

Свърши времето за приказки, сега е време за дела. Време за мъже, а не за плешиви мутри без топки.

736

Анонимен

преди 3 години

Слави - Премиер !!!

735

Анонимен

преди 3 години

99% от хамстерите по долу си мислят че има демокрация ....едно време Ибанчо Костов даде летящ старт на Кака *** като я направи директор на техноимпекс само на 28 после Бриго Аспарухов лансира толуп ага сега зад демократична българия стоят пак комунисти като Ибанчо председателят е син на върли комунисти сега зовящи се социялисти .

734

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 815НЯМА ДА ТИ МИНЕ НОМЕРА БОРИСОВ РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ И Я ВКАРА В 30 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ , НЯМАМЕ И БЕЛЕНЕНИКАКВА РЕФОРМА И В СЪДАА КОЛКО НАРОД ИЗБИ БОРИСОВ С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО , СМЕНЯНЕТО НА ЛЕКАРСТВАТА НА ОНКОБОЛНИТЕ С ЕВТИНИ ЗАМЕСТИТЕЛИ И ЕВТИНИТЕ ВАКСИНИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕБРОИ ДО ТОЛКОВА!

733

До 834

преди 3 години

Славуна ще " оздравее" ,а ти ще си останеш с пръст в устата ако мислиш че ще работи за народа.20 години е обладан от негативизъм,сата.низъм,цинизъм,секстизъм,унижение към жените ,слуга на мутрите и чакаш нещо,нищо добро не чакай,ще обслужва задкулисието,а народа ще бъде употребен.

732

До 830

преди 3 години

Нищо не е разорил Борисов,а възроди порутената държава от нулата до която я бяха докарили приватизатори,комунисти,жълти,костовисти и прочие.Увеличи се БВП и доходите и то двойно и тройно.Колкото до лекарствата там се жали на милиардера Донев,който получи наготово фармацевтични заводи и лицензи на български лекарства за без пари и без да е взел участие в разработки през онова време

731

Анонимен

преди 3 години

Славчо благодари на публиката за доверието ... вече няколко пъти ... сега ако можеше и да закрие концерта щеше да е щастлив, но концерта сега започва

730

Анонимен

преди 3 години

Славка е потвърдена пуд карантина. Няма да може да присъства на откриването на баба Мика, ще кълне парламента по Фейсбук.

729

Анонимен

преди 3 години

Политическият Пурко-Слави май е гол и бос. Съселяните му избиратели бързо ще го изхвърлят от кръчмата.

728

Анонимен

преди 3 години

Светльо няма шанс защото не е учил в школата на МВР.