787

ББ

преди 3 години

До Боневахах бедни ми недялко,"победителят"е шефа ти борисов в изборите...слави е втори...задай въпросите към борисоФ,в Родината ми основният Закон е Конституцията/за вас няма закони знаем/,ако се стигне до там,че ИТН получи мандат от Президента,както е по Конституция...ще ви отговорят...внимавайте какво си пожелавате...недЕлко...в никакъв случай избори...означава да върнете борисов!!!

786

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам Слави да има татуировка с надпис "Идвам, и Ада идва с мен", и "Без прошка".Някакси не ми се връзва откровен сатанист да стане представител на всеки един от трима избиратели.

785

Анонимен

преди 3 години

До Barba GaniosА защо пишеш на гoвняницa?Неграмотен ли си?

784

Бонева

преди 3 години

Какво значи благодарил на избирателите след 7 дни?! Много, ама много държа Слави да отговори на всеки един от въпросите, които му зададе Недялко Недялков в ПИК! Всеки един от тях съдържа в себе си точен ориенти кого точно избра България и гражданите й на 04.04. 2021 г! Защото задължителто трябва да знаем на кого поверяваме властта или Слави на кого ще я повери?! Считам, че това са много важни неща, които трябва да знаем!

783

Язе

преди 3 години

*** Мая Слави само моат да направат ***!Саму за тех шъ гласувъм оти са мойте ора!

782

NN

преди 3 години

Единствено с ДБ Славито можеше да направи кабинет. Така и НТН и ДБ щяха да извлекат ползи един от дрг. Славито щеше да има отворена врата за ЕНП, а ДБ щяха да ползват 2-рото място на Слави и гласовете му. Но, както каза един мъдър журналист- да, ама не. ДБ казаха -нови избори и Тошко подскочи, защото без тях са бита карта. Кой в ЕС ще погледне и даде пари на един шоумен, когото не познава и който мълчи като риба? Дори един баща не дава пари на детето си, ако му няма вяра. Славчо мисли,гледат те

781

G

преди 3 години

Когато играеш чуждо хоро, винаги губиш.

780

:)

преди 3 години

Чалга, кючеци и комунизъм. Върнахме се в 90-те. И тогава и сега борчетата ще казват какво да прави а той ще слуша.

779

Радио Ереван

преди 3 години

Най-доброто за Слави е да се оправдае, че няма да направи кабинет, защото няма мнозинство, иска чиста победа /51%/, депутатите, които искат да го подкрепят не са мажоритарно избрани. Затова той ще бъде опозиция и коректив на управляващите, нещо което може, но сега от НС. Умният ход- подкрепя правителство на ГЕРБ за 100 дни. До тогава пандемията ще позаглъхне. Когато или в каквото не ги харесва - иска вот на недоверие и нови избори. Депутатите на ГЕРБ/и СДС/+ИТН прави 126 депутата.

778

Анонимен

преди 3 години

Едно правителство на Баджанаците определено би било лош избор за държавата.Но задачата на резидента е точно такава, да руши институциите и да направи Болгария лесна плячка за Русия. Пък ако ще и подялба с Турция.

777

Рошко

преди 3 години

Ако Слави направи кабинет, дори и с експерти, ще бъде подкрепен от всички, за да му дадат горещия картоф и после ще го провалят. На всички партии в новото НС Слави им пречи. Той взе гласове/с изкл. на ДПС/ от всички и всички ще искат да го закопаят. Тези хора там изобщо не мислят за държавата и за нас. Те мислят какво ще сложат в джоба си. Корумбашев с изказването си на практика съветва Слави да се измъкне от клопката. Други казват, че Слави трябва първо да се определи към кого е ЕНП, ПЕС...

776

Тошко Мамуната

преди 3 години

Ще ви направим на маймуни !

775

Илия

преди 3 години

Проблема е че е по-лесно нещо за се чупи, отколкото да се направи.Най-доброто за България ще е вируса да отнесе мутрата и да не се налага тай да подава оставка. Защото виждаме как се е вкопчил във властта и умиране има, Оставка няма.След изборите наесен, когато народа израстне, нещата ще се оталожат.За Слави е най-безопасно да стои "пас" и да не прави нищо. Иначе много скоро ще го подведат да престъпи закона и после, връщане назад, няма.

774

А сега накъде?

преди 3 години

Слави остана безработен и сега се чуди какво да прави.

773

Анонимен

преди 3 години

Слави не е благодарил и на майка си през живота си. Това е писано от ПиАр-ката му.

772

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Избиратели нямат нужда от твоите благодарности ТИКВО.!.

771

Анонимен

преди 3 години

Глътнал си е езика. Затова не говори.Ако заговори трябва да се извини за глупостта си да се яви на избори след, като преди това постоянно твърдеше, че НЯМА ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ...

770

Анонимен

преди 3 години

Ще ни управлява ЧАЛГАР НАРКОЗАВИСИМ българите са пред дилема: 1 да станат наркомани или 2 да заминат на запад без връщанка...КАКВО ЛИ ЩЕ ИЗБЕРАТ????

769

US

преди 3 години

Румен Радев да си влиза в ролята и пълчища *** да се отправи към затворите, а ако не стигнат, да ги натири към САЩ.Тук ние имаме мног освободни места, а ако искат да са по-близо до Куба, директно в Гуантанамо - чист въздух, синева и много вода наоколо.

768

Анонимен

преди 3 години

Проверката е висша форма на доверието.