707

Анонимен

преди 3 години

До 801Не може парламентарни и президентски избори да са 2 в 1.Това не е боб чорба или тюрлю гьовеч.Абсолютно различни институции,независими една от друга ,различни принципи на избор и правомощия.Няма нужда да се създава хаос по уж икономичрски причини.Важни са и парламент и нов президент.Въпреки ,че една част показаха,че са оф.це,това не следва да се използва от различни кръгове с обща цел,не в полза роду,а против него.

706

КАЖИ СИ БЕ СЛАВИ...

преди 3 години

КОЛКО ЧЕНГЕТА ОТ ДС/БКП , ИМАШ В ЛИСТИТЕ СИ...ХА,ХА,ХААААААААААБЛАГОДАРИ НА ТЯХ И...КАЗВАЙ ЗАЩОТО ГИ ИМАМЕ НА СПИСЪК!НС.РАДУЛОВ Е 1...кандидат за шеф на МВР-то....

705

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 801Сега ДПС има 30 депутати.Стигне ли се до служебно правителство и нови парламентарни избори наесен, ДПС ще има 50+.Трифонов, отговорността е твоя.

704

Анонимен

преди 3 години

Бъдещите депутати когато влязат в НС,а и преди да влязат да прочетат чл.67 от Конституцията на РБ в който пише,че след като са избрани представляват целия народ,а не само избирателите си.Така,че тези които искат да се налагат авторитарно примерно двете другарки хамелеонки на който им плати Галева- Божкова и другата адвокатката на мутрите от най малотиражната партия да са наясно че действията им ще са протиконституционни,отделно, че самите те са антипатични,аморални,показващи гнусотиите си души

703

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам фейсбук.

702

Анонимен

преди 3 години

И да се коалира с новите партия ,гласовете пак не стигат ,и на герб не стигат ,е нали се сещате ,връщат мандата и президента е наред ,но тогава на есен има и президентски избори и да не дават пачки ,ще гласуват заедно, но ,тогава има но)има такъв народ няма да има тия сегашните проценти ,с много по малко )

701

Анонимен

преди 3 години

Слави, мачкай мутрите, наборе.С теб сме и ще те подкрепим.Калинките на ГЕРБ са основните *** които яко лапат пари от всякъде.ДПС е плътно с ГЕРБ .Имай си го едно на ум?

700

Кючека предстои,бе..

преди 3 години

Ердоган , като пусне 2-млн. мигранти за ЕС , нашите ще заиграят цанцукината...Едва, ли ще ги спре телената ограда по границата.Само Ердо да каже "хайде"....и кючека почва!Видяхме , че не му пука изобщо за Фон дер Лайен и ЕС!ОЧЕРТАВА СЕ ГОРЕЩО ЛЯТО!

699

някъде в Европа

преди 3 години

Турлюгювеч от чалга и кючек - има такъв народ !

698

ВАЛЕНТИН

преди 3 години

ЗАЩО ПЪК ДА НЕ СМЕ ПЪРВАТА ДЪРЖАВА ДА СЕ ГЛАСУВА С ЛИЦЕВО разпознаване И ОТПЕЧАТЪЦИ НА РЪКАТА СЪС КАРТА САМО ЗА ГЛАСУВАНЕ. колко ли умрели комунисти или незнаещи български или от фирма ,, КИЛЪРИТЕ,, обикновена БГ фирма но не необичайна ЩЕ ОТИДАТ ДА ГЛАСУВАТ А.

697

Е няма такъв

преди 3 години

Большой театрГросе хаосМаксимус циркКомедия на абсурдаЯко позорище

696

до 794

преди 3 години

До АБЕ , СЛАВЧО МАМИН Е кофти е, че тези за които си гласувал , не са успели да влязат в парламента, но се случват такива работи.Очевидно е ,че си гласувал за партия която не е обявила ,че ще подкрепи Слави ,а шестте партии в парламента са обявили по един или друг начин ,че ще го подкрепят.Кой просто с няколко депутата ,кой ако получи парче.Но подкрепа има от всичките.

695

Щом няма позиция

преди 3 години

Значи чака някой да му я заповяда.И с паузата, този, който ще му я заповяда, демонстрира, че нищо не зависи от ИТН.

694

до 787

преди 3 години

Това е вариант също и трите партии да ги прати опозиция, има избор .Управление с малцинство и подкрепа от опозицията.А подкрепа има от всички партии ,така че няма проблем.Но за нов политик да избере най сложния механизъм за управление е малко трудно, ако беше опитен политик ставаше и нямаше никакъв проблем да го направи.Все пак те са нови партия и не е добре да избират най сложния механизъм.Да убеждават за подкрепа всеки път опозицията да ги подкрепи.Но ако смятат ,че го могат,защо не.

693

Не смееш, а?

преди 3 години

Тежка карма. Едно е да се смееш на другите, друго е цяла България да ти се смее. Вече ще си обект на подигравки. Не субект, подиграваш другиВече няма втори дубъл. Ще има простотия и хумор, ама този път - насочена към теб.Искаш да доминираш, но доминира мишоци. Качествените хора, които можеха да ти помогнат, не приемат селски стил на общуване и шамари зад врата. И се разграничиха от теб, Слави.Ако ти стиска - стани министър-председател и стани за смях. Ако не ти стиска - направи се на болен

692

Анонимен

преди 3 години

786 колега много си лесен нали се сещаш че щяха да го пришият към комунистите

691

КНСБ

преди 3 години

Сетила се Мара да се ....побара :))) Откъдето и да го погледнеш смешника си е *** !А българина не се научи да не се осланя само на визия - сучаи колкото искаш : Със Царя,с Лечков за кмет-също ... Ами така е - дорде сме живи все се учим и си ... умираме недоуче ни :)))

690

Анонимен

преди 3 години

Искат да го вкарат във филма..... Той квото е искал да го каже го е казал отдавна . Всичко друго сега ще едно безмислено бръщолевене

689

Анонимен

преди 3 години

Не знам ,но Слави не се включи в протестите против герб ,мълчеше кой знае и сега какво ще бъде ,хората гласуваха и той се е изненадан от резултатите ,участвах в комисия ,от 7 секции ,бюлетините бяха за герб и има такъв народ ,за други партии имаше и нула )

688

Анонимен

преди 3 години

Въпреки ,че има подкрепата на всички партии ,трябва да избере кой да му е опозиция, няма право 240 депутата да са управляващи, без да има опозиция. Много е трудно ,когато имаш избор кой да ти е опозиция ,да се направи такъв избор, а още повече за човек които не се занимавал цял живот с политика.