767

още малко

преди 3 години

Сега баджанаците като спретнат "новия модел" и вече няма да можете да пишете.Ще има кой да се грижи за вас защото сте недорасли да разбирате дълбокия смисъл.

766

Анонимен

преди 3 години

...Де ги видя тия идващи млади образовани българи?..Свърши вече, никой няма да приближи България. Все още има балъци но намаляват прогресивно. Така че мачкайте хората за 600 евро заплата с две висши и 3 езика докато можете. Скоро няма да можете.

765

ББ

преди 3 години

До Вирустоя и чукчите знаят че е турчин отвсякъде...бедните англичани

764

ББ

преди 3 години

До До ха-ха-хае неДелко...ще се повторя...това го решаваме Ние Народа на България...енич.ре и слугинаж като теб имащи само офшорки сте пътници...ограбващите Децата на България,прогонилите Децата на България от Домовете им,лишилите Децата ни от Справедлива Съдебна,от Образование,от Здравеопазване...ще ви съдим до дупка..животното убива за децата си..та Българина ли..непростими престъпления...Свобода или Смърт!децата ни от 30 г. плачат на облаче ли бяло ,роби из чужбините,ограбени..няма прошка!

763

Тра лалала ли

преди 3 години

Нови избори....

762

Бойко

преди 3 години

Давам двадесет депутата, две шилета и една дамаджана гроздова ракия, само не ми пипайте по чекмеджетата......

761

ББ

преди 3 години

До СЛАВУЦИми нЕделко...вие с шефа ти бойко ги спечелихте...вие кажете какво ще правите...ние знаем какво...бедни ми духом...да си е.ичар не е ценност по нашите земи

760

Анализатор

преди 3 години

Прочетох доста от коментарите по-долу. Явно на някои им присяда, че скоро еврофондовете може да спрат да пълнят банковите им сметки. Време е ГЕРп, БСП и ДПС да обявят открито, че управляват заедно (не че не ни е ясно) и да си правят новото коалиционно правителство. В противен случай на есен ще трябва да плащат по 500 лв на глас в махалата.

759

СЛАВУЦИ

преди 3 години

Е ангелче небесно, пратено вам да ви оправи чудесноооо....

758

Анонимен

преди 3 години

Славчооо, каажи какво ще правиш сега!? Славчо: А питай *** де ,питай ***.......

757

Alex

преди 3 години

Кое на разбра?

756

Alex

преди 3 години

Ще повърна. Тоя още си спомням как го вкарваха през задния вход на Макдоналдс на Славейков да муа картофи и бих макове.

755

Анонимен

преди 3 години

Трудна много трудна задача има пред себе си 90% от българите са завистливи комплексари и карезчии с големи претенции без покритие и вроден турски манталитет не признаващи инако мислещия дори и да стотици пъти по успял от самите тях

754

В КРАЯ НА МАЧА

преди 3 години

ГРЕДА ЗА БАРСА И ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА КАЗЕМИРО.

753

Анонимен

преди 3 години

Дали ще има много доживотни присъди за гербавите?

752

Реал - Барса

преди 3 години

2:1

751

Избиратели

преди 3 години

И ние ти благодарим и ти желаем успех.

750

Анонимен

преди 3 години

Силно се надявам Трифонов да "направи кабинет" и да го гледам поне 3 месеца, как се излага пред цяла България.Дано се излъже да приеме мандата.

749

Слави Трифонов

преди 3 години

Всички ще ви осъдя, дето ме плюете. Сега събирам куряж, па да видите какво дюмбе съм ви приготвил.Хаирсъзи с хаирсъзите ви. Бля.

748

Вирус

преди 3 години

До USA+NATO---И английската кралица реагира така, когато пред нея застана американецът Борис Джонсън, настоящ Прайм Министър на Острова.