185

Сата Н

преди 3 години

И какво както е казал Божков? Това, че Божков смята президента за фигурант по Конституция, не виждам какво отношение има към нещата? Това си е лично негово мнение. Ако и вие го споделяте и смятате, че Президентът е фигурант, значи се подигравате на собствената си Конституция. Божков не е нарекъл лицето Радев фигурант, а е нарекъл институцията Президент "фигурант". И между другото, той си отстреля Горанов, както и планираше. Тия неща обясни ли ви ги Тулупа на инструктажа?

184

АнонимеН

преди 3 години

БАБА ВУНА ЩЕ Е МИНИСТЪР НА СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА!! И СЪМ НАПЪЛНО УБЕДЕН, ЧЕ ЩЕ СИ СВЪРШИ ПО-ДОБРЕ РАБОТАТА ОТ ДОСЕГАШНИТЕ ИЗТОЧВАЧИ ГЕРБ!

183

Хуманитарна помощ

преди 3 години

Във връзка с трудната ситуация в България изпращаме хуманитарна помощ за Бг Срутище Позитано:Два бойни самолета Спартан са натоварени с валериан.Утре ще кацне и още един Спартан с валидол.Нямаме четвърти Спартан за момента - за това започваме да събираме пагони за бъдеще.Откъснете пагон-спасете България!Изказваме благодарност на Х.ейтър Радев за удоволствието да изпратим хуманитарна помощ и да спасим ръчичките на трите маникюристки, където си чупиха ноктите да пишат против генерал Борисов.

182

АнонимеН

преди 3 години

СЛАВИ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ОТ ЧУЖБИНА С 30%ГЕРБ ОТ ЧУЖБИНА НЯМАШЕ И 10%-----------------РЕДНО Е СЛАВИ ДА Е ПРЕМИЕРА!ДА НЕ СЕ ДЪРПА, А ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ!

181

светло бъдеще

преди 3 години

Професор Мирчев за Слави и сценаристите - ,,тези повече ми приличат на погребална агенция".............. При откриването на новото Народно събрание реч ще държи майстора на надгробни слова Р.Радев , очаква се развитие на погребалният бизнес в България.

180

до 240

преди 3 години

Фактите говорят друго. Вижте картата и се скрийте под полата на Президента!

179

Анонимен

преди 3 години

Сигурни предсрочни избори за измитането на герберугите завинаги от властта и въдворяването им в затвора!Никой не е балама да поеме сега окрадена държава с окрадена хазна,служебно правителство което да подготви електронно гласуване,да започне ревизията на крадливите герберасти,да бъде подменен целият ръководен персонал на МВР слугувал на престъпници и Гешев изметен и подготвен за затвора за престъпна дейност срещу народа и в услуга на крадци и бандити,ГЕРБ отиват в историята на престъпността!

178

Ганю пулев

преди 3 години

Славуцо ако Не станеш премиер и се извъртиш като пеперудка. По добре да имигрираш при лузърите които те избраха

177

Анонимен

преди 3 години

Избори до дупкааа! ! !

176

АнонимеН

преди 3 години

КАБИНЕТА НА СЛАВИ ВЕЧЕ Е ПРИЕТ!НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ УПРАВЛЯВА ОКОЛО 3 МЕСЕЦА!ПОСЛЕ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ! И СЛУЖЕБНО НА ПРЕЗИДЕНТА И ТОЙ ОКОЛО 3 МЕСЕЦА!!!------------------СЛЕДВА НОВИ ИЗБОРИ И ЩЕ ОБСЪДИМ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТНОВО!

175

Тхт

преди 3 години

Хайде славчо сваляй памперса и слагай вазелина че правителство трябва да правиш

174

АнонимеН

преди 3 години

ДОКОГА ЩЕ ВИ ЧАКАМЕ ДА ДАДЕТЕ МАНДАТИТЕ??????????ВСЕКИ ДЕН В КОЙТО БОРИСОВ Е НА ВЛАСТ ЗА ДЪРЖАВАТА ЗНАЧИ ЯКО ИЗТОЧВАНЕ, А ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НЕПРЕСТАНЕН ТОРМОЗ!

173

Анонимен

преди 3 години

До 228Че то ние сме дали много повече пари на ес отколкото те ни дават за усвояване на проекти.

172

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще има служебен кабинет с Радев

171

Анонимен

преди 3 години

До 227 Това със сигурната победа го слушахме вече

170

до 225

преди 3 години

Заблуждавате се. Европа ще замрази всички пари. Вече сме го гледали този мач. Ще замрази 29-те милиарда лева и всички проекти. Световни медии започнаха да пишат, че България в момента е нестабилна.

169

Гледам и не вярвам

преди 3 години

Като гледат хората опозицията срещу Бойко - сводника Карбовски, продажника Радьов, Мая Галевска, Татяна Ванко 1, и как да ви кажа, прощават му и пачките, и Мата Хари. И така ще стане, ако има пак избори. ГЕРБ расте, БСП ще се окопити, ДБ ще взема от Слави гласове, а изправи се, падни ще правят компания на ВМРО. Така че, тези толкова способни опозиционери от бенда, Таня Дончева и Мая Манолова, ако сега не направят нещо, народа втори шанс няма да им даде. А те май, искат само да протакат.

168

О хо хо

преди 3 години

С "умните" си разсъждения САТА НАТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗВА, ЧЕ Е КГБ АГЕНТУРА. ДОООООСТА ИМА ТАКИВА В БГ!!!

167

Анонимен

преди 3 години

чалгаря трябва да се уплаши и да върне мандата!време е червен кабинет, под надзора на фигуранта, да позоба малко ЕС средства.

166

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 199И какъв е човек дето нарича Украйна поддлога на САЩ? Саакашвили дето САЩ го подкукоросаха да започне войната в Осетия в деня на откриване на Олимписките игри в Пекин и след това го изгониха с камъни от Грузия какъв е? Какъв е сега в Украйна? Украинския пилот Савченко дето изби руски журналисти и запада натисна да я освободят каква е? Иначе Путин убивал журналисти? Какви ги вършат по улиците и в радата заедно с Десен сектор?"Да горим руснаците в газови камери"??!!"Паравоенни"?!