205

gosho

преди 3 години

До Фениксa a reviziya za tezi predi gerb ne tryabva li da ima.ili predi gerb stranata beshe v super sustoyanie,proverka za tceliya period ot 1990 godina tryabva.vklyuchitelno i na bsp upravleniyata

204

Анонимен

преди 3 години

Единственото ми желание след тези избори е Тиквата с цялата си шайка в затвора до живот, за нанесени непоправими за десетилетия щети на държава и народ, цялото им имущество да бде иззето в полза на България, това са милиарди във валута и имоти, така както навремето направиха в Испания с политици-крадци, иззеха им имоти чак на Бермудите и никой от народа не се обяви в тяхна защита дори и симпатизантите им по партии, защото са народ испанците, а не М'Ъ'Р'Ш'И с празни тикви !

203

и те така

преди 3 години

фигуранта бърза да назначи служебно правителство - орешарски 2 .

202

Анонимен

преди 3 години

Борисов обслужи руския интерес срещу 35 милионна Украйна, много по-нлизка до нас от руснаците, не виждам какъв герой може да ми бъде този низък роб.

201

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Хората не искаха Боци... Радев колкото и да не ти се иска, ще има втори мандат

200

Анонимен

преди 3 години

Радко това ще ти е последния мандат хората не те искан не си желан несе натягаи събери си сакчето и вън от българия.

199

Сат Н

преди 3 години

И какъв е човек дето нарича Украйна поддлога на САЩ? ------Кръгъл *** е.Украйна има право на собствена държавност и да подкрепяш руския империализъм, когато си плюнка на картата и девета дупка на кавала, значи си изме кяр и шизофреник. Значи си никаквец, който се бута да слугува на силния само заради някакво мазохистично удоволствие да бъде лакей.

198

Анонимен

преди 3 години

Искаме автономна република в българия хората могат и без политици намаляване набора с 70% и на мвр структурите пак с толкова мвр са абсолютно абдикирали от задълженията си за военните се отнася същото

197

Анонимен

преди 3 години

А защо да не гласуваме за президент с sms?Заради КОНТРОЛИРАНИЯТ ВОТ, затова!Защото в ромската махала отива един джип и раздава по 100 лв на глас срещу смс за правилният кандидат и лично контролира кой как гласува.Сега пак раздават пари, но вътре в изборната секция хората гласуват ТАЙНО и поне донякъде независимо.Гласуване по пощата, интернет, смс и всякакъв друг начин е 100% зависимо. Може машинен вот но само в изборната секция, за да бъде тайно!

196

Анонимен

преди 3 години

Радев всички крадци на държавата в затворите

195

Дреме ми

преди 3 години

Да замразят европарите. Те бяха само за котараците-нахлебници, които се оядоха достатъчно.

194

Анонимен

преди 3 години

Днес.бг., стана новото свърталище на крадци и измамници от "покрайнините" на ГЕРБ-БКП, когато мутрата от СИК - Б.М.Борисов спря да им обръща внимание и не им прави вече "седянки" под слънцето, защото му се струпаха на тиквата огромни "смущения" ориентирани към затвора, тези нещастници без орган за разсъждения намериха место за жалка "пропаганда" на цензурата "Днес.бг", а скоро и ще бъдат принудени да се ориентират към площадката за излитане на чинията на Бузлуджа,ха ха жалка съдба на едно стадо!

193

С Р.Радеф не става

преди 3 години

Да, смяната на Борисов е необходима, но с 3000 души и то събрани от цяла България власт не се събаря. С разпопен поп молитви не се правят. С бивши комунисти Р.Радев, М. Манолова, Т. Дончева , Р. Петков и т.н. нова промяна не се прави. Хората не ви вярват.

192

Анонимен

преди 3 години

Европа ще замрази всички пари. Вече сме го гледали този мач. Ще замрази 29-те милиарда лева и всички проекти----- Да ги замрази, много ще се радеам.Ще се види, че Борисов е бил обикновена прости тутка - и на Европа, и на Путин.

191

Анонимен

преди 3 години

Баце мрази парламента. Пак намери начин да се изхлузи като мокра връв.

190

Анонимен

преди 3 години

Българският цирк фалира - не можа да се конкурира с президента Радев.

189

Анонимен

преди 3 години

Истинската демокрация - когато народът избере президент-агент, а после го търпи цял мандат.

188

Анонимен

преди 3 години

241"до 240" - Какви факти бе мозъче глатко, факти за бъдеще време не съществуват, ти научи какво означава "ФАКТ" и тогава се осирай тук ! Коментирал съм за БЪДЕЩЕ време, ти изглежда и не схващаш нищо и от прочит ?

187

Анонимен

преди 3 години

Тролчета, скоро ще разберете, колко сте спечелили изборите.

186

Анонимен

преди 3 години

А защо да не гласуваме за президент с sms?