305

Винету

преди 3 години

До USхахахаха по-добре неоджендарализъм, *** и ислямизация и приемане на 900 пола. Работещият бял мъж и жена на бесило и ще сме резерват за Лезбита и Брадати МАймунеци! Така ли, не джендърче?2

304

Анонимен

преди 3 години

Пленвналиев се завръща на бял конь.

303

света няма да свърши

преди 3 години

Този президент е изчерпан. Каквито бели можа да направи, направи. Вече не е нужен никому. Не е толкова далеч есента. Така или иначе ще има избори и нещата ще си дойдат на мястото.

302

тъй ни се пада

преди 3 години

Като си избрахме мутра за президент. Сега ще му сърбаме попарата.

301

Мутри вън!

преди 3 години

Мутри вътре, рапорт даден! Нали беше умен президента, с нов цирк ли ще смени мутрите? Та тези започнаха да се цепят още преди да влязат в парламента!? Пак пари и време нахалос!

300

US

преди 3 години

Виждаме, че в България имате проблеми. Как да ви помогнем?Слави да не излезе торпедото на президентските ДеСета и да даде шанс за сформиране на Дондукова коалиция.Тогава вече ще станете 16-та съветска република и ще видите феодализмът във всичките му измерения: инжектиране със "Спутник", съдържащ радиоактивен полоний и гарниран с нео Новичок за скоропостижно действие плюс копринени шалчета за вратовръзки.Другарят Путин ще е ваш дожизнен президент. Ура.

299

туй то

преди 3 години

Резидента ще ни запознае с доклада относно честността на изборите.Ще каже: "Другари и Другарки" видяхте ли как ги прекарахме ;-)))))))Направи ли ви впечатление как оглушително мълчи онази пепелянка от Позитано.Всичко е стъкмистика бе! Който го може, го може.

298

наблюдател

преди 3 години

Първата на втория или втората на първия вече е уредила всичко.Речите бяха написани, но сега ги наизустяват. Пу пу нещо да не объркат.За честността на изборите нито гък, защото сега не му е времето ....

297

Анонимен

преди 3 години

Глyпаците си мислят че някой ще тормози герберите като паднат от власт. Аз тоя филм съм го гледал много пъти. Заканите са за простолюдието за да ги зомбират да помагат докато опозицията захапе кокала. После се чува само едно доволно мляскане. Нали ако търсят сметка на предишните после ще им потърсят сметка и на тях като паднат от власт. Никой не е толкова глупав освен излъганите зомбита.

296

Анонимен

преди 3 години

Прецедента и Славчо са баджанаци. Деса е била секретарка на Слави преди да стане секретарка на прецедента. Деса е топлата връзка между двамата - топла и в преноснив и в прекия смисъл.

295

Анонимен

преди 3 години

читави комунисти нямавсичките сте убийци, крадци и предатели.

294

Анонимен

преди 3 години

Радев е голям българин и патриот и за ужас на гербавите престъпници ще ги преследва докрай!Лично аз съм на мнение, че трябва да се създаде специализиран трибунал, който да се занимава с грабежа на гербавите крадци.

293

Отвратен

преди 3 години

До ВирусКонграчулейшън Винету ли ти спусна тази опорка? единият завършил школа в симеоново пожарникар (дори за милиционер е бил ***) а другия има завършено образование в 3 различни държави една от които е САЩ?!

292

Анонимен

преди 3 години

О не, пак ли ще повтарят новогодишната панихида!

291

Вирус

преди 3 години

Грипенът Зеленочорапов ВИНГАГИ е ненавиждал хората с дар слово и онези, които умеят да пишат ПРАВИЛНО, мислят логично и творят смислени изречения.Ако не вярвате, питайте съвипускниците му Николай Ш. и Иван Д. И.

290

е да питаш

преди 3 години

Не се притеснявай! Медиите са си на Myтpите и положението ще си остане такова.

289

А?

преди 3 години

Е Радев, изкара мутрите. Дай сега да ви видим как ще се омажете.Или мечтата на Решетников е да унизи българите и да ни сочи с пръст и ехидна усмивка.

288

поп Гочо

преди 3 години

Мика Зайкова ще открие Паламента!Вече и търсят памперси , за по време на речта!

287

Анонимен

преди 3 години

Любимият ни президент дали ще успее да си запомни думичките за откриването на парламента?

286

Анонимен

преди 3 години

Много хубава работа, ама българска