111

Анонимен

преди 3 години

Индия може и да го няма ама скоро ще има по голямото население а освен това на Китай много са набрали Япония Южна Корея Филипините Индонезия Малайзия Тайван Тайланд Виетнам и тн.

110

Анонимен

преди 3 години

До Фирма "Вижте...Биткойни ще се копаят още г/д век, а цената им ще се движи нагоре, за да балансира бавно увеличаващата се оскъдност. Съчиненията тип "от днес за утре" си ги спести, че да не се окаже, че доларът с това бясно печатене, утре се сринал изведнъж (мнооого изненадващо, никой не успял да го предвиди, разбираш ли)

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 112 Индия няма комунистическия капацитет на Китай. Виетнам има, но няма достатъчно население, а редки метали - ич!

108

Анонимен

преди 3 години

И кво можеш да си купиш с тоя биткойн кой ги приема и къде?

107

Фирма "Вижте...

преди 3 години

Вижте, това, което плаши опитните инвеститори е напрежението. Трябва да инвестираш бързо, биткойните са ограничен брой, утре вече няма да може". Все индикации за измама. Класическа измама. Всеки работил в "Икономическа полиция" ще го потвърди.При биткойна има такъв момент. Определен брой са, няма да се емитират нови. Но, ако утре това се срути всички институции ще ви гонят за незаконни доходи. Да, банките злоупотребяват с властта си, да не е редно, ама така ще стане...:-)

106

Анонимен

преди 3 години

Вдигат ви сметките за тока щото съседа копа клъцнете му кабела xD

105

Анонимен

преди 3 години

Помежду това Китай обяви Мъск за "полезен *** 1" на годината.

104

Анонимен

преди 3 години

Криотовялутата начина по който Сащ ще приберат доларите си от Китай и ще почнат да инвестират в Индия и Виетнам.Китайските роби се помислиха за големи ама...

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 91 Нали Путин измисли квантов блокчейн Специално за защита на ФСБ от китайци.

102

Анонимен

преди 3 години

До "До Анонимен 95"Ами измисли си твой превод на quantum resistant, ако не ти харесва този на 95.

101

Анонимен

преди 3 години

Докато има баламурници ще има и тарикати. Тия цифрички дето ви ги светят в зелено много бързо ще ви ги светнат с червено, когато дойде момента. А на някои умници ще им светне и минус. :)

100

Анонимен

преди 3 години

ХА-ХА-ХАНа лов за балъци.Така трябва да озаглавява те подобни материали.БитНИЩО = ЖМЕЛП.П който не знае какво е жмел да се гръмне!!!

99

Анонимен

преди 3 години

И кво като БМв точно ползват Ауди ползват ли го Не.С ков Бмв е повече от Ауди в какъвто и да е смисъл.Примерно гошо пие бира и тва е добре.Е хубу ама пешо не пие бира що тва дет прави гошо е правилно а не това дето прави пешо.

98

Анонимен

преди 3 години

Това че има място за работа за поредната измислена специалност нищо не значи...вярващия :DВсе пак ще ни образоваш ли простите дето не можем да ползваме гугъл или не?

97

До 106

преди 3 години

Да питам още веднъж - не можеш да четеш ли?!Влизаш в Google, пишеш BMW Blockchain automative solutions и четешНе е трудно! Ще се справиш! Вярвам в теб!

96

До 102

преди 3 години

Я ни просветли нас тъпите, за какво ще го ползват чейна от БМВ. Че от 10 години май вече нито едно свястно приложение на леджъра не се намери, което да не може обикновенна база данни да го прави. Наивници...

95

Анонимен

преди 3 години

Криптовалутата новите билетчета търксй народс и чакай да спечелиш в кво в долари.Схахахаха

94

Анонимен

преди 3 години

Гледам, че бая криптомилиардери са писали тука безплатни съвети как се става богат бързо.А пък аз не се сещам за нито една причина да тръбя, ако наистина имам кокошка, която снася златни яйца.Следите ли ми мисълта? Милиардери?

93

Анонимен

преди 3 години

Самият фскт че уразмерявянето на криптовслутите в долари или евро или тн ме кара да се хиля неистово.Но глпаци винаги ще се намерят.

92

До 100

преди 3 години

Точно така!***! *** го кажи сега и на BMW, който дават мило и драго за един блокчейн специалист, за да интегрират това в последните си модели коли....Ама що да знаем какво е блокчейн и за какво може да се ползва....DAMN! Никой ли не чете?!?!