11

баба Ванга

преди 3 години

Аз отдавна предрекох, че бит кон ке биде цело имане! Право говори момчето!

10

ъъъ

преди 3 години

*** тръгнаха да коментират криптовалутите - ползвали се само в съмнителни сайтове (paypal и visa вероятно са такива?). Много било сложно - даа бе - копи-пействаш един адрес и пишеш сумата, натискаш send и до половин час са получени - егати сложното. А, забравих - за глупавите хора може би е сложно, мда...

9

Понци схема

преди 3 години

До АнонимеННай-късно до края на другата седмица, но може още през почивните дни. Зависи колко засилят помпите и кога ще мине 65-68 К

8

Анонимен

преди 3 години

Преди време се опитах да разбера какво е това биткойн и как работи но след доста четене и проучване се обърках още повече и в крайна сметка се отказах да го ползвам. Цялата тази нова терминология и десетките процедури и стъпки за едно елементарно плащане ми идват в повече.А то и без това никъде не се приема като платежно средство освен в някакви съмнителни сайтове от които аз и без това не пазарувам.

7

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 6ЧЕ КОЙ ТИ Е КАЗАЛ, ЧЕ СПРЯМО ТЕЗИ НИВА ЩЕ СТАНЕ ВЕДНАГА НА 10 ХИЛЯДИ!!!ЦЯЛА ГОДИНА ПОНЕ ЩЕ Е ИГРАТА СМЪКВАНЕ НАДОЛУ! НО РЕЗУЛТАТА Е ЯСЕН !!СПРЯМО СЕГА ОТИВА НА 10 ХИЛЯДИ! ПОСЛЕ ПАК ЩЕ СЕ КАЧИ!

6

Анонимен

преди 3 години

Биткойнът е прекалено сложен и неудобен за използване. Затова никога не може да стане платежно средство. Хората няма как да се доверят на нещо което не разбират и особено ако изпитват трудности при използването му.Освен това има и много други недостатъци. Например ако по никаква причина загубиш достъп до портфейла няма как да си го възстановиш. Губи се завинаги. Не е като да си загубиш дебитната карта или да си забравиш паролата за интернет банкирането и да отидеш в банката да ти издадат нова.

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНТова да не ти е pump and dump схема за няколко часа бе, пич. Ще "осъмне", ама някой друг път. Погледни периодите и с каква продължителност са. В момента е bull run, а всички големи играчи, които се включват, само засилват тренда. Когато се обърне, това няма да стане за няколко часа "преди съмване", а се случва със седмици - всеки си прави сметките кога и дали да излезе, или да седи. Пишман специалистите, четете повече, не зяпайте само 5m чарта, а и depth-а, ако знаете как.

4

АнонимеН

преди 3 години

ВНИМАВАЙТЕ С БИТКОЙНА ТОЙ Е НА ПЕРИОДИ ПОКАЧВАНИЯ!!!ОТ 1 СЕ КАЧИ НА 20 ХИЛЯДИ ПАДНА НА 3 ХИЛЯДИ И СЕ КАЧИ НА 40-60 ХИЛЯДИ И СЕГА Е РЕД НА ПАДАНЕ ПОД 10 ХИЛЯДИ!!!ВЛЕЗНЕТЕ ЛИ СЕГА ТУКУ ОСЪМНЕТЕ С 5 ПЪТИ ПО-МАЛКО ПАРИ!

3

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости.Дигитални плащания има отпреди биткоина и това са VISA и MASTERCARD.Биткоинът си пропусна шанса да стане платежен инструмент, в момента е само инвестиционен инструмент (всички държат и никой не продава).Така че или тоя е един "експерт", или джурналайзерите пак не са разбрали какво да преписват.

2

Анонимен

преди 3 години

На Йорданчо не е нужно да му вярваш - гледай потока на парите, гледай безумното печатане на долари, които ги обезценяват с всяка изминала минута. Гледай Пейпал, Виза (скоро и още платформи), които стартират транзакции официално през Биткойн. Посоката е зададена, всичко зависи от това кой колко ще закъснее да премине към нея. Блокчейн технологията е бъдещето.

1

Анонимен

преди 3 години

Този Юрган мицу... кой е и защо да му вярвам ?