131

Анонимен

преди 3 години

Нещата се държат от тоя дето има по силна армия.Например ако аз имам Калашников съм силен а ти ако си с нож си слаб.Така се решават нещата другото е бла бла.А армията на Си е далеч от най силнатс.

130

Анонимен

преди 3 години

Ама погледни се пак стойността на койнта се измерва с долари.И викаш че бъдещето било на койнта та това е направо смешно

129

до Христо Христов

преди 3 години

Имам сериозни съмнения, че хората от античността и средновековието са знаели за уникалните физически качества на златото, освен че не раждасва, колкото до биткойна, ако нямаше някакви предимства сред всички останали активи, нямаше да струва 60000$ професоре.

128

Анонимен

преди 3 години

Не съм чувал още никой да е платил и отишъл на почивка с неговите милиони, изкОпани и запазени в биткойни. Но съм чувал за диванни експерти, които цял ден висят до видеокартите и им се привижда как сметките им експлодират.Това сте вие биткойнаджиите, роби на някакви цифри на екрана, а сметките ви за ток и заемите само растат. Твърдите, че имате лесни пари на сигурно място, а всъщност имате едно ГОЛЯМО НИЩО.Просто още не сте го разбрали.

127

Анонимен

преди 3 години

Златото е станало актив за съхранение на стойност, поради една основна причина- не раждасва, а биткойна е лимитиран, ликвиден, лесен за съхранение и пренасяне. Който още не се е сетил, биткойна изяжда дела на златото в тези времена на брутално печатане на пари.

126

Анонимен

преди 3 години

Целта е да изчезне кеша, и като изчезне майка ни жална. Сега са 21 милиона биткойни след 10г. може да станат 100 милиарда, филма с вилиците го гледахме. Биткойн щял да срине банките, тея същите дето с народни пари се спасяват, бе вие наред ли сте? Ако е опасен за тях, отдавна да го няма. Пробва се дали е дошло времето. Дошло е.

125

германец

преди 3 години

Хубу де като почнат да ми плащат в койни тогава ще пазарувам с тех. Нема лошо. Само не се радвайте като стане задължителен койна, че тогава ше има квич.

124

Анонимен

преди 3 години

А още по важното е че спре ли иранският износ на втечнен газ и австралииски въглища към Китай и ще копат ама с мотика. xD

123

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовМайнинг пууловете нямат особено значение - важно е майнърите къде са. Китай имат доста ферми, но не е нужно всеки да копае към китайски пуул - избор има.

122

Анонимен

преди 3 години

Китай са на едно червено копче живот споко xD

121

Анонимен

преди 3 години

Карайте си колите с вашите виртуални пари и не забравяйте да го озвучавате с Бръм-бръм, не ни занимавайте с вашите измислици.

120

Има пицария

преди 3 години

До германецНа ул. Ангел Кънчев, няма да й правя реклама, в която твърдят, че приемат биткойни. Има си стикер на вратата. Как точно декларират транзакцията - те си знаят. Вероятно я приемат както пари в кеш и после я фискализират?Доколкото знам у нас няма наредба, която да дефинира и институционализира как да се приемат парични преводи в биткойн.Иначе, ние не сме ***. Естетвено, че бихме инвестирали в такъв инструмент.Има си умишлено стопиране на биткойна спрямо класиката.

119

Анонимен

преди 3 години

Биткойн, та биткойн...Не разбирам защо някой ще ми рекламира нещо от което той самият е спечелил само... едни цифри на монитора.Нищо друго.Пръдльовци със заучени сложни чужди думички, това сте вие. Зад вашия биткойн стои въздух. Карайте си виртуалните яхти с виртуалните си пари и си плащайте заемите за видеокартите и тока навреме.

118

лопата

преди 3 години

Абе, начетох се на коментари в новината и мисля, че ще ви е най-добре да си стоите с хартиените пари - не си давайте зор, така е по-лесно.

117

германец

преди 3 години

С тоя биткоин какво можеш да си купиш ? Например ? Че нещо не се сещам.

116

Не става така...:)

преди 3 години

До Не си чел, ясно...С един прочетен Пиер Дако "Триумфът на психоанализата" и "Фантастичните победи на модерната психология" не става работата. :)Трябва да се тръгне още от учебника по психопатология... Онзи, отдпреди петдесет години.

115

Анонимен

преди 3 години

До СъбиВсичко, което си го изброил, го има, но цените няма да ти харесат. Затова масово се купува евтино и некачествено, а моралът го няма много-много. Та така и тук - натискаш копчето и печаташ долари, ама за биткойни или етериум - трябва зор, да се изкопае нещо (нищо, че е електронен, математически зор - просто не е "копчето на принтера")

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119 Абе, кога Ейпъл се премести в Индия, ела ми се обади. И кога индийците почнат да бълват масово неодимови магнити.

113

Съби

преди 3 години

Хич не разбирам как тъй има търсене на нещо и няма производители. Търсят се дигитални пари и няма. Аз търся пък какви да е. Левове най-вече. Вижда се, че има кризи за вода, хубава храна и природа. Тези неща как тъй не стават ценни? А също и за морал. Той защо не подкупва?

112

Анонимен

преди 3 години

И с кво ги копаш тия биткойнти с ток от централата то до век няма дс има уран дори и хора може би