51

Анонимен

преди 3 години

Разликата е че на територията на Бг има злато примерно а на територията нА Сърбия няма и той събира армията за да дойде и дс го вземе щото му требва.За Цезар Наполеон и Хитлер не си ли чел?А и Сърбия и България са съседи Германия и Монголия не са има разлика и то генетична .Така са се появили и различните видове на бязата на генетична разлика от магарето е станал кон а от там зебра.Ако нямаше методи на транспорт и свободно движение в Япония и Испания щяха да живеят различни видове .

50

Анонимен

преди 3 години

В Нигерия с биткойни плащали...Олеее, ще падна от смях.Я по-сериозно, моля...Златото мой човек, там е заровено кучето, парите са еквивалент на златото и то е първично, а не парите. Равностойността на определени пари е злато, а не обратното. Нищо не може да замени златния стандарт. Банките по света все-още си уреждат сметките в кюлчета, защото са налични и не менят свойствата си. А ти си кътай твоите биткойни, накрая ще си купиш с тях една чаша студена вода.

49

Анонимен

преди 3 години

До Ако ги събератХората се избиват, когато са разделени и насъскани един срещу друг. Ако това не ти е ясно, не се хаби да пишеш.

48

Анонимен

преди 3 години

Остави го бе - кво му обясняваш - той човека вече има връзка със Старлинк. Хахаха - ама какви сте смешни баламурниците дето се връзвате на всяка глобалистка простотия.

47

Ако ги съберат

преди 3 години

До луминисцентда живеят заедно, преди да му е дошло времето да се избият взаимно?Трета Световна? :-D

46

Анонимен

преди 3 години

До СигурноМи ти току що описа как работи форекса :D Пък не виждам никой да има нищо против него? :D

45

Анонимен

преди 3 години

Ама и телефон му трябвал за да я конвертне а бе момче а къде са чиповете за тоя телефон че без чипове ще си на шайба а там не можеш нищо да конвертнеш

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50Обясни какви са разликите в биологичните природни дадености на теб и на един сърбин, да кажем? Защото между двете държави има граница, която не се преминава свободно.

43

Анонимен

преди 3 години

Не аз просто ти казвам че отделни държави и страни отделни народи и раси ще има винаги щото това е просто биологична природна даденост както прилепите мечките и дърветата.Биткойнта няма да го промени.

42

Сигурно

преди 3 години

Ходи да го обясниш това на НАП. Как си го купил евтино, как си го продал скъпо, как си реализирал печалба... Как искаш да я декларираш. Как можеш да докажеш средствата за закупуването и си инвеститор.После го обясни на банката, в която имаш сметка, когато продадеш и искаш да ти се преведат парите. После на хубавите хора, който банката е ДЛЪЖНА да уведоми, а те са ДЛЪЖНИ да те проверят до девето коляно.. :-))))))Успех!

41

луминисцент

преди 3 години

До Анонимен 45Ти просто продължаваш да мислиш на ниво ОТДЕЛНИ държави, ОТДЕЛНИ езици... Едно време хората са живеели в ОТДЕЛНИ семейства в ОТДЕЛНИ пещери, после са се събрали в селища, после в градове, в агломерации, а след това в държави. Сещаш се следващата стъпка коя е, нали?

40

Анонимен

преди 3 години

Тоест биткойнта пак разчита на обръщане във фиантна валута.Е тогава ако аз мога да стигна от София до Варна що да минавам през Анкара.Къв е смисъла

39

Богат

преди 3 години

До 36Ха, добре заварил. Ще се видим и на 70 и скоро след това на 100к. Представяш ли си какво реване ще бъде в секцията и как ще зеленеят от яд наще приятели. Сега в момента далаверата е алтс и Дефи. Пускаш 10 х левъридж и гледаш как сметката ти експлодира. Цаката е левъридж да е за кратко време иначе можеш много да изгориш. Аз за тва имам няколко акаунта.Като направя 10-20 х на акаунт касирам и пак на ново. За 3 години си оправих живота с тая схема, но докато се научиш все ще изгориш,няма как

38

Анонимен

преди 3 години

Искам да паднат границите и в знак на уважение французите да проговорят на немски а в Бундестага да заговорят на френски а всички те на японски заедно с китайците.Други тпотии от мечтите на глпаци като Зукърбърг няма ли да измислите?Свят без граници и дървета в саксии смеех

37

Анонимен

преди 3 години

Ще си го направя всичкото на златни зъби - що проблем нещо има ли?Ти твойта флашка с биткойна къде ще си я сложиш? :D

36

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПич, в Нигерия мисля, че беше, на едно сметище, където разфасоват *** - пълна мизерия, но им плащат в биткойни. Знаеш ли защо? Защото местната валута е толкова волатилна, че не им върши работа. В Южна Америка се случва същото. За интернет не се тревожи - това, че домакинствата някъде нямат, не значи, че няма дори телефонна линия,мобилно покритие, или дори вече Старлинк за някой и друг офис, където да им ги обръщат във фиатна валута, ако се наложи.

35

Анонимен

преди 3 години

До 40 За кво ти е тва злато злстни зъби ли ще си правиш или ще го носиш на оня Свет?

34

Анонимен

преди 3 години

ама къде няма достъп до вода аз достъп до вода имам а и тя става все по скъпа неслучайно.За Африка да мислят африканците аз не живея там ако живея сигурно щр мисля за там а не за България нормално.

33

Анонимен

преди 3 години

Купувам злато - доколкото мога. Биткойна, даже няма да го коментирам - както каза някой надолу - ще поживеем, ще видим.

32

Анонимен

преди 3 години

Разни смешковци, които са наринали заеми в хиляди за видеокарти и безумни сметки за ток си мислят, че биткойните са мед, а те само ще подложат кофата и ще пълнят. Пожелавам им успех да си върнат поне заемите.