491

Слави премиер!

преди 3 години

Хаха, най-смешно ми е да гледам гербери почервенели от злоба да ме убеждават как сме щели да се молим Тиквуний да се върне... все пак без него ще се счупи държавата, други такива експерти в държавата не е имало, няма и да има!!! А относно това, че Слави е чалгар, не ми пречи да си го повтаряте, даже няколко пъти на ден, НО факт е, че Слави има в пъти има по-добра обща култура и възпитание от банкянския толуп, дето може само да яде филии с мас. Ха сега, да извикаме всички заедно КОНГРАЧУЛЕЙШЪН!

490

Анонимен

преди 3 години

Трагедия.

489

Сата НАТО

преди 3 години

Ми ако искате обявете се за касиране на изборите и излизайте на протест, блокирайте кръстовищата... Затворете границите, отнемете гражданството на "чалгарите" :))) Боко има сички лостове да извърши преврат и да екзекутира Михаил Константинов.

488

Саксофонов

преди 3 години

Тошката се взе насериозно, мисли се за фактор. На предсрочните ще лъска топа.

487

Анонимен

преди 3 години

Мазният чалгар от Учиндол, който бил страховития победител на изборитепродължава да се крие в дупката си, а неговата секретарка Тошко Африканскиреди лъжи. ИТН стана за посмешище още преди да са направили каквото и да било. Толкова за тази жалка формация.

486

Анонимен

преди 3 години

Тоше мама и ти ли стана депутатинне мога да повярвам

485

Анонимен

преди 3 години

Тия от ДъБ не подържаха ли шланга в предишният парламат. Или бъркам. Много сеяндурско изказване направи тоя. Привържениците му като че ли са милиони. Хванете се скириите па се търсете бе сеяндури. Оня от Драгалевци какви опорки ви е дал. Да го унищожите Слави по вторият начин ли.

484

Мунчо

преди 3 години

Дългият стърчи като ..........- и мълчи като ...........

483

Анонимен

преди 3 години

Поне разбрахме,че тези в чужбина са млади чалгари.Друго няма.

482

Гроби Таласома

преди 3 години

Така е, Тафров;))) БСП е консервативна националистическа партия, такава се стремяхме да бъде и като такава тя не е претърпяла никакво поражение, защото е на трето място и то благодарение на чалгата от чужбина;))) Ние я работим като такава като контрапункт на ОП, които са националистите на Борисов;))))

481

Анонимен

преди 3 години

До Бай ШилеНе са избирали клоуни или Слави,повярвай ми,гласувах в няколко държави в чужбина и виждам какви хора гласуват, определено не биха гласували за чалгаря Слави, това е една манипулация и фалшификация на изборите в чужбина, понеже в България се следеше зорко,точно затова са фалшифицирали изборите в чужбина и ви изненадаха с гнусния Слави!

480

Анонимен

преди 3 години

ДБ са много противни! Като кукловода им - Костов, предателят на българската държава и народ!

479

Анонимен

преди 3 години

До Сат НСлави винаги е бил предател и е работил срещу интересите на България срещу заплащане, това е една нарцистична,егоистична,ялова св иня!Срам ме е ,че такъв темеруд иска да управлява!Върви си,Слави,срамуваме се от теб!

478

А сопрете се

преди 3 години

Това ДБ-то нали са комсомолците на Костов /Гаргамел/ тия дето ни приватизираха та не еваха майката и сега ни лук яли, ни лук мирисали!!!! Същите разсипници са като мутрите, а и са управлявали с Т0лупа!!!!

477

Анонимен

преди 3 години

Време е за коалиция за спасяването на България. -------За какво спасяване говорим, Тиквения гъс дотам ли е докарал нещата?Нали довчера сичко беше ток и жици, или ни е лъгал? Аз очаквам следващото правителство да наследи перфектно смазана машина и брилянтно финансово състояние на Държавата.Поне така говореше човекът с джипката.

476

Соломон

преди 3 години

В така създалата се ситуация, властта е редно да се разпредели по килограми... започваме от Шиши-президент и т.н.

475

Анонимен

преди 3 години

Тошко Черногледец храбърсмях в залата

474

Анонимен

преди 3 години

До ДаааНе е време за юнашки приказки и гръмки обиди. Време е за коалиция за спасяването на България."Иначе хаус и проблеми, нали?

473

Слави

преди 3 години

Президент!

472

Анонимен

преди 3 години

Мазния, алчен чалгар-мутра и егоист, който винаги е бил предател на България и ни предлага чужди агенти за управленци и ново предателство спрямо България,НЕ ГО ИСКАМЕ!Слави, не те искаме,мутро!