511

баланс

преди 3 години

вечерта след изборите този Тошко нарече министър Каракачанов шкембе войвода, като си решил да ставаш политик трябва да намериш баланса между просташкия хумор в шоуто и новото си поприще,защото звучи грозно и нелепо и още нещо ДНЕС и вие сте смешни като триете коментари без грам обиди и цинизми

510

Нищо ново

преди 3 години

Разбира се, за журналистите такива ерчения са манна небесна. Статийка, коментари от политолози, гледали сме го не веднъж.

509

Анонимен

преди 3 години

Ако новите избраници продължават така , хората на следващите избори пак ще върнат ГЕРБ да управляват Преди само Борисов се смяташе за единствен по рода си . Сега си имаме още завършени егоисти като Трифонов и Иванов . Сигурно на втората седмица ще започнат да се карат и край с управлението им .

508

Анонимен

преди 3 години

Отива се към нови избори, видно от реакциите на партиите. Щом така се ръфат партии, които се очаква да се разберат, евентуално да се коалират - работата е ясна. Нито ДБ искат да си мешат капите с чалгарчетата, нито онези горят от желание да са слуги на батковците от градската десница.

507

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 524: Ще трябва да сядат и да се разбират, щат-не щат. Но първо може да се пробват на още едни избори, и тогава, ако тръгнат надолу, ще им дойде друг акъл. Лошото е, че Бойко това чака. Сетне и да подскачат цяло лято пред Министерския съвет, полза няма да има.

506

Сат Н

преди 3 години

Работата е там че следващите избори ще са най-рано след 6 месеца, през които 6 месеца служебното русофилско правителство на РадеФ ще вършее с пълни шепи.--------Е, и какъв ти е проблема?В България има и русофили, ако не знаеш.И те имат право да управляват, колкото и ти.

505

Анонимен

преди 3 години

Шепа селяни на които единствените постижения са някакви т7 пи песни и едно крадено от Джей Лено шоу ще участват в управлението на страната. НЕма такъв цирк.

504

Анонимен

преди 3 години

И чакай после тези да сядат да се разбират , да правят компромиси . По-зле от децата са .

503

Тикволандия

преди 3 години

Тошко Йорданов би трябвало да приказва по-малко. Ако от ИТН ще се изкарват по-по-най от другите ще си докараме пак Бойко.

502

Анонимен

преди 3 години

До Слави премиер!Аз не съм гербер, Слави винаги ми е бил неприятен,противен и знам, че е предател спрямо България.Това, че се вихри в шоуто си ,не ми пречи,но такъв тип да ми влиза в управлението на държавата и да представлява държавата, ми идва прекалено в повече!

501

Анонимен

преди 3 години

Шаран на гола кука не се лови , но ако е в човешки образ е лесна работа , стига да има умели манипулатори популисти - видяхме ги в няколко държави и ние сме в кюпа .

500

1212

преди 3 години

До Герберуги и ***- Нито съм герберуга, нито комунагя. Кое е по-доброто-да има правителство съставено от тия, дето заявиха, че са против ГЕРБ или да се лутаме нон стоп в избори, които няма да променят кой знае какво. Като праснете изборите посред лято, колко ще е избирателната активност според теб и до какво ще доведат те?

499

Анонимен

преди 3 години

До 533"Аз лично нямам никакъв проблем да има избори и през месец, ако трябва!"То и аз нямам против, стига изборите да са след месец. Работата е там че следващите избори ще са най-рано след 6 месеца, през които 6 месеца служебното русофилско правителство на РадеФ ще вършее с пълни шепи.

498

Анонимен

преди 3 години

До Герберуги и ***"Аз лично нямам никакъв проблем да има избори и през месец, ако трябва!"То и аз нямам против, стига изборите да са след месец. Работата е там че следващите избори ще са най-рано след 6 месеца, през които 6 месеца служебното русофилско правителство на РадеФ ще вършее с пълни шепи.

497

Герберуги и комуняги

преди 3 години

До 1212Аз лично нямам никакъв проблем да има избори и през месец, ако трябва! А популистки изказвания от сорта на "Можеше да ги дадемЕ на пенсионерите" не вървят. Много бързо забравихте как Баце си подаде оставката, когато Радев спечели изборите просто, заради егото му. Тогава нямаше проблем да дадем 150 милиона, така ЛИ?!?!

496

Анонимен

преди 3 години

Гледайте какви мъдри държавнически мисли изказва тоя тъ пан горе:"Само този, който не иска парите, славата и властта, няма да се възползва от тях "Ето това го вълнува прасето лайн овоз!

495

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли вица за казаните в ада и защо само до българския казан нямало дявол.

494

1212

преди 3 години

Тия взеха да си мерят ***....айде уйде коня у ряката. Пак ще се потрошат милиони за нови избори и пак нищо накрая.

493

Да има обединение

преди 3 години

Това ДБ-то нали са комсомолците на Костов /Гаргамел/ тия дето ни приватизираха та не еваха майката и сега ни лук яли, ни лук мирисали!!!! Същите разсипници са като мутрите, а и са управлявали с Т0лупа!!!! Така, че по спокойно, присъедините се към антигроб коалиция, но по смирено и при вас и при мутрите комунистите са повече отколкото в БСП....Така, че със или около БСП ще е по добре да сте!!!!За целта има народна мъдрост: Врагът на моя враг ми е приятел

492

Анонимен

преди 3 години

По всичко личи, че Тошко ще е новия премиер