471

Бай Шиле

преди 3 години

Тези "изтекли мозъци" в чужбина избраха клоуни, които да ни управляват! Но сега ние ще си го отнесем. Винаги така се получава - хората, които нямат представа какво се случва и гласуват за див популизъм, определят как другите да живеят. За това трябва да се забрани вота от чужбина! Като осе*ат всичко тези компетентните от ДБ и ИНТ, прелетните птици ще бъдат ли достойни българи и да си поемат отговорността, че са ни ги натресли? Или пак от чужбина само ще плюят и кълнат във Фейсбук?

470

Анонимен

преди 3 години

До чакаметрадицията която съществуваше преди за пресконференции след изборите на политическите партии, беше игнорирана и премахната от Баце някъде преди 7-8 години, не че на тия пресконференции имаше нещо за гледане, но беше некаква традиция

469

Сат Н

преди 3 години

Според мене Стефан Тафров е последният, от който трябва да се обиждат, защото той не е и никога не е бил фактор в политиката, а само веднъж беше някакъв посланик някъде и го разнасяха по медиите за някви скандални снимки. Като нищо са му платили няколко хилядарки, за да фърля кал.

468

Идеологът

преди 3 години

На партията е Тошко, защо да го отстраняват...

467

Анонимен

преди 3 години

Гнус ме е от Слави, това е тотално падение на България!И не ми казвайте,че някой в чужбина ще гласува за него,това е една ОГРОМНА ЛЪЖА, в чужбина съм, виждам какви хора гласуват в две-три различни държави, повярвайте ми, хората ,които гласуват ,няма да изберат никога чалгаря-мутра и предател Слави,това е ФАШИФИКАЦИЯ!И ме е срам,този *** и предател,алчен егоист,нарцистична ***,да ми е в управлението на държавата,СРАМ!

466

Иво

преди 3 години

Преживяхме Тошо, ще преживеем и Тошко!

465

Дааа

преди 3 години

Мисля, че тошко малоумний е доста вреден човек и Слави ако наистина иска да управлява, трябва овреме да го отстрани. Не е време за юнашки приказки и гръмки обиди. Време е за коалиция за спасяването на България. Компромис от всички.

464

Тошко

преди 3 години

Ще покани ли Мангъра за министър...

463

Анонимен

преди 3 години

Събирам Яйцашмеркезе Тошко

462

Мая

преди 3 години

Е красива, стига лъжете...

461

Анонимен

преди 3 години

Сидеров си отиде Но дойде МАЯ мниго по Л любимата ми Баба Яга

460

Анонимен

преди 3 години

Е то е ясно че Баце си е вкарал троянски коне и в ДБ и в ИТН, които ще се опитат да направят конфликт от вътре, важното е да не се подават на такива евтини манипулации

459

Мултигруп Костовите

преди 3 години

25% от избирателите (тези, които имат позиция, а не са страхливи мишоци мразещи всички) искат ГЕРБ и Бойко да са на власт (и това след 12 години управление). 15% искат чалгата, мутрите, мафията, мултигруп - отново да са на власт! 9% - 3 пъти по-малко от ГЕРБ имат "интелектите" крадливи приватизатори на другаря крадец Костов - които се самопровъзгласяват за "интелекти" и демократи :D Абе смешк*вци - че Славчо-чалга-мултака е еднодневка на мутрите, това е ясно, ама и вие сте безгласна буква!!!

458

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да ми е противен чалгаря, в момента е единственият в парламента, в който виждам някаква промяна. Мая, Христо Иванов и другите, вече поне по веднъж са ме лъгали. Те вече са били във властта и съм им сърбал попарата, затова им нямам грам доверие. Видял съм какви лицемери са.

457

от бяла страна

преди 3 години

Живея в бяла страна , но всяка година инвестирам над 5000 евро в Бегето под една или друга форма. Дали ще се върна, не мога да кажа, предполагам зависи от различни фактори, един от които е културата на местното население, която за момента не е висока, обаче докато закона ми позволява ще гласувам и няма да е за тиквата.

456

Ти да видиш

преди 3 години

Тошко Африкански имал мнение - а пък Славиту мълчи ..........Здраво ще ни оправят тия хубостници !

455

Пешо от маалата

преди 3 години

А пък майте привърженици от сутринта лочат пръцоца..

454

Анонимен

преди 3 години

ДБ, ако искат да разширят своята електорална подкрепа, трябва да спрат да се изживяват като някакъв елит, и да излязат малко настрани и да се огледат, а изказването на Тафров наистина е доста глупаво

453

Иван

преди 3 години

Този *** може да коментира само как е на вкус г**а на Слави.

452

Анонимен

преди 3 години

ГасАрбайтерите са винаги недоволнии незнаят какво искат