591

Краси

преди 3 години

*** дори да мълчат предизвикват истеричен смях с малоумното си излъчване

590

Анонимен

преди 3 години

"привържениците на "Има такъв народ" са запленени по-скоро от харизмата на лидера."То лидер ли е да го опишеш!. Ама пък една харизма!Бас, че ще се омаже като малаче?

589

Извинявай

преди 3 години

До мдаИ, не само срещу партньорите си, а и срещу никого. Да сложим на масата: магистрали, газов хъб, метро, булеварди, детски градини, пенсии - на 1,200млн, учителски заплати, армия, еврозона, висок банков рейтинг, финансова стабилност, ниска безработица, минимална заплата, заплати държавни служители - всичко това нагоре! Е, народе, как не можа да оцениш този човек, който се раздаде за теб? Извинявай Борисов, те не знаят какво искат и какви ги вършат! Знаят само тези, които им дърпат конците!

588

Времена

преди 3 години

До ВелинаИ от Костов! За съжаление се даде шанс на задкулисието да опита да опустоши държавата. ДБ/реформаторски блок/получиха шанс от Борисов на предния мандат, когато срещу 7% им даде 7 министерства, а сега го отричат. Борисов е широко скромен и спокойно посреща всичко хули отДБ, от омбуцманката. Возил се в джипка! Ами в трабанка няма да стане, Жельо може би! Ужасно е, че спирачката на държавата е дръпната, предстои да видим бедствието. Ниско ниво на интелигентност на активната посредственост

587

мда

преди 3 години

Хайде, кажете сега, че не умен Баце. Онзи ден излезна една кифла от ДБ и каза, че за ИТН гласували само чалгари. На другия ден, излезна Тошко и им отговори "Смешни сте". Вчера адвоката отговори на въпрос за правителството съвсем правилно. Веднага изскочиха двете каки, чули-недочули, и почнаха - срещу свойта партия. Всички поддадоха на провокациите...Да сте чули премиера да говори някога срещу коалиционните си партньори...

586

Dinosaurus

преди 3 години

До АнонименЧе вие вече ни се противопоставихте, самодоволни нещастници! Като сте такива разбирачи отстрани, не следва да гласувате за изпълнителна власт и НС, защото БВП се формира от нашите данъци, а не от жалките ви подаяния към старите ви родители. За чалгаря и компания могат да гласуват само хора, които не са в час, а гледат на екрана. Наказателен вот...от дезертьори и мрънкала. Нали в чужбина ББ не ви краде, обаче сетете се, че БСП ви прати там - а на Слави не му пука !!!

585

Велина

преди 3 години

ДБ изпълняват чужди поръчки и заповеди от Иво Прокопиев и Маджо.

584

Тоши галоши

преди 3 години

Пак се е из****Маймуняк

583

Ааааа

преди 3 години

И са кво гласували за слави ама той бил Тошко брей да му се невиди. Абе къде слави или батко ли беше?

582

Анонимен

преди 3 години

Няма по-голяма публична излагация в историята на България от Слави в политиката.

581

Анонимен

преди 3 години

Тошко - Клошар за премиер. Колко емблематично.

580

До ,,какво,,

преди 3 години

ДБ-Демократична България

579

Анонимен

преди 3 години

Когато Тошко Йорданов стане премиер на България. Всички Българи ще казваме. Нас ни управлява бай Тошо.Слави ще върне Бай Тошевото време!!

578

Какво

преди 3 години

Е това ДБ ?

577

Анонимен

преди 3 години

До всички платени ***-предателството,особенно платеното предателство срещу собственият ти народ се връща и то много жестоко!

576

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Фактите че без да си дава много зор ГЕРБ пак ви размаза

575

Анонимен

преди 3 години

До АнонименР/у/с/о/ф/и/л/и/стиците да бяхте вкарали поне един в парламента ,ама тцъ.Сега ви почваме по списък И без това сте една каруца хора от три села

574

Анонимен

преди 3 години

Славчо,чалгар, Таки Аманатидис" наркотика", си търси парите,затова ли се криеш, плъх?

573

Анонимен

преди 3 години

За сега шутове по герберстките за*ици , по-нататък след референдумче и шутове по натовските и евро задниците.

572

Анонимен

преди 3 години

Фактите са, че мутрите ще имат 75 депутати, а останалите партии са против мутрите и ще имат 165 депутати. Това са фактите - мутрите загубиха.