531

Вин Дизел

преди 3 години

Те отдавна са станали за смях, не е от сега

530

Анонимен

преди 3 години

Може ли Тошко Африкански, МаяМата, Христо Маджото да са алтернативата на управлението на страната?

529

Анонимен

преди 3 години

До Няма индулгенцииКойто не си плаща сметките редовно е нормално колекторите да го годят. Решението е да ходиш обаче редовно на работа, не е страшно да се работи, опитай!

528

Анонимен

преди 3 години

Протестърите от ДБ са най- наглата и корумпирана шайка, която може да съществува!

527

.

преди 3 години

Едно време какви Тодоровци имаше, а сега Тошковци.

526

българин

преди 3 години

В българия имало русофили.Може,но аз понеже тук съм се родил и живея търся българофили.Другите "фили" не ме устройват.Русофилите също,защото в Русия бензинът е два пъти по евтин.Ако беше два пъти по евтин и аз щях да съм русофил.И американофил не съм защото там заплатите са по високи.Така,че ние българите дето живеем тук търсим българофили.Само те ни устройват.

525

Анонимен

преди 3 години

Ако в гласувалите за мен са само 18 % висшисти,от които повечето са с "вишо",не бих се хвалил,като Тошко Африкански,а бих се скрил

524

БЕЛО СЛАФ

преди 3 години

ТОШКО СПРИ АЛКОХОЛА- НЯМА СТРАШНО!

523

Тошко

преди 3 години

Тошко........кво ше праиш с уфсете...надяват ти се. Тежка е царската корона.

522

Анонимен

преди 3 години

Тошко,изкъпи се бе!,Не е страшно

521

Кика

преди 3 години

Те от ДБ вече станаха за смях! Хората ги разбрахме вече!

520

Анонимен

преди 3 години

До 558ХахахахСветльо Витков Президент!

519

Анонимен

преди 3 години

Вземе ли предателя Слави власт, отиде коня у ряката, защо всички партии не се обедините срещу него? Тоя ще повлече на дъното България и ще ви донесе кръв и убийства!

518

Анонимен

преди 3 години

45 НС може да се окаже много успешно, ако ИТН излъчи правителство с подкрепа от ГЕРБ и от ДПС. Тези две партии са достатъчно авторитетни, могат да дадат принос за развитието на България. Нека направят усилие да преодолеят детинските остатъци в политическото си развитие. ДБ също да опита преодоляване абсолютните си нагласи.

517

Няма индулгенции

преди 3 години

И да даваш пари на манастирите грешния си е грешен ! Що не дадеш пари на ровещите по казаните ,при теб те катастрофално нарастнаха по стар мутренски обичай изпълнители и колектори върлуват навсякъде милионите нарастват ама бедните се увеличават ,младежите бягат ,селата запустяват имаш една тясна потрошена магистрала и безброи скапани второкласни и третокласни пътища ,правиш се на големия стройтел ама това си е едно хвалене,,,

516

Анонимен

преди 3 години

Преди време написах , че ще почнете да мечтаете за времето , когато сте мечтали за промени . Този момент скоро ще дойде . О неразумни юроде ........

515

Анонимен

преди 3 години

до 550Тошко не е нарекъл Каракачанов Шкембе войвода, само спомена някой Шкембе войвода, а Каракачанов сам се е разпознал, вероятно.

514

Анонимен

преди 3 години

Предусещам,че тоя нагъл навлек и предател,ще донесе катастрофа за България!Обединете се срещу Слави,той е най-голямото зло,което ще влезе в парламента,Бойко ще ви се види като кротко мишленце,а БСП като дева Мария в сравнение със Слави!

513

Анонимен

преди 3 години

Ако новите избраници продължават така , хората на следващите избори пак ще върнат ГЕРБ да управляват-------Никога :)))ГЕРБ ще бъдат доубити, включително и заради тази тролска кампания по медиите, които ка путът от Банки плаща. Казах ви, че си изпусна нервите в изборната нощ и при следващото явяване ще надене овчата кожа и ето - днеска отишъл в Рилския манастир да разиграва кротък дарител.

512

баланс

преди 3 години

вечерта след изборите този Тошко нарече министър Каракачанов шкембе войвода, като си решил да ставаш политик трябва да намериш баланса между просташкия хумор в шоуто и новото си поприще,защото звучи грозно и нелепо и още нещо ДНЕС и вие сте смешни като триете коментари без грам обиди и цинизми