551

Анонимен

преди 3 години

Айде почнаха дрязгите между бъдещите коалиционни партньори и кандидат-управници. От едната страна са умните и красивите на ДБ, от друга са младите и бунтарите на Славчо. Едно нещо само не мога да разбера: как умнокрасивият *** на ДП ще подкрепи и ще се съгласи да го управлява пр0стия чалгар Славчо Учиндолски. Бая вътрешно терзание ще да е.

550

Ох, писна ми

преди 3 години

Другарю Тафров, аз не бих нарекъл резултата на ГЕРБ плесница от избирателите. При 12 години управление, и при всичките негативи които поеха от това, включително и най - пресните от коронакризата, а и не само от нея, този резултат е направо достоен за уважение. Този резултат си е победа, както и да го погледнеш, ако не виждаш все пак самите резултати от изборите.

549

Трайчо

преди 3 години

Кво става.....

548

Анонимен

преди 3 години

Демократична България са най големите крадци и престъпници. Постоянно са на грантове от Сорос. Не работят нищо освен да клепат България в Брюксел, живеят в скъпи офиси.

547

Айде

преди 3 години

Чалга-спектакълът вече започна !

546

Малиийй

преди 3 години

Тез отсега се изпокараха, па какво ли ще е нататък !

545

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой мие *** в Лондон,но знам че българите в чужбина са най-големия инвеститор в България.Това е резултата от 12 години управление на Баце,големите световни инвеститори бягат от Бг.Ако не са българите в чужбина да вкарват пари в нашата икономика,тя досега да се е сринала,барабар с държавата.Така че хайде по-леко с епитетите към българите в чужбина,и изобщо нека не се оставяме да бъдем противопоставяни едни на други

544

Едно ферари

преди 3 години

С цвят червен и ново гадже всеки ден......не знам за теб, но според мен....ще си живееме такааааа....

543

Хората искат

преди 3 години

Да чуят Слави. Само Тошко се изявява.

542

Анонимен

преди 3 години

Тоя Тошко и компания бяха поканили Евгени Минчев да го базикат и да му държат сметка за пошлостта и снобизма, ама лордът им сви сармите за 10тина минути, оправдаваха се като ученички после. Политиците свикнали на мръсни игрички ще ги накарат сами да си говорят. Дано Тошко не изтрещи напълно.

541

Анонимен

преди 3 години

Тази таблица която е публикувал Йорданов е толкова сложна за 90% от населението,че направо се чудя защо изобщо я е поместил.Пълно е с погрешни интерпретации на тази таблица.Не 18% от гласувалите за ИТН са висшисти,а 18% от висшистите в Бг са гласували за ИТН.Точно толкова-18% от висшистите В Бг. са гласували и за ДБ.Тоест тук между двете партии има пълно равенство,а за ИТН са гласували и повече хора с по-ниско образование отколкото за ДБ.Макар че не знам какво изобщо доказва всичко това?

540

И 50ЛВ КЪМ ПЕНСИИТЕ

преди 3 години

579- НАЙ ВАЖНОТО Е ОГРОМНИТЕ ДОХОДИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО КОИТО ОБЕЩАХА- ПЪК СЪДА, АКО ИМА ЗАЩО СИ Е РАБОТА НА СЪДА- ОБАЧЕ СЛАФЧУ АКО НЕ ИЗПЪЛНИ ОБЕЩАНОТО ГО ИЗМИТАМЕ НА ЧАСА И ДА ПУСНЕ ЗА МАЙ 50ЛВ КЪМ ПЕНСИИТЕ КАКТО ПРАВЕХА ОТ ГЕРБ ЗА ЛЕКАРСТВА В ПАНДЕМИЯТА

539

Абе

преди 3 години

Сценаристите се бъзикаха с Баце да им даде ключовете от джипката, то па верно им ги дават. А сега да видим ще подкарат ли трошката...

538

митко

преди 3 години

Цел номер едно пред обществото е ревизия на гербаджийското управление.Вкарване в затвора на мутрокомуниста Борисов.Съд и справедливи присъди.Изобщо чака ни работа,работа,работа...............

537

Кривондел

преди 3 години

Слави Трифонов е нов Сакскобургготски, но с манталитет на Борисов. Когато не си научиш урока - повтаряш упражнението. Това важи и за народите.

536

Аланкоулу

преди 3 години

И тия се готвят да ни управляват !!!Господи, .. Господи, слез на земята и си прибери версиите !!!

535

Тикволандия

преди 3 години

Да не бързаме с изводите. Бойко също е ръсил много "бисери" но и журналистите, и политолозите гледаха да не ги коментират.Чакаме Бойко да върне мандата. От депутатското място вече се отказа, не е готов да отговаря на въпросите, които щяха да му зададат в новото НС.

534

Анонимен

преди 3 години

Е това на снимката, сериозен човек ли се води, та да гласуваш за него.

533

Анонимен

преди 3 години

Тафров е хомосексуалист и глобалист. Бори се за легализация на гей браковете.

532

Анонимен

преди 3 години

До Герберуги и комунягиМоже изборите да са през две седмици, но ако ти ги плащаш?