665

Гиб Мелсън

преди 3 години

За пореден път се убеждавам, че Винету е патологичен лъжец и нарцис. Неговата партия била спечелила с 10 процента. Невероятен лъжец. То вярно, че неговите избиратели са завършили помощни училища но все пак той не говори само пред тях а и пред нас. Първо не са десет а осем процента. Второ, неговата партия беше в съюз с друга партия на СДС. Това е коалиция от две партии а не една партия. Та тези две партии имат осем процента преднина пред една самостоятелна партия. Писнало ми е от лъжите на Винету

664

от 727

преди 3 години

Лощото е че Бойко като опозиция ще има много свободно време и нали си обича камерите, очаква се новините да го дават повече отколкото сега защото трябва да правят някакво съдържание.А определено в това има умения за разлика от Корнелия която имаше също подобно желание но просто нямаше уменията.

663

Анонимен

преди 3 години

Някой много бързо отписват това нещо(борисов)от власта!Истината е че доста години ще ни трябват до като си вземем държавата от ръцете на мафията ГЕПИ - Груп!Като за начало,служебен кабинет на Радев не е лоша идея,след това по голямо осъзнаване на хората и на следващите предсрочни избори Борисов да бъде изпратен в трета глуха!

662

от 718

преди 3 години

Мда Бойко загрява да бъде опозиция , може неговите депутати от време на време да подкрепят някой закон на Слави ако не му стигат гласове ,но персонално за Бойко можеш да бъдеш сигурен, че ще е опозиция през цялото време.

661

КЛ

преди 3 години

Самовлюбената мутра припира да се съставя правителство. Ей, 29 млн еврака чакат собственика си. И това без парите за възстановяване на икономиката след ковид кризата.Кротко мутро. На новото правителство му е напълно достатъчно повече да слуша знаещите и можещите и по-малко да приказва. В красивата ни родина има само един всичколог. И му е време да си затвори плювалника.

660

Гумичка за триене

преди 3 години

И на мая(Божков)

659

Анонимен

преди 3 години

Бабикян и Хаджията се кълняха по време на протестите че няма да стават депутати,сега Слави вярва само на тях и на Маджото.

658

Анонимен

преди 3 години

WTF !!!!!!!!! Слави Трифонов предлага Ренета Инджова или Меглена Кунева за премиер?!:D Това ли е промяната?

657

Анонимен

преди 3 години

Айде излъчвайте правителство , че САЩ вече са нетърпеливи , на кого да спуснат нарежданията си по въпроса с РСМ . А там те подкрепят Скопие

656

Анонимен

преди 3 години

Бойко, когато влезе в политиката разбираше много по-малко, отколкото един Слави разбира. Те си имат съветници, ПР-и, политически анализатори, така че не си мислете, че Славчо разчита на "стечение на обстоятелствата". Смешно е Бойко цял ден да тръби "колега-шоумен" и всичките му слуги да търкат телевизионните столчета с "писането на песни и скечове не е като писането на европроекти"... сякаш само гербаджиите могат да пишат европроекти. Айде по-полека, има си ред след избори и ще се спази.

655

Анонимен

преди 3 години

Просто трябва да седне да убеди останали да направят коалиция и е готов. А герб, бсп и дпс отиват в опозиция.Не виждам какво толкова му се чудите ,какво ще направи като решението е повече от очевидно.Естествено ще падне голямо пазарене на коалиционните партньори кои да вземе повече власт , но ще се разберат накрая някак.

654

Демек

преди 3 години

Не ни се занимава много много.

653

Анонимен

преди 3 години

Преди 30 години в онзи прословут скеч Слави и Август в НС, където двете дами са в червени дрехи и обясняват как е дошло време да напуснат магистралите, хотелите и мотелите и да влязат в НС, където всъщност им било мястото - едва ли е вярвал, че ще се случи.За това народа е казал: "Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се случи!"Някои от хората на моята възраст определят този скеч като пророчески.

652

до к.685

преди 3 години

Опитваш се да се правиш на полиглот, но не ти се удава. Цайтнот е една дума. Лузър се пише на български с "ъ", не с "а". Нали не сме от Банкя и не казваме "конграЧулейшън"?

651

Анонимен

преди 3 години

Трифонов добре знае,че всяко едно заиграване с партии като ГЕРБ и БСП за ДПС въобще да не говорим,означава неговият скоропостижен край в неговото начинание-политика!А Борисов може да ръси популизъм,ние вече сме се нагледали на него повече от десет години,или казано на нашенски,Алащисахме на крадливи балкански номера и чалъми!

650

Анонимен

преди 3 години

,,Шоуто на Слави" - Слави се перчи и кани лидерите на партии,за негова изненада Борисов прие и Слави се издъни.Сега е много по-изненадан.

649

Захарен памук

преди 3 години

А за българите в чужбина ( койте те избраха) помощи ще има ли?

648

Анонимен

преди 3 години

Преводачките на Бойко да не се отчайват, сега трябва само малко да изпростеят, за да разбират и Станислава Трифоновски.

647

Слави

преди 3 години

Да се намеси, картони червени за Лудогорец.

646

Анонимен

преди 3 години

Мутрата иска да му прати депутати и депутатки а защо не и министърки, но дългия ще я кара конституционно. Боже, боже!!!