862

Анонимен

преди 3 дни

Нагледахме се на шоу-30 години и нищо.Капани,хищници,властолюбци опъват въжета до скъсване на нас-готови ли са и сега за към по-доброто и правилния курс, няма това е.Видя се ,старата песен отново пак.Хашлаци

861

Hate

преди 1 месец

Какъв референдум бее? Да не би Борисов да го търсят в ЕС?

860

Hate

преди 1 месец

The brexit Мая

859

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 870

Аз те питах ще си изпълни ли обещанията, не ми обяснявай колко депутати трябва да има.

Всеки би трябвало да обещава реалистично.

858

Анонимен

преди 1 месец

ами ако успее да състави правителство с мнозинство над 50% от всички депутати, няма причина да не си изпълни обещанията от референдума (беше един референдум). аз лично, доколкото помня, идеята им беше повечето сериозни въпроси в България да се решават точно чрез референдуми - национални и местни, т.е. пряко участие на хората в решаването на важни въпроси за тях.

857

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 870

Значи сега Слави ще си изпълни обещанията от референдумите, нали така?

856

Анонимен

преди 1 месец

намеренията му са ясни, ама нашите политици и платени социолози са или късопаметни, или не им изнася. само чакайте да видите изненади след месец. май някои забравиха, че цялата 'афера' тръгна от онзи гнусно неизпълнен референдум въпреки спазените кворуми и брой гласували. а според него, депутатите трябваше да са 120 вместо 240, да може да бъдат отзовавани от народа и субсидията да е 1 лв вместо 10 лв. парламентът просто се направи на глух и сляп и сега ще си берат последствията.

855

Анонимен

преди 1 месец

Боко ако знаеше малко чалга и да играе кючеци като оня вратаря - екса на Бфс, щеше да е друго

854

Анонимен

преди 1 месец

До до 871/872

"Този некадьрник ви върна в каменната ера! Но това само от вън може да се види!"

Аз също съм "отвън", тъй че опита ти да се правиш на интересен само защото си "отвън" е несполучлив.

853

до 871

преди 1 месец

До Анонимен

Хахахахха.. ***! Сигурно и ти си участвал в краденето или си изгубил ума си! Този некадьрник ви върна в каменната ера! Но това само от вън може да се види! Кое не ви е ясно? Че сте най-бедни, болни и окаяни? Давате ли си сметка, колко поразии направиха тези некадьрници? Колко хора убиха, прокудиха??

852

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 870

"11 години търпяхте един псuхопат, който е прочел една книга през живота си"

Борисов колко административни книжа е прочел в живота си ти толкова не си виждал. Супер спешни сте ганньовците, когато повтаряте до несвяст едни и същи глуспости, само и само да се чувствате свободни след това да гледате отвисоко на някой. Колкото и да ги повтаряте няма да станат истина, но то е нормално, хора, които са чели само художествени книги, да се чувстват "компетентни".

851

Анонимен

преди 1 месец

Не съм от гласувалите за Слави, но искам да ви кажа: хайде стига вече с "чалгарството"! Важен е народа, а не факта, че Слави пеел чалга! 11 години търпяхте един псuхопат, който е прочел една книга през живота си и не ви беше зле, не се оплаквахте! Сега, Слави бил чалгар! Чудо голямо! Мислете как да се спре корупцията и да ви се повишат доходите и бъдете без милост към тези, които ви крадоха!! Поздрави от чужбина!

850

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 880

"Ще е интересно..."

Умирам от смях като прочета някой чалгаджия да напише "ще е интересно" когато това "интересно" ще се пише на неговия диррник.

849

АК-47

преди 1 месец

Много ми е интересно, има ли интелигентен и здравомислещ човек, който да си представи чалгаря Слави до г-жа Меркел или да речем до г-н Макрон, и да разговарят на английски...

848

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 891

"Хазната е празна - парите са в Чекмеджето"

Хубаво е, че казвате, че парите са в чекмеджето, защото това вече беше доказано, че е постановка.

Фактически си признавате, че цялото ви противопоставяне се базира на фейкове.

847

СМС

преди 1 месец

"Браво , Трифонов! Борисов плаче ! " написал днес Фигуранта.

846

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен

Ми плановете са му да спазва процедурата, наложена от конституцията. Кое не ти е ясно???

845

!?

преди 1 месец

... няма да е лошо да намалите сбирщината на половина. И тогава няма да ми пука че ще има "Велика" Народна *** която ще нраним дай боже няколко месеца..

844

Анонимен

преди 1 месец

Това което за мен Слави иска са нови предсрочни избори и дигане на партията си с 10-15 % горница поне. Не е луд да прави кабинет сега с уж подарени 10 гербески депутата щото сега те подкрепят утре ти бият контрата и ти Слави увисваш когато на Геербеджии нещи няма да им отърва заради мутрата.Така че предсриочни избори , кабинет на Радев и НСО не да пази депутати а да ги задържа и предава на прокуратурата а то 90% от Герб е за съда. Няма герберски кмет който да не е нагазил в кацата с меда.

843

ЧЕСТИТО! :D

преди 1 месец

Супееер, страхотна промянаа, България вече е добре и сега всички от чужбина ще си дойдат и всички заедно ще заживеем щастливоо! :)