805

Hate

преди 3 години

Какъв референдум бее? Да не би Борисов да го търсят в ЕС?

804

Hate

преди 3 години

The brexit Мая

803

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 870Аз те питах ще си изпълни ли обещанията, не ми обяснявай колко депутати трябва да има.Всеки би трябвало да обещава реалистично.

802

Анонимен

преди 3 години

ами ако успее да състави правителство с мнозинство над 50% от всички депутати, няма причина да не си изпълни обещанията от референдума (беше един референдум). аз лично, доколкото помня, идеята им беше повечето сериозни въпроси в България да се решават точно чрез референдуми - национални и местни, т.е. пряко участие на хората в решаването на важни въпроси за тях.

801

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 870Значи сега Слави ще си изпълни обещанията от референдумите, нали така?

800

Анонимен

преди 3 години

намеренията му са ясни, ама нашите политици и платени социолози са или късопаметни, или не им изнася. само чакайте да видите изненади след месец. май някои забравиха, че цялата 'афера' тръгна от онзи гнусно неизпълнен референдум въпреки спазените кворуми и брой гласували. а според него, депутатите трябваше да са 120 вместо 240, да може да бъдат отзовавани от народа и субсидията да е 1 лв вместо 10 лв. парламентът просто се направи на глух и сляп и сега ще си берат последствията.

799

Анонимен

преди 3 години

Боко ако знаеше малко чалга и да играе кючеци като оня вратаря - екса на Бфс, щеше да е друго

798

Анонимен

преди 3 години

До до 871/872"Този некадьрник ви върна в каменната ера! Но това само от вън може да се види!"Аз също съм "отвън", тъй че опита ти да се правиш на интересен само защото си "отвън" е несполучлив.

797

до 871

преди 3 години

До АнонименХахахахха.. ***! Сигурно и ти си участвал в краденето или си изгубил ума си! Този некадьрник ви върна в каменната ера! Но това само от вън може да се види! Кое не ви е ясно? Че сте най-бедни, болни и окаяни? Давате ли си сметка, колко поразии направиха тези некадьрници? Колко хора убиха, прокудиха??

796

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 870"11 години търпяхте един псuхопат, който е прочел една книга през живота си"Борисов колко административни книжа е прочел в живота си ти толкова не си виждал. Супер спешни сте ганньовците, когато повтаряте до несвяст едни и същи глуспости, само и само да се чувствате свободни след това да гледате отвисоко на някой. Колкото и да ги повтаряте няма да станат истина, но то е нормално, хора, които са чели само художествени книги, да се чувстват "компетентни".

795

Анонимен

преди 3 години

Не съм от гласувалите за Слави, но искам да ви кажа: хайде стига вече с "чалгарството"! Важен е народа, а не факта, че Слави пеел чалга! 11 години търпяхте един псuхопат, който е прочел една книга през живота си и не ви беше зле, не се оплаквахте! Сега, Слави бил чалгар! Чудо голямо! Мислете как да се спре корупцията и да ви се повишат доходите и бъдете без милост към тези, които ви крадоха!! Поздрави от чужбина!

794

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 880"Ще е интересно..."Умирам от смях като прочета някой чалгаджия да напише "ще е интересно" когато това "интересно" ще се пише на неговия диррник.

793

АК-47

преди 3 години

Много ми е интересно, има ли интелигентен и здравомислещ човек, който да си представи чалгаря Слави до г-жа Меркел или да речем до г-н Макрон, и да разговарят на английски...

792

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 891"Хазната е празна - парите са в Чекмеджето"Хубаво е, че казвате, че парите са в чекмеджето, защото това вече беше доказано, че е постановка.Фактически си признавате, че цялото ви противопоставяне се базира на фейкове.

791

СМС

преди 3 години

"Браво , Трифонов! Борисов плаче ! " написал днес Фигуранта.

790

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМи плановете са му да спазва процедурата, наложена от конституцията. Кое не ти е ясно???

789

!?

преди 3 години

... няма да е лошо да намалите сбирщината на половина. И тогава няма да ми пука че ще има "Велика" Народна *** която ще нраним дай боже няколко месеца..

788

Анонимен

преди 3 години

Това което за мен Слави иска са нови предсрочни избори и дигане на партията си с 10-15 % горница поне. Не е луд да прави кабинет сега с уж подарени 10 гербески депутата щото сега те подкрепят утре ти бият контрата и ти Слави увисваш когато на Геербеджии нещи няма да им отърва заради мутрата.Така че предсриочни избори , кабинет на Радев и НСО не да пази депутати а да ги задържа и предава на прокуратурата а то 90% от Герб е за съда. Няма герберски кмет който да не е нагазил в кацата с меда.

787

АЗ

преди 3 години

Така ли смяташ да я караш, Слави? И ти като бат Бойко ли ще се криеш от хората и журналистите, няма да даваш изявления и интервюта? През Фейсбук ли ще управляваш държавата? Задължително ли ще е да си платим за частната ти телевизия, за да се докоснем до височайшата ти мъдрост?

786

Чоко

преди 3 години

Защо мислите, че ДПС наля на Славчо около 100 000 гласа? Сценария е ясен и на децата.Експертен кабинет с мандата на Славчо, зад който ще стоят всички и никой. На власт идва ГЛАДНАТА КОАЛИЦИЯ.