685

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 748Винаги ме е забавлявало червените шутове как си живеят в парлелна реалност.Те затова са андрешковци, но се мислят за богове.

684

Анонимен

преди 3 години

Славка ще разбере по трудния начин, че има такъв народ, дyпе да му е яко.

683

2

преди 3 години

Избраните партии, ако искат пак да влязат в парламента, трябва да направят нещо, да махнат ту.рско- не.гъ.рските фирми- А1(Емтел) и ВИиваком с които Б.окл.ук Б.Б разболява цяла България с РАК и Левкемия. А някои дори Ослепяват.. Иначе, на другите избори, може и да НЕ гласуват, както преди години, Бареков влезе в парламента с 10 % подкрепа, а на следващите избори, НИКОЙ не гласува за него.

682

Анонимен

преди 3 години

Слави пече Лоестият на бавен огън!Адмирации момче,България има нужда от промяна,никакви договори с тоя изпечен мошеник ако искаш да имаш бъдеще!

681

Анонимен

преди 3 години

Слави крещя и обижда всички 30 години, сега ще види как всички ще му крещят и ще го обиждат. Ако сценаристите вече са му преразказали със свои думи Конституцията, могат и да му разкажат какво се случва с водачите на надода след Френската революция. Кулеков може да се справи добре, има дългогодишен опит в черногледството.

680

Анонимен

преди 3 години

Абе Бойче,нужно ми е твоето чекмедже или поне част от него,не ти искам наведените дУпетати!

679

Анонимен

преди 3 години

Ще видите как Слави и Тошето ще ни натресат алкохоличката Ренета Инджова за премиер.Тази цяло лято обикаля и кисне в 7/8 тв.

678

o/o

преди 3 години

Страх тресе *** борисова -това личи от форума в тоя ,,сайт''-ге-рб-ер уру-нге-лите ръсят това дето нямат-мозък като вожда си б.б.а сега дгд.

677

Анонимен

преди 3 години

Самодържец Тиквоний,щял да Дарява депутати,абе верно тоя съвсем взе да изпреква!

676

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 741Дърпаш,не дърпаш ситуацията в която сме говори,че отиваме натам,а между другото какво теб лично те плаши един служебен кабинет назначен от Радев?

675

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 728Кабинет на радеф??!!Бог да пази България!Дърпам ръчката на катапулта и изчезвам от милата Родина!

674

Аман аман ама

преди 3 години

Значи поздравявам всички античалгари и антиславивци и антигейове с песентаАзис - как болиПросто наистина няма такава държава :DШоумен - политик.

673

Една не лоша идея

преди 3 години

Славчо,що не вземеш Мая дубайска за пи ар и Волният за прес аташе,който е безработен и сега се чуди къде да иде да се напие на публично място?

672

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 719"Слави Трифонов предлага Ренета Инджова или Меглена Кунева за премиер?"Ще умра от смях, ако това се случи!Всички, които сега дружно викат "Промяна" ... :)))))))

671

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 733"За който не познава Слави Трифонов, нека обясня като човек работил дълги години с него. Той е .. представете си Бойко Борисов и Николай Бареков в едно."Познаваме го.Тия, които сега се радват, че е "избран" ще РЕВАТ.

670

Гиб Мелсън

преди 3 години

Всъщност ако не познавахме личностите на Бойко и Слави и трябва да избираме според професиите, между пожарникар и водещ на предаване кой да стане премиер винаги бих предпочел втората професия. Не заради друго ами защото бих си помислил, че пожарникаря няма да има достатъчно акъл в главата за да управлява успешно една държава

669

Анонимен

преди 3 години

За който не познава Слави Трифонов, нека обясня като човек работил дълги години с него.Той е .. представете си Бойко Борисов и Николай Бареков в едно.

668

от 732

преди 3 години

ВМРО - 13 депута ,изпуснах ги от копи пасе от тебе.Без Герб, БСП и ДПС старите партии само с малките.

667

Анонимен

преди 3 години

Славчо, Славчо закъса го май! Ами ти си отгледа тези избиратели с чалга, май не мислеше, че има толкова много прости глави да гласуват за теб. Няма страшно, хващай микрофона, пусни една, като за начало "Радка пиратка" и започвай да ни управляваш!

666

до 730

преди 3 години

ИТН,МАЯ И ДБ + 10 човека от Герб.Сметката добре е направена отдавна не от мен и теб.А от тях.