148

Анонимен

преди 1 месец

Сакън, дръжте си я докато БСП падне под 4% . И се появят много БСПта с тирета. Тя добре се справя.

147

Анонимен

преди 1 месец

Яд ме е на Нинова за позицията и по "пандемията", но тя всъщност победи Тулупа - взима дейно участие в убиването на това арогантно го ведо и ще дочака момента, когато трупът му ще се търкаля в краката и.

146

Анонимен

преди 1 месец

Ти му викаш ходиси...,то пак доди

145

Анонимен

преди 1 месец

Врачанката таман се уреди с работа жената...

144

Анонимен

преди 1 месец

недейте другари - оставете я - малко остана да довърши започнатото

143

Явор

преди 1 месец

Дано успеят. Прецака БСП тази дама, а и обича да се налага, да налага мнението си.Не знам каква партия е БСП, откакто Нинова й е лидер, но със сигурност не е на бедните, безработните и пенсионерите. Нинова нали е била в СДС, когато Костов е бил премиер. Нахално е да твърди, че е лява. Най-добре е да си иде от БСП. Попаднала е в партията с нахалство и болни амбиции. Беше отворена, дървеше се на тоя-ония, а БСП е на трето място.

142

Калеко Алеко

преди 1 месец

Другаре, защо гоните жената, тя е главен акционер в РеМеДето Ви и цялата Ви партия и е зачислена като актив, ако я махнете дружеството Ви ще изпадне в несъстоятелност и ще трябва да го пререгистрирате с нов Булстат ... а и за каква загуба иде реч, третото място никак не е малко - бронзови медалисти сте, преди нея и другаря микав го беше докарал до там, просто не сте за шампионската лига и ще трябва да играете в по-долните дивизии ... !!!

141

Див врачанин

преди 1 месец

Не само Враца,а и Монтаня и Видин мразят БСП!и Белоградчик!!!

140

Списаревски

преди 1 месец

Иха, пак ще гледаме политически дебело-мутренски-чалгаджйски балет на тънък лед!Само искам да ги попитам всички там, не само Нинова и БСП, а и другите пръ-длии, пардон - пар-тии, - абе хора, как си изкарвате парите така без да работите нищо????

139

Анонимен

преди 1 месец

До карачанаковАми затова Б.Б. я нарече "госпожа Лъжа".Или може би по-старите комунисти са я инструктирали да действа като тяхв по-далечното минало - като я сгащят, да вика "Сама съм, други няма!"

138

Анонимен

преди 1 месец

Корнелка да се покрива и Славчо (мартеницата) я би.....Станахме за срамотиите

137

Червен галош

преди 1 месец

До АнонименПълни глупости след повече от десет години управление след всичките интриги протести и какво ли не Ако този резултат е загуба не знам какво да кажа а може би резултата на протестиращите на Дб и Мая Манолова е много впечатляващ в кавички Трифонов не го споменавам защото той се дистанцира и нито е инициатор нито е участник в протестите

136

Анонимен

преди 1 месец

А из дека го Шадраваня

135

Курнелия-съмнителна

преди 1 месец

През 1999г. Ив. Костов назначи Курнелия Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега Курнелия по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

134

аз

преди 1 месец

Не гонете Нинова, тя не е направила нищо лошо, вярно че и нищо хубаво не направи. Толкова си може бабката. Обаче пък уби комунизма. Спор няма.

133

карачанаков

преди 1 месец

А питаха ли другаря Решетников ,когото Корнелия не познава.КН : не познавам Решетников и никога не съм го виждала.Решетников : видяхме се с Корнелия в МОсква и София.Венци Стефанов пред Коритаров : Аз уредих срещата им в София.

132

ГЕРБ

преди 1 месец

До АнонименСигурно страдат...като победители.Виж при БКП-то, се лее вино и маат суджици

131

Калеко Алеко

преди 1 месец

До :-) ... Защо да се нервя, напротив забавлявам се досега гледах шоуто на нинова, а сега ще гледам шоуто на Славчо Трифончук, при това в Парламента, а и Пчеличката Мая пак долетя в НС и като добавим и Бойкикев, че и Татяна Дончева представлението ще е пълно и гарантирано ... !!!

130

Анонимен

преди 1 месец

Нинова ке падне.

129

Червен Калчо

преди 1 месец

Биволицата се разгони и сега върти опашка пред Чалгаря и Лодкаря и Арменския бил!