138

Анонимен

преди 3 години

Проблемът на БСП е, че най-накрая започват да разбират, че лидерът им принадлежи към ДСБ.

137

Анонимен

преди 3 години

Гласувах за Дългия само и само да не е Асфалт Паша с джипката.Иначе Дългия незнам какво може да направи за България,най бедната в ЕС.

136

Анонимен

преди 3 години

До Жо 46Така е. Про-руските партии изчезват, защото от Русия нищо добро не идва за България.

135

Анонимен

преди 3 години

Защо да не мразя хора, които ме мразят, изхранени, отгледани, изучени с народна пара и отишли да слугуват на богати господари егоистчета?!След 2СВ в комунистическа България са се завърнали изучили се в Европа лекари, юристи, инженери, които въпреки конюнктурата са работили за Родината си.Напротив, показателно е, че точно родоотстъпниците подкрепиха Чалгата и ще им е кеф да заглъзнете още по-дълбоко знаете в какво.

134

Анонимен

преди 3 години

До 140Ти нещо други избори си гледал, народът мрази бб

133

В Гърция

преди 3 години

Избирателния закон в Гърция дава възможност да се гласува само на територията на Гърция.Щом милеят толкова за България, гасарбайтерите от чужбиан да идват в България и да гласуват тука.Ока тлябва и ще сиизкарат карантината и тука и като се върнат.Аман, от акъл да получавам от тези дето не могат да се оправят в България, а и в чужибана не се справят и за това търсят спасение в Славчо.

132

Анонимен

преди 3 години

Народа иска Бойко товв е, другите да се махат в чужбина предатели мръсни

131

Пешо

преди 3 години

Че ДБ не са ли от статуквото ? Костовистите ги има от 100 години. Само абревиатурата си сменят.

130

Анонимен

преди 3 години

На този.кокто мрази българите в чужбина му измира семейството. Това го е казала баба Ванга.

129

Трябва

преди 3 години

Трябва да могат да гласуват само хора дето плащат данъци.Няма да има ромитогава, няма да има и турци от Анадола, няма да има и фенове на Чалгаря дето в чужбина мият задниците на старците пък са недоволни от България.

128

ххх-ххх

преди 3 години

До АнонименГЕРБ стана като ДПС никой не сика да бъде свързван с тях а процентите им са най вече от корпоративен натист и шашми в РИК, СИК, ЦИК. Народа усети ли че дявола не е толкова черен (демек Герберастите не могат да го тъпчат вечно) и шашмите спрат Боко Тиквунски влиза в затвора заедно с останала джендърска *** и калинки около него!! Вчера видеото беше продукция на СИК 91995 година - вилата, жипката и ръцете в джоба, чуйте ме колко съм велик хаахахахх и Севда да му подсказва в ефир хахх

127

Анонимен

преди 3 години

Сигурна съм,че новият парламент ще промени избирателния кодекс и на следващоте избори след няколко месеца на Герб,БСП и ДПС ще им го втъкнат с двеста ,че чак очите им ще изфръкнат от орбитите.

126

Анонимен

преди 3 години

Българите в чужбина са еничари и не ме кефи ТЕ да избират управляващия елит в страната, в която живея.

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128 парите са отпуснати вече . Трябва да се предоставят проекти .На базата на тях , ще се усвояват средстватаНяма никакво значение , дали Борисов ще е във властта или не

124

Кажете нещата точно

преди 3 години

Трябва да се говори без евфемизми.Няма мади интелегентни хора, които искат промяна.Има млади неудачници, на които все нещо им пречи и разчитат че Чалгаря ще свърши нещо.За да вярваш в такива неща, просто трябва да признаем, че голяма част от "Суверена" е много посредствен.Нещо като потенциала на небезисвестните тризначки от Благоевград.Вероятно и те са гласували за мизантропа Славчо. Не се учузвайте, че сме на опашката в ЕС сх такива "Млади интелегентни хора".

123

Анонимен

преди 3 години

Много важно е че Толупа няма да се репчи вече.ИТН нищо няма да могат да направят.Без пари никой не може нищо да направи.България е разграбена и окрадена.Обран бустан,издоена 🐮 крава,обрулен орех.Единствено се крепи на парите от ЕС.Но това ще е до време.

122

Анонимен

преди 3 години

Щом чалгарите и мутрите ще ви управляват, нищо чудно всички да умрете от глад и да станат хуманитарни катастрофи.

121

Анонимен

преди 3 години

Сега видяхте ли защо не позволиха на българите в чужбина да гласуват по пощата или дистанционно електронно? Защото такъв мощен шут щяха да получат при над 2.7 млн емигранти , че БСП можеше и да е под бариерата, а Бойко щеше да се чуди дали му стигат депутатите да организира футболен отбор, не да управлява държава

120

Анонимен

преди 3 години

Ако не е ББ на власттаСичко ще се срине. И ще зяпнете за пара ама няма от ЕС ще спрат канчето. Ко си мислите, че ще ги дават на Корнелия и на онзи урунгел дългия ли? ББ е уважаван политик, сега на ви чалга. И не ми цъкайте миноси, некадърни ***

119

АнонимеН

преди 3 години

До АнонименНЕГЛАСУВАНЕТО НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ Е АНТИБЪЛГАРСКО И ПРЕДАТЕЛСКО!--------------------ВСИЧКИ КОИТО НЕ ГЛАСУВА РЕАЛНО ПОДКРЕПЯТ ДОСЕГАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ И КАКВИТО И БЕДИ ДА ИМ СЕ СЛУЧАТ ЩЕ ИМ СА МНОГО МАЛКО!