198

Анонимен

преди 3 години

госпожа професоршата нищо не каза. Хората не гласуваха за статукво а срещу промяна която няма да доведе до нищо добро. Никой няма нещо против промяната но каква промяна е това властта отново да вземе БСП -то? А тези които си мислят че са промяната пак постъпиха изключително глупаво. Един кош малки мижави партийки, никаква консолидация никаква програма за действие само политически лозунги. Нормално е младите да заложат на Славчо водени единствено от емоция а не от здрав разум. *** работа

197

БНТ78 - Пусфетъ юнас

преди 3 години

Да живее чалгата - най-малкият общ знаменател, единствената интелектуална дейност, достижима за голяма част от българите (и за 40% от тези, живеещи в чужбина)

196

Анонимен

преди 3 години

До софиянецПо-лошото е, че са в този ред - популисти са, но поне да не бяха в този ред, поне българите да показваха някакво ментално и психологическо развитие, а то - пълна деградация...

195

Sandokan

преди 3 години

Вcичкo трябвa дa минe тoзи път прeз Рaдeв /кoшмaрa зa Tиквaтa/и eдинcтвeния рaдeтeл зa пo-дoбрo бъдeщe нa бългaринa !Cъздaвaнe нa Cлужeбнo прaвитeлcтвo кoeтo дa oргaнизирa cлeдвaщитe избoри /2 в 1/ прeз eceнтa, зa дa видим кoмунягитe /грoбaритe и бeceпeйцитe/, oбщo c 50 дeпутaтa. Тoгaвa Нинoвa и Тиквaтa щe трoпнaт зa пocлeднo и eднo . . .хoрцe !

194

Малко сбъркано

преди 3 години

Че Слави кога е протестирал, че го броят за протестиращ ???

193

софиянец

преди 3 години

Първо беше ЦАРЯ , след това ПЪДАРЯ а сега ШУТЪТ . MADE IN BG

192

50% от България

преди 3 години

Трифонов няма ковид, просто сега е при Шиши и Доган. Ще го играе опозиция, той умее да играе тази роля. В Хъшове игра анти НАТОвец ,после го назначиха в БТВ бързо го залюби и промотира. В първото предаване още започна да се мазни на идващата властта НДСВ, дори критикуваше в ПЪРВОТО ПРЕДАВАНЕ " защо не давали на царя да участва в избори ?" Бойко му беше приятел и му рекламираха партията ...простете ...движението(което УЖ никога няма да стане партия , нали?) Сега ония 50 % се връщат в разговора

191

Анонимен

преди 3 години

Статуквото са ШИШИ заедно с Толупа,Каскета и Сокола от Росенец.Те превърнаха България в техна бащиния.

190

Анонимен

преди 3 години

До до 212Пред фактите и Боговете мълчат. Може да излъжеш себеподобните си, но не можеш да промениш фактите.

189

Анонимен

преди 3 години

До Един нормален човекА, за мен този, който е гласувал за чалгаря, галевица, божковия и бойкикев е или луд, или платен. Нима вярваш, че един чалгар с мозък прояден от дрога, едно алчно и нагло кречетало, един укриващ се от правосъдието убиец и измамник и един наследник на най-тежката комунистическа номенклатура, който се представя за десен и за професионалист без трудов стаж са "разумния" избор????

188

до 212

преди 3 години

Най-много с висше са гласували за демократична България. най-много със средно за тиквата от герб , а за купения от герб вот е ясно щото спечели герб в цциганските махали и то категорично , а те не гласуват за демокрация а за кинти.

187

Анонимен

преди 3 години

До МЪДРОСТВиж клипа от Столипиново, и ще разбереш за кого гласуваха там. Или, виж таблиците, в които са посочени избирателите на различните партии по възраст и образование. Най-много от гласоподавателите с висше образование са гласували за ГЕРБ, най-много с основно образование, или без образование, са гласували за ДПС, Галевица и Божков.....

186

Анонимен

преди 3 години

Една коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС ще изкара хората отново на площадите и нещата ще загрубеят. Може би имаме нужда от такъв катарзис преди да отидем на избори 2 в 1 на есен.

185

Анонимен

преди 3 години

Знам кои гласуваха против ГЕРБ. Пример е мой познат, който имаше добре платена работа в чужда IT фирма. Поради корона вируса фирмата спря дейност, и той стана безработен. Вярваше, че бързо ще намери подобна работа, но не успя защото не беше добър програмист. До този момент беше аполитичен. След като стана безработен се озлоби и се включи в тълпата протестиращи. Стана един от най-активните плювачи, и агресивно убеждаваше всички колко лош е Борисов..., но не си призна, че е некадърен.

184

МЪДРОСТ

преди 3 години

ВСЕКИ ТРЕТИ В ГЕРБ Е СЪЩО ТОЛКОВА НАГЪЛ И ГЛЛУПАВ КОЛКОТО И ПЪРВИТЕ ДВАМА................Вече станаха като дпс , всичкото ссиган гласува за тях ,срещу скромно стимулиране на финансовия апетит на Столипиново итн.

183

-

преди 3 години

А, щомАнтоанета Христова го е казала .......Тя има само хубави устни и очила, за другото незнам

182

До Ангелов

преди 3 години

Смешен си! Водачите ви жадни за власт.......Аз видях един проскубан чакал - ГЕРБ , който окраде що можа , магистрали гадни на 5-ни цени , съсипано земеделие - Защо? , хората искали сигурност - ами да искаме! Не желая да ме хвърлят в затвора Гешевци изпълняващи воля на мутра. хората се борят за справедливост. Резултатите не са истински бе гербер. Всички ромми за герб , корпоративен вот , заплахи , спрени гласуващи в чужбина. МУТРИ СБОГОМ!

181

Ангелов

преди 3 години

207 и 208, явно е, че когато говорите (повтаряте като папагали) за чекмеджета, пачки, затвор или оставки получавате удоволствие близко до оргазъм. Задайте си въпроса: дали наистина гласувалите за ГЕРБ са толкова глупави или слепи, та не виждат онова което вие виждате (вашето въображение и злоба е родило). Хората искат спокойствие и увереност за себе си и семействата си. Просто е, но водачите ви, настървени за власт и европейски пари са ви промили много мозъците много яко.

180

Анонимен

преди 3 години

Много протести, много нещо, накрая пак за мутрата гласувахте.

179

Анонимен

преди 3 години

4ЕКМЕДЖЕТО БОРИСОВ В ЗАТВОРА!!