178

HeinrichHimmler

преди 3 години

Тази пък коя е, какво статукво, статуквото си купи вота, без всичките манипулации отиваха на пълен крах, а тая седнала да ми прави кръчмарски сметки. БСП са от статуквото да, но не и от управляващото статукво. Кой е победил като ГР*Б губят 400 хиляди гласа бе к*рво платена?!!

177

До 200

преди 3 години

Ами аз работя "нормална" работа, като всички вас... и гласувах за ГЕРБ, що за глупости са това, че ние сме с привилегии някакви - не разбирам...

176

Анонимен

преди 3 години

Абе как може да сумирате Герб+опозицията БСП = Победа?? Излагате се,я се съвземете малко. Хората не желаят Герб и това е видно от резултатите, всякакви празни приказки са смехотворни.

175

Анонимен

преди 3 години

Герберастите искам да ви видя за започнат нормална работа, като всички нас ... И тогава да ми обясняват колко е розово положението ...

174

Анонимен

преди 3 години

Тая "Професорка" какво ще прави след 2-3 месеца ... ???

173

Анонимен

преди 3 години

Поредна демагогия от еднa професорка, за която добре се знае, че е част от статуквото

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 195Това ли е проблема? По-важен от това каква ще е програмата на новото праввителство?

171

Анонимен

преди 3 години

Не ми се вижда особено сложно да бъдат изградени големи заводи, в които гербавите да бъдат преработени в нещо полезно.Например тор.

170

Анонимен

преди 3 години

мнооого вярно казано ... за съжаление на всички ни ...

169

до 189

преди 3 години

До Анонименза какво говорих бе човек над 90% от гласувалите не помнят нищо от преди 90 година, а много от тях мислят че светът не е съществувал преди фейсбук и инстаграмхахахаххахане им завиждам на народите в този век какво им се пише не е истина

168

Анонимен

преди 3 години

Заблудата на наивните българи ще е вечна,защото не могат да си правят изводи от историята и помнят от днес до утре.

167

Анонимен

преди 3 години

Троловете, които драскат за ГЕРБ тук са безочливи лъжци. Дори и те виждат и знаят, че ГЕРБ и дпс са в предсмъртна агония, но с лъжи искат да докажат обратното. Няма прошка за вас, лъжци, няма връщане.

166

Анонимен

преди 3 години

Обръщам се към троловете в този сайт и техните работодатели. Не разбрахте ли че колкото и да се напъвате повето от хората вече прогледнаха и не можете да ги манипулирате повече. След като е победило статуквото защо толкова жално грачите а не празнувате?

165

Анонимен

преди 3 години

Като толкова го подкрепят да се бяха абонирали за смешната им телевизия със 78 ст.Абонати няма като гледам. Как така решиха да подкрепят дефакто нещо, което няма програма? Хванаха се като удавници за сламка.

164

Анонимен

преди 3 години

Понеже Статуквото победи, за това снощи Тиквата изнервен и пиян се молеше да го оставят на власт до края на годината.

163

наблюдател

преди 3 години

Аз пък мисля че изборите показаха три неща:Първо, че БСП е партия със затихващи функцииВторо че КН мисли само за кражби и това беше в устата и последните три-четри години.Дето се казва: Кой за каквото си мисли . . .Трето: КН е хванала кокала и не го пуща.

162

Оптимист съм!

преди 3 години

Някои песимисти казваха, че не е възможно България да бъде управлявана по-зле от сега.Аз съм оптимист - Възможно е!

161

от чужбина

преди 3 години

Още като бях в гимназията, забелязах че който все е недоволен че не са му подали топкта, че саму я подали на левия крак и т.н. са все такива дето търсят внимание. А който може, може с десния крак, може с левия крак, с глава, даже и със ***.Така че, който е учил децата си на труд, им е дал хляб в ръцете независимо къде са отишли в чужбина. А тези които отидоха в чужбина да търсят социализма, гледат Слави и гризат нокти. Аз затова не се страхувам от резултатите от изборите.

160

Зак

преди 3 години

Много правилен коментар за избора на хората. Това да се подкрепи Слави е все едно да подкрепиш Волен. За съжаление само празни приказки без основа от тази нова популистка алтернатива. Но така мислят новите вишисти и тези които бленуват да се приберат в бг. Е равносметката е, че всички изгубихме, защото просто искаме нещата да се подобрят бързо, а не виждаме, че бавно нещата са се подобрили. Хубавото поне е, че голяма част от хората виждат тази промяна и това се видя, другите просто си мечтаят.

159

Анонимен

преди 3 години

народа ни е наивен и няма навици да чете договори.направо на нивото на ромите сме, въпреки че те са необразованите.