96

българин

преди 3 години

Ако успеем и ние да имаме завод за ваксини ще е по добре.

95

Нищо ново

преди 3 години

Я получим и половината, я не. А причини ще се намерят.Бойко избра за министър Ангелов, защото се е оказал добър разказвач на истории. А може и сам да си вярва.

94

Анонимен

преди 3 години

Искате Пфайзер щот никой не съобщава за страничните им действия напр парализи и др

93

До 18 18 18

преди 3 години

И аз по грешка ти цъкнах минус.

92

Анонимен

преди 3 години

Не искаме Астра Зенека, искаме Файзер и Модерна. Къде са тези ваксини?

91

До 100

преди 3 години

Не се притеснявай за Астрата. След два-три месеца като отворят Испания, Германия, Англия *** ще тръгнат да се ваксинират, че няма иначе да ги пуснат, едва ли ще имат претенции за ваксина, само по-бързо да стане. Сега всички са се прибрали в България, ходя по улиците и се чудя, толкова *** в нашия град никога не бях виждала.

90

Анонимен

преди 3 години

Тези три милиона РНК не са само за България, от тях ще получим един милион, който не е никак малко, стига да пристигне навреме.

89

18 18 18

преди 3 години

За това трябва да благодарим за блестящите мерки на правителството. В цял свят първо се ваксинираха лекари, възрастни и болни хора от рисковите групи, а тук е всичко наопаки. Приоритет бяха държавната администрация, полицаи и други на държавната хранилка които и досега ползваха само привилегии като не плащаха данъци, осигуровки, ранно пенсиониране и др. На болните предлагат само от рискованата Астра Зенека и резултатите се виждат -първи по смъртност и последни по ваксинация. Само на предстоящите избори имаме шанса да променим негативната статистика и накажем виновните за тяхната арогантност !

88

Анонимен

преди 3 години

Следващите три да кажат в по близък план и да кажат ще дават ли на личните лекари ваксини или не щот ми писна да се обаждам и да ми казват ваксини няма и така фокога докато държавата се задръсти с вакдини с източащ дрок на годност че да ги дадат на личните и после да се оправдаят с тях

87

Анонимен

преди 3 години

Какво ще стане с милионите платени ваксини Астра зенека? Ще ни ги пробутвате ли пак?

86

Анонимен

преди 3 години

Не станаха ли бройките за получаване много,като само за получаване приказват открай време,минат не минат 2-3 дена за получаване в милиони се надприказват,какво ще ги правят щом ги тъкмят тези ваксини само за дееспособното население на коет обещаха при добро здравословно състояние средно как за стадиен имунитет да го доведат до отличен резултат на този общ за всички имунитет,че като ваксинират подред от нещо,но що за нещо без медицинско име,че да остане и стане резултата общ над отличен или 6+++.

85

Анонимен

преди 3 години

Като минат изборите ще видите как изведнъж заразените и умрелите ще намалеят,благодарение на вожда и учителя на българското племе.Как купените медии ще започнат да свирят нови дитирамби в прослава на поднебесния и колко лош е мат'ряла,че не спазва мерките и не носи маски,за да бъдем още по-добре.Ох,няма ли край тая мъка.Дано все пак мат'ряла се освести и утре даде заслужен урок на самозабравилото се нещо.

84

Анонимен

преди 3 години

А Астрата какво ще я правим?Нали от нея имаме и сме поръчали най-много бройки?Какво ще ги правим тия дози,като гледам няма много мераклии да се боцкат???

83

До 96

преди 3 години

Ама той и завод щеше да им строи и да спасява света, но се оказа, че не било компютри, а компоти и филмът не бил шведски, а съветски. В завода само препакетирали ветеринарни ваксини.,.Има ли нормален, който да вярва на такива глупости?

82

Хюго Бос

преди 3 години

Кдкво стана със закона за борба с фалшивите новини? Ето днесерещите пускат невярна информация, че България ще получи 3 млн ваксини а всички Евромедии пишат, че е за 5 държави, не само за нас. На кого да вярвам? На негрсмотните списвачи НС ссйтчета ли?

81

До 91

преди 3 години

Това което със сигурност се знае,че са използвали генетичен материал от шимпанзе.За друго не знам.

80

Анонимен

преди 3 години

Единствено деня за размисъл ви попречи да напишете, че без мъдрото ръководство на Кимчи Борисов, това нямаше да се случи. Предлагам всички икони на св. Георги да се преправят на св. Бойко убива корона вируса.

79

Хюго Бос

преди 3 години

Ама, *** как трие коментари, че пишат неверни неща. *** че, тези ваксини не са за България , а за нас и още 4-5 държави. ЕС има да подели 7 млн и за нас, Хърватия, Естония, Словакия и още една държава още 3 млн., т.е най- зскъсалите с некадърни управници, които са поръчали само евтината АЗ за 1-2 евро и не са си поръчали пълния размер на Файзер преди месеци, защото са скъпи. А за Герберите знаем, че ще вземат евтиното, зсщото са опоскали всичко

78

Анонимен

преди 3 години

На кой от двамата в ляво шкембето е по-голямо.Щом се докоснат до властта и започват да дебелеят.Да не давам още примери.Вие си ги знаете.

77

до 93

преди 3 години

Те химия не могат да сложат, ама и тия цял живот акъл не можеш да си налееш и ще си бачкаш за 2000лв. в склада. Капиш? Айде марш да караш баничарката!