136

Анонимен

преди 3 години

Няма ли кой да ни осведоми колко милиона или милиарда е извадила от собствения си джоб тлъстата мутра днес?И ги дава на читалището в Долно Нанагорнище и на музея на тиквите в Горно Сикаджиево!Липсва ми тая карикатура!

135

Анонимен

преди 3 години

Абе, къде е дебелата, проста, нагла, лъжлива, алчна и страхлива буца мас?Цял ден не са я давали по телевизията и вече ми липсва. Да не я е отнесла короната?

134

дрън дрън

преди 3 години

ТИЯ АВАКСИНИ ГИ ЧАКАМЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА. кАТО ДОЙДАТ, ТОГАВА ЩЕ ПОВЕРВАМ

133

Solar Power

преди 3 години

До Сега сериозно: Аз съм виждал на микроскоп. Видях и как загинаха мои приятели и роднини. Това,че на теб не ти се е случило все още ... по добре да не ти се случва.

132

Сега сериозно

преди 3 години

Тези ваксини са експерименални. Някой виждал ли е корона вирус-19 на микроскоп ? СТРАХЪТ УБИВА.

131

Анонимен

преди 3 години

Невежите и незапознати ваксъри, платените *** и меркантилните доктори облъчват хората от всички фронтове. Вече под ваксина, горе посочените разбират "панацея" и стигат дотам с безумието си, щото са заприличали на средновековната инквизиция. С други думи - ако не вярваш в това, в което ние вярваме, си заклеймен като неразумен, като човек извън науката, като "антиваксър". Такива фанатици са станали, че биха - ако има възможност- издигнали клади за всички, които не се подчиняват на дивотията им

130

Solar Power

преди 3 години

До ФлъфНад: Напълно си прав ! Само ще напомня как България падa пот Oсманско робство ! Лесно ! Минава чумата по нашите земи 2 пъти и просто тук е нямало население. Даже и големи битки е нямало защото просто е нямало хора едно 30-40% са починали. Сега същото номер 1 в Европа по смъртност. И не ви е виновен Амон Ра ! Аз даже и няма да гласувам за нвго ....

129

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен: 152. То няма активен елемент :) Прочети си урока по биология от 7-ми клас :)***. Аз се боцнах с пфайзер и съм шест плюс. След някой друг ден махам маската и съм перфекто. А пък вие антиваксъри от 100 може да изтеглите 2-3 лоши билета за онова място :)Сега единствено аз трябва да търся 5Г клетка да ми пращат ъпдейти , но не ме бърка :) нали Земята е плоска и сред нас има тайна раса от рептили.

128

Анонимен

преди 3 години

Излекува ли си псориазиса Балтов с иРНК васината ??? Ще се развие още по жестоко. Това да го запомни от мен.

127

Анонимен

преди 3 години

Спрете да ги наричате ваксини.Генномодифицираща терапия.

126

SS

преди 3 години

Хахахахаха......до три месеца всичко ще е приключило!Само в БГ-то , ще продължават ваксинират!Хахахахааха,пълни ***!!!

125

Анонимен

преди 3 години

Въпрос на няколко месеца е да се разбере, че ваксинацията е поредната голяма измама, с която заглавичкват народонаселението. Набоцканите нито ще се оттърват от ковида, нито ще станат безсмъртни. Опиянението им няма да продължи дълго!

124

Леша

преди 3 години

До 138-139Какво е това славяни?

123

Косача

преди 3 години

"До края на юни над 50% от населението може да е ваксинирано"Плача ...от смях

122

:)

преди 3 години

Светлото бъдеще и герберската пропаганда не ме интересува. Резултата засега - БЪЛГАРИЯ Е ПОСЛЕДНА ПО ВАКСИНИРАНИ В ЦЯЛА ЕВРОПА, НО ПЪК ВТОРА ПО СМЪРТНОСТ!

121

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са произведени, ама ги забраниха. Къде да ги пласират, ако не у нас.

120

Анонимен

преди 3 години

Поне намерете палатка по размера на санитаря с дъждобрана без ръкавици зад яките пичуи от Нощния щаб.

119

Анонимен

преди 3 години

ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ......герберасти при вас всичко е ЩЕ

118

Анонимен

преди 3 години

При нас ще има голям избор за ваксина,защото ще има за унищожаване.Бойко пускай помощи към някоя бедна държава от Африка или другаде,че иначе ще.плащаме за унищожаване на ваксините.Вече ваксинирахте ,тези които искат да се ваксинират.Повече няма.На другите не им пука.

117

Анонимен

преди 3 години

Турция и Украйна са под влиянието на англо-саксонците, внимавайте,те са много добри в интригите, не допускайте война,от която после ще ревем всички,а най-вече славяните!Те играеха както на страната на Хитлер,така и срещу него,но от това пострадаха държавите в цяла Европа и евреите, не допускайте да ви изиграят отново!