56

Не се бийте, Зомбита

преди 3 години

Отрова има за всички...След 6 месеца пак!Третото боцкане ще е с много пари!Кой е беден, отлита при Дедо Боже...

55

Анонимен

преди 3 години

До АЛФА РИСЪРЧ ООДЗависи ако докажат *** 100 % че не вреди на здравето. Засега има резултати за инфаркти и инсулти след ваксина. Има ли съмнение, тогава на хората трябва да се каже какъв е риска и ако се съгласят да получат инфаркт.

54

Костенурка Нинджа

преди 3 години

ние на това му казваме Мутаген, а вие му казвате РНК Ваксина!! междудругото, такова нещо като РНК ваксина няма!

53

Издислав

преди 3 години

Ромското мнозинство мож да сака анекс към Туркестан!

52

ОПЛ

преди 3 години

В най-лошия сценарий, който-Слава Богу!-е невъзможен, умират 3% от населението.За всеки друг сценарий е необходима здравна стратегия, а не реторика.Хубаво, включете ни ОПЛ, но ни отделете ваксинационен кабинет, а не вчера болен с КОВИД- след теста се доказа, да ме изблъсква с гърди към кабинета, а аз да го подпирам и да му обяснявам, че него ден ми е ден за ваксинация с Астра Зенека.

51

събуди се бе!

преди 3 години

Стига с тез ваксини! Цял Щутгарт е на улицата на протест срещу измисления ковид! Събуди се бе!

50

Един българин..

преди 3 години

Тъй тъй РНК ваксини! Но кажете на хората какво е РНК,пък тогава всеки да си решава. Това е част от човешкото ДНК,демек на популярен език..променя ти се "операционната система". И после си им клиент до преселването в по добрия свят! Мдааа..такъв ни го гласят тези чичковци!

49

АЛФА РИСЪРЧ ООД

преди 3 години

Днес Ви питаме: Съгласни ли сте, ваксинирането с АСТРА ЗЕНЕКА да стане задължително за всички, а тези, които откажат, да си изгубят правото на работа, обезщетения за безработица, пенсия и т.н.? Да + Не -

48

Муахаха

преди 3 години

Юруш, Братя и Сестри, Сънародни! Юруш на Пресният РНК Мутаген!!

47

Анонимен

преди 3 години

Тамън да дойдат ваксините и то стана лято и се загуби смисъла. Такова ниво на некадърнист демонстрират, че вече ми е тъжно.И ако, недай си боже, има халтави да се ваксинират - ваксината ще е спряла вълната, а не лятото, както беше миналата година. Хахах. Коремни хирурзи ли бяха, да ги опишеш!

46

Анонимен

преди 3 години

Поне българите около 3 милиона трябва да ги ваксинират бързо, а останалите до 6 милиона роми и турци ще чакат ако има ваксина.

45

разсмя ме

преди 3 години

Отново гръмки количества и обилно използване на бъдеще време "ще".Реално и 1/3 от това няма да се случи, просто утре е ден за избори и всички *** са строени за "опъване на ластика".

44

Анонимен

преди 3 години

ГМО в доматите НЕ забранено, ГМО в човешкия организъм ОК всичко е наред..

43

ОПЛ

преди 3 години

Всяко ДКЦ е в състояние да отдели вход, кабинет, чист достъп за ваксинация на пациентите на ОПЛ-и във въпросното ДКЦ по списък направен от ОПЛ-и дори по дати, ако трябва.Вие виждали ли сте как чакат "дистанцирано" рамо до рамо пациентите пред кабинет на ОПЛ?Това, че един друг се мразим вътре в съсловието, не означава пациентите да го отнасят!

42

Анонимен

преди 3 години

Новата ваксина има резултат 50 % и останалите 50 % ще се разболеят ако не се пазят с карантина. Пак не решава проблема на 100 %. Трябва да се затворят големите градове и границата за да не се внася нова корона. Зависи и колко време ще трае. При 6 месеца около нова година ще трябва ново боцкане или затваряне ако няма ваксини че нова пета вълна.

41

Анонимен

преди 3 години

Защо не ПРОВИДЯТ властимащите лекари, че успешните ваксинационни кампании НЕ се провеждат от ОПЛ, а от ваксинационни центрове в много страни дори с подкрепата на военни?!Как си представяте еднопосочен поток в софийска поликлиника?!Заградихте пазарите на открито, а претъпканите ДКЦ-та с по 30 ОПЛ,Какво правим-развъдник на КОВИД 19?!

40

Анонимен

преди 3 години

Организъм подложен на ГМО манипулации, се приема, че е също ГМО. Това е записано в международен закон.Въпрос на желание е примерно Файзер след време да предяви права за собственост върху ваксинираните с тяхната ваксина.Звучи невъзможно, но по закон може де факто.Интересно как един журналист не попита ей така нещо по темата.

39

Анонимен

преди 3 години

Абе защо само в тоя сайт има по 3-4 статии за ваксините всеки ден?

38

Анонимен

преди 3 години

Пишещите за лошия Запад след това сядат на дивана си от ИКЕА, гледат си японския телевизор и мечтаят да сменят френската си кола с немска :)Не ви ли омръзна?

37

Любо

преди 3 години

Като ги получите свирнете. Може би, ако, едва ли не, някога, наскоро.....