106

mda

преди 1 месец

До хахахаххахаххахакраситу пак неще не е разбрал статиите на тоз човек цепят мрака от тъпотия

105

хахахаххахаххаха

преди 1 месец

ебасси откровенно се смяхсега да слезем на земятавсеки вирус силата му продължава между 6-7 месеца и година и половина дведо лятото на 2022 няма да има хора с тезка форма на ковид в болницие или поне не по-тежка от ежегодния грип и неговите хиляди мутации всяка годинаразбира се ваксините ще помогнат на някои места това да стане по-бързоно пълна лгупост е да се казва че вируса като мутира става по-опасенТОВА ПРОТИВОРЕЧИ НА ПРИРОДАТА НА РНК ВИРУСИТЕ

104

Анонимен

преди 1 месец

Подготвят ни за нови щамове от военните био лаборатории на пентагона

103

Анонимен

преди 1 месец

обичам да ми говорят за "новото нормално" и как нямало алернатива на ваксините...

102

Анонимен

преди 1 месец

Хубава статия, най-доброто в нея е Реализъм, сега става ли по-ясно, че разни прошляци катоонзи неудачник Мангърков само ви използваха за да се уредят в някоя партия и да станат депутати а при по-голям късмет и министри. Колективен имунитет не може да се постигне, човекът добре го е обяснил, просто вирусът мутира бързо и новите щамове ни връщат обратно. Ужасен вирус, ваксините не са универсално средство и няма да ни избавят изцяло поради това че не са ефективни при много от мутациите.

101

Сезонна вирусология

преди 1 месец

Абе ние с хората , дето сме една кръв , сме готови да станем врагове. - вие за някаква РНК_ гадинка сте тръгнали да спорите . . . . . . . Един ден не стига - дайте си една седмица за """размисъл""" , пък ще видим по-подир!!!

100

Така е

преди 1 месец

сарс и хамерика и евреите, които искат войни и убиват.

99

Ръката

преди 1 месец

Най - големия всеобщ враг на обществото и нормалния човек е не измисления и неизолиран все още вирус , а тези дето го проектираха и пуснаха и онези дето прокламират ежедневно и ежеминутно колко е опасен, как трябва да се крием ,да не дишаме ,да губим контакти с близки и приятели ,децата ни и да си седят вкъщи ( далеч от слънцето и витамин де) ,да губим зрението си, да трупаме килограми , да сме страхливи,апатични ,безидейни ,да губим работа ,да не мислим само и само да" ОЦЕЛЕЕМ"

98

Тялото

преди 1 месец

Тая статия обиколи всичкото нет.Това са глупости. 1во в южноафриканското изследване, наистина ваксината предпазва на 10%, НО няма нито един ваксиниран в болница, значи предпазва от тежка форма на 100%, което е достатъчно.Хората от БионТек обясниха, че сигурно ще има нужда от още 1-2 дози в следващите години, но в един момент вируса ще мутира твърде много и няма да може да ни разболява тежко и без ваксина, както става с повечето вируси. Още до края на тази година ще се нормализират нещата.

97

Аз

преди 1 месец

Вирусът ще остане за дълго наш враг и ще продължи да убива заради човешката глупост. Една шепа *** ви пълнеха главите с конспиративни неверни глупости за да не им спира бизнеса защото им трябва работна ръка. Оставиха вируса да се разпространи до такава степен, че никакви локдауни не могат вече да го спрат. А той продължава да мутира и започна да избягва антителата след преболедуване или ваксиниране. Но хората са глупави.... не разбират собствения си интерес.

96

Некъф

преди 1 месец

А кога ще го pъгHеM на китайците за това, че запалиха света с техния вирус и в момента те печелят най много от него. Хич не ми излизайте с това, че китайците са добронамерени !!!

95

Анонимен

преди 1 месец

Мислете логично. Грипът досега победен ли е, изчезнал ли е? Не! Всяка година той си идва и заразява хората. Ковидът е от грипните коронавируси, така че никога няма да изчезне, а ваксините срещу него, подобно на грипните ваксини са неефективни. Вие представяте ли си да ви боцкат по три пъти в годината? Къде ще му излезе края?

94

От бореца

преди 1 месец

Вируса на исляма върлува вече почти 1400 г. избил е стотици милиони и е забравил развитието на част от човечеството с 1000 г. и ваксината е само брадва !!!

93

дедо Ташунко

преди 1 месец

Целта е "златния милиард". Честито на всички.

92

Дарвин

преди 1 месец

Но естествения ход на еволюцията не може да бъде спрян....Нищо друго не съм казал.

91

Анонимен

преди 1 месец

Ще им се на сценаристите на фалшивата пландемия да е така, но няма да се получи като всеки жив организъм и този вирус ще кротне като си намери нишата

90

Анонимен

преди 1 месец

Тъй шти да е. До кат има балаци шти има тирикати

89

Анонимен

преди 1 месец

Биг Фарма ще станат милиардери всички, останалите да му мислят

88

Анонимен

преди 1 месец

До HandelЕ, хубаво, де, какво не разбрахте? След заушка се придобива ТРАЕН ИМУНИТЕТ. След ковида - НЕ СЕ придобива траен имунитет.

87

Анонимен

преди 1 месец

До HandelЗа заушката има ваксини, които от много години са в задължителния ваксинационен календар. Не се разчита на естествен имунитет. Ваксината е тройна - срещу заушка, рубеола и морбили и се поставя, когато детето стане на година и един месец.