55

Анонимен

преди 3 години

Ама разбира се. Например, ако Израел смятаха наистина, че с ваксиниране на населението ще приключат с пандемията, нямаше да започват да строят тепърва заводи на Пфайзер и Модерна в Израел. Всеки сега ще иска да топне човка в канчето за стотици милиарди!

54

НФСБ

преди 3 години

63 Локдаун НЕ няма да го спре вируса, особено ако са като тези, които се практикуват в Европа и Америка, това НЕ СА локдауни! А мерки за задържане на заразата на нива допустими за здравните системи да не рухнат под напора на заразените! За да победиш китайската чума ти е нужно нещо друго, ПЪЛНО ЗАТВАРЯНЕ най- малко за 1 месец, без никакво напускане на домовете и единствено извозване на болните до здравните центрове! Това е начина, но никой освен китай не го приложи и сгрешихме жестоко!!!!!

53

Анонимен

преди 3 години

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име (Откр. 13:16, 17).

52

Сделано в Китае

преди 3 години

А Китайските Комунисти от Пекин са Вечните и Неразделни Приятели на Брюселските им Другари!

51

Дваж-триж-стриж

преди 3 години

Задължителни ваксинации и реваксинации поне веднъж годишно, всяка есен и пролет локдауни, ограничения за пътуване, работа, образование и медицинско обслужване. Спорт, туризъм, заведения, култура, събирания - несъществени дейности, подлежащи на ограничение. Добре дошли в новия свят. Сами си го създадохте, не извънземните. Честито!

50

Анонимен

преди 3 години

48 глупави заплахи, към този дето клати гората, я помисли, как така в китай от месеци няма нито един заразен, или в най- лошия случай са единични бройки? Можеш ли да кажеш каква е причината според теб? Заразата се спира само по един начин и това е било от както има епидемии от чума по света! Сега го наричат " затваряне", " локдаун" всеки вирус има число по скалата на разпостранение, ако сбора от " мерките" е по- голям от това число, вируса реално е ликвидиран, ако е по- малък тлеее като тука!

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57Ваксините са за да няма локдаун,но явно кyxите ви кратуни няма как да го асимилират.

48

Анонимен

преди 3 години

За Спин няма лечение и толкова години не можаха и ли по- точно не пожелаха да направят ваксина. Короната също няма лечение, но за няколко месеца има вече поне пет ваксини, за които не се знае нищо. Но става дума за много пари. Човешкият живот е без значение. Ние не сме ***.

47

Анонимен

преди 3 години

Вече ни готвят за великия нов световен ред...на ограниченията и липсата на права за хората... ваксините велики са страхотни, не има още...защото ще направим нови варианти, за да живеете в затвор и локдауни...да мачкаме и контролираме..ще ви ваксинираме с отрови, докато умрете и се разболеете, ще ви унищожим....от великите сатанисти, собственици на великия план за great reset

46

Анонимен

преди 3 години

Защо държава от евросъюза за да поръча руска ваксина, трябва да получи съгласие от еврочиновници които не се интересуват какви са исканията на обикновения човек. Варшавският договор и СИВ от преди по времето когато бяхме със СССР са много по приемливи от сегашните фашисти от европейския съюз. Орбан как поръча за Унгария спутник и китайските ваксини.

45

До 49

преди 3 години

Не, тези 13 000 измряха в българските "болници", "лекувани" от българските "лекари"! Забелязваш ли кавичките...

44

НФСБ

преди 3 години

Много е лесно да се критикува и плюе, че " няма вирус", когато част от населението спазва мерките за " задържане" на заразата, ще ви кажа и защо е така! В момента сме на кота няколко стотин души заразени с китайската лабораторно създадена чума на 100 000 души, сега плюещите имат ли достатъчно въображение да си представят какво би било ( без мерките!), ако заразените не са няколко стотин, а няколко десетки хиляди на 100 000 д??? Отговорете бе руски шимпанзета

43

До45

преди 3 години

Ами пращай булката на"къра"до копа картофи щом е изкрейзила,там"вирус"няма!

42

Анонимен

преди 3 години

Мангъров кво викаше, то е само някакво грип че. Лягаш вкъщи и чакаш да ти мине.Тези 13 000 дето са умрели досега го дължат на Мангъров!

41

Не!

преди 3 години

Нека всеки се бори с този вирус както сметне за добре и колкото време е нужно. Света не се притеснява от вируса толкова, колкото от неадекватните правителства! Важно е затварянията и репресиите да спрат в противен случай ще има революция, последвана от метежи, след това анархия и накрая наистина нов начин на живот! Това, което със сигурност няма да се случи е контрол над населението чрез овластени "лекари"! Ограничаването на човешки права заради някакъв грип ще бъде пагубно за света!

40

Анонимен

преди 3 години

не споменавай тоя луд Магъров, подведе много хора и си заминаха от вируса. И Бойко му се върза.

39

Анонимен

преди 3 години

Що бе, да не би ваксините да не проработиха?

38

Анонимен

преди 3 години

До ДИСТОПИЯЖена ми мед.сестра и са фрашкани в отделението с болни хора от този вирус. Вече я усещам, че не е наред с нервите .Не знам колко може да издържи така,а тук някакви KpeTeни ми се правят на интересни умни.Всичко това се случва и няма никаква измама.

37

Анонимен

преди 3 години

След 50-60 години този вирус и пандемията ще отминат. И тогава ще се върнем към нормалния живот.

36

Анонимен

преди 3 години

та да чуем за Мангъра и грипчето което щеше до миналия август да отшуми. Нещо диплома щеше да хвърля, нещо за стаден имунитет и съчки имсше