35

Анонимен

преди 3 години

аз лично се сприятелих с него и не ми е проблем.

34

ДИСТОПИЯ

преди 3 години

Първо зомбираха журналистите после лекарите, сега ще ни дават и зелени значки ли бяха пропуски ли

33

Анонимен

преди 3 години

Капитализма винаги е бил мизерия. При капитализма става добре добре когато Сталин през 30те изправи СССР на крака и съветския народ започна да живее добре. Тогава капиталистите бяха принудени да предлагат по-добър стандарт на живот на тяхното население, иначе ги чакаше революция и експроприация на средствата за производство както в СССР. И така капитализма успя да изкара 70 години до 2008 когато мина на изкуствено дищане, а сега вече е в кома след като Путин им пусна неговите "мултики".

32

Анонимен

преди 3 години

Нови пазари - няма. Появи се конкурент - Китай! Ами сега? Война? Ама Путин прожектира "мултики"! Ами много просто - плашим народа, затваряме всичко и слагаме намордници на народа.

31

Анонимен

преди 3 години

20 вида салам и 10 вида дъвки беше нужно по времето на СССР, да съблазняват соц лагера, и да мислят хората на запад, че живеят по добре от СССР. Всичко това вече не е нужно, всичко беше балон. СССР вече го няма. Китай развива индустриален капитализъм. Ако преди на запад сменяха колите си на няколко години, сега ще ги карат цял живот, всъщност за какво са ви коли, дайте кар шеъринг, Германия и Европа не са толкова големи, ако искаш да пътуваш взимаш кола от кар шеъринг - и главното - екология. За какво изобщо ви е собсвеност при инклузивния капитализъм!

30

Честито

преди 3 години

Target Individual, Mind Control

29

Анонимен

преди 3 години

За всеки ще има малка квартирка 8 квадрата с виртуална реалност като сложите маската да изглежда като 10 стайна, дори и миризми виртуални на 10 стайно жилище, малка симпатична електрическа кола на кар шеъринг ако искаш да пътуваш някъде, и ще ядем насекоми, защото има протеини в насекомите, а телешко и мляко - не! кравите пpъцкат и отделят метан и CO2 което не е екологично, вреди на платенетата.

28

Анонимен

преди 3 години

Това че ще живеете в квартири 8 квадрата и ще ядете насекоми при инклузивния капитализъм не е защото капитализма вече не може да ви осигури жилища и коли, а защото вие сами така решавате при демокрацията, за да спасим планетата, защото така е екологично, и защото това е модерно и куул, така ще има повече птички и дори мечките които бяха изтребени преди 1000 години ще се върнат в Европа.

27

Анонимен

преди 3 години

А защо в Германия наложиха жестоки мерки за 1 месец, и след 13 часа съвещания Меркел реши да ги отложи? Ама какво се случи - корона вируса отиде някъде, замина си след 13 часа заседание, или какво стана!

26

Анонимен

преди 3 години

Британските или американските учени скоро може да решат, че оптималната възраст за човешкия живот е 57 години (както решиха, че хомосексуализмът е нормален), и тогава на 57 години - евтаназия, това е добро за природата, така спасяваме планетата, хората отделят въглеродни емисии.

25

Анонимен

преди 3 години

Има основна разлика между болшевизма и либералната демокрацията. При болшевизма всеки който не е съгласен и критикува болшевизма се преследва, а при демокрацията има свобода и всеки може да критикува свободно болшевизма, а се преследват само тези които критикуват демокрацията, защото демокрацията е най-добрата система.

24

Анонимен

преди 3 години

Ами този вирус ако е транспондер за сателитите на ЦРУ, казват че тия от DAPRA гледали по цял ден нищо не подозиращи голи жени как се къпят в баните си и лъскали бастуните!Това ако е истина Хитлер е пеленаче пред тези!Следенето се Казва:Target Individual

23

Киро Рамбото

преди 3 години

Не мога да разбера - епидемии от чума и холера, много по-силно заразни и смъртоносни, все някога са преминали. А тази епидемия ще остане ... завинаги?

22

Анонимен

преди 3 години

Явно след някоя друга година безсмислена "борба" ще ни се наложи да избираме или Глад или да оставим тая Гад да си свърши работата като отнеме стотина милиона живота в световен мащаб!

21

Анонимен

преди 3 години

Доста повторно заразени има. Лоша е работата.

20

haha

преди 3 години

Няма такова нещо като постоянна пандемия или епидемия. Епидемиите и пандемиите винаги продължават известно време, а не вечно.

19

Анонимен

преди 3 години

Никога досега при епидемии за изчезване не се е говорило за постигане на стаден имунитет и патогена да започне да има твърде малко уязвими тела като гостоприемници как задължителен принцип или условие,а се е говорило за начин на лечение от патогена предизвикващ епидемията по разпространение с налагане на карантината за отделяне на заболелите поставяни за лечение по стадий на заболяването и така до последователно елиминиране на въздействието на патогена как причина за заболявания как епидемиите..

18

Анонимен

преди 3 години

С толкова егоисти и антиваксъри ...няма как да се оправи положението.Проблема не е само в заразяването,а и ефективността на ваксините.Ако създават антитела би трябвало и боледуването да е по-леко независимо от мутациите. То вече трябваше да има и много повторно заразени, а не се съобщава за такива случаи.

17

Анонимен

преди 3 години

То и триперът не ни е приятел от около 10,000 години, ама...

16

Анонимен

преди 3 години

Внасяйте незабавно в Бг руската ваксина Спутник V, това е спасението !!!