15

Demonaz

преди 3 години

Мда, добре. То еболата в Африка за две годни я оправиха,а тук говорят завинаги ха-ха. Много им се иска на управляващите. Но,всичко си има и край. Бъдещето ,е каквото си го направят хората. На тези ,които им харесва да живеят като скотове е нормално за тях да нямат социални контакти, да спортуват да бъдат хора. И това ще мине.

14

Анонимен

преди 3 години

От грип умират поне 500 хиляди всяка година. От белодробни зарази няколко милиона. И това е откакто се помним. Но никога не сме позволявали така на политиците да ни затварят. Това е разликата с Ковид и Грипа, не че едната болест е по-опасна.

13

999

преди 3 години

Има само един начин вирусът да изчезне завинаги - И ТОЙ Е В ЛИЧНАТА ОТГОВОРНОСТ - ДА НЕ ПРЕДАВАШ И ДА НЕ ПРИЕМАШ ВИРУСА / С МЕХАНИЧНИ СРЕДСТВА СЕ ПОСТИГА, НО ПРИ ГОЛЯМА ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ДРУГИТЕ ХОРА/!!! ТОЗИ ВИРУС ИСКА ДА НИ НАУЧИ НА ГРИЖА ЗА ДРУГИТЕ!!! ТОВА Е РЕАЛНО.

12

Анонимен

преди 3 години

Тия са експерти колкото аз съм космонавт. Това вирусче което го изпуснаха от лабораторията е създадено по изкуствен път и е било предназначено за масово унищожение. Не се знае погрешка или нарочно е изпуснат. Няма друг такъв вирус който да унищожава така бързо и безвъзвратно белите дробове. Ваксините само забавят действието но не го унищожават. След ваксинация пак може да се заразите. Най лошото е че ваксинираните пак разнасят заразата. Това означава че няма спасение.

11

Анонимен

преди 3 години

Вече грипа го пишем КОВИД, грипната ваксина -слабо ефективна и нежелана, я пишем КОВИД19ВАКСИНА, слагаме паспорти, принуждения, тестваме на децата, слагаме на бременни, въобще внезапно от бизнес за под милиард годишно, грипните ваксини се превърнаха в бизнес за десетки милиарди ежегодно. Ефективност- същата, ще се справим с китайския грип - горе-долу по същото време, когато се справим с обичайния грип.

10

Попай

преди 3 години

Не, вирусът винаги си го е имало, дори да е пуснат, факта , че сами си казват,че мутира непрекъснато означава, че само след година , ако не му се "помага"трябва да е вече на клинично ниво на грипа или дори на безобидните нормални корона-вируси. Друг е въпроса изобщо има ли тскова животно като Сарс-Ков 2!

9

Като

преди 3 години

СПИН

8

О хо хо

преди 3 години

Вирусът не е достатъчно смъртоносен, за да умират болните и да не могат повече да предават. Силата на този вирус е точно, че не е достатъчно смъртоносен, но е лесно трансмисивен / предава се лесно/. Така че - остава завинаги! Това е реалността. Останалото са розови илюзии.

7

Анонимен

преди 3 години

Да се намали населението чрез вирус би било рисковано и непредсказуемо. Но колко по-лесно, контролирано и сигурно е да се ВАКСИНИРАТ всички, непрекъснато, докато се постигнат целите.

6

Няма да изчезне

преди 3 години

И какво стана сега ? Всяка година - ваксина, като грипната, вирусът няма да изчезне, ще си циркулира, а ние ще скачаме от един локдаун след известно време - на друг локдаун. Никога няма да се върне предишното време. Още повече, че няма такава логистика в света, която да може в началото на сезона - октомври/април (северно/южно полукълбо) да ваксинира 70 % от човечеството. Всяка година. Подготвят ни за истината.

5

Това

преди 3 години

...отдавна го знаем. Всеки нормално мислещ човек го знае. Вирусът никога няма да напусне човечеството. Защото той и затова е пуснат!

4

Попай

преди 3 години

Както казва един колега от форума, по една права лопата е ръцете на Ковид куловодите, средна заплата за цял живот и да страдат. Ако много знаят , с лопата по гърбината и пЛандемията ще изчезне до седмица!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Гнусна пропаганда. НЕ НА ВАКСИНИТЕ. *** В АДА

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Кой човек?

1

Анонимен

преди 3 години

Абе какво толкова се обяснявате - човека ви го каза : десет милиарда са твърде много , приемливо е да са един - два милиарда .