95

Анонимен

преди 3 години

Хубава статия, най-доброто в нея е Реализъм, сега става ли по-ясно, че разни прошляци катоонзи неудачник Мангърков само ви използваха за да се уредят в някоя партия и да станат депутати а при по-голям късмет и министри. Колективен имунитет не може да се постигне, човекът добре го е обяснил, просто вирусът мутира бързо и новите щамове ни връщат обратно. Ужасен вирус, ваксините не са универсално средство и няма да ни избавят изцяло поради това че не са ефективни при много от мутациите.

94

Сезонна вирусология

преди 3 години

Абе ние с хората , дето сме една кръв , сме готови да станем врагове. - вие за някаква РНК_ гадинка сте тръгнали да спорите . . . . . . . Един ден не стига - дайте си една седмица за """размисъл""" , пък ще видим по-подир!!!

93

Така е

преди 3 години

сарс и хамерика и евреите, които искат войни и убиват.

92

Ръката

преди 3 години

Най - големия всеобщ враг на обществото и нормалния човек е не измисления и неизолиран все още вирус , а тези дето го проектираха и пуснаха и онези дето прокламират ежедневно и ежеминутно колко е опасен, как трябва да се крием ,да не дишаме ,да губим контакти с близки и приятели ,децата ни и да си седят вкъщи ( далеч от слънцето и витамин де) ,да губим зрението си, да трупаме килограми , да сме страхливи,апатични ,безидейни ,да губим работа ,да не мислим само и само да" ОЦЕЛЕЕМ"

91

Тялото

преди 3 години

Тая статия обиколи всичкото нет.Това са глупости. 1во в южноафриканското изследване, наистина ваксината предпазва на 10%, НО няма нито един ваксиниран в болница, значи предпазва от тежка форма на 100%, което е достатъчно.Хората от БионТек обясниха, че сигурно ще има нужда от още 1-2 дози в следващите години, но в един момент вируса ще мутира твърде много и няма да може да ни разболява тежко и без ваксина, както става с повечето вируси. Още до края на тази година ще се нормализират нещата.

90

Аз

преди 3 години

Вирусът ще остане за дълго наш враг и ще продължи да убива заради човешката глупост. Една шепа *** ви пълнеха главите с конспиративни неверни глупости за да не им спира бизнеса защото им трябва работна ръка. Оставиха вируса да се разпространи до такава степен, че никакви локдауни не могат вече да го спрат. А той продължава да мутира и започна да избягва антителата след преболедуване или ваксиниране. Но хората са глупави.... не разбират собствения си интерес.

89

Некъф

преди 3 години

А кога ще го pъгHеM на китайците за това, че запалиха света с техния вирус и в момента те печелят най много от него. Хич не ми излизайте с това, че китайците са добронамерени !!!

88

Анонимен

преди 3 години

Мислете логично. Грипът досега победен ли е, изчезнал ли е? Не! Всяка година той си идва и заразява хората. Ковидът е от грипните коронавируси, така че никога няма да изчезне, а ваксините срещу него, подобно на грипните ваксини са неефективни. Вие представяте ли си да ви боцкат по три пъти в годината? Къде ще му излезе края?

87

От бореца

преди 3 години

Вируса на исляма върлува вече почти 1400 г. избил е стотици милиони и е забравил развитието на част от човечеството с 1000 г. и ваксината е само брадва !!!

86

дедо Ташунко

преди 3 години

Целта е "златния милиард". Честито на всички.

85

Дарвин

преди 3 години

Но естествения ход на еволюцията не може да бъде спрян....Нищо друго не съм казал.

84

Анонимен

преди 3 години

Ще им се на сценаристите на фалшивата пландемия да е така, но няма да се получи като всеки жив организъм и този вирус ще кротне като си намери нишата

83

Анонимен

преди 3 години

Биг Фарма ще станат милиардери всички, останалите да му мислят

82

Анонимен

преди 3 години

До HandelЕ, хубаво, де, какво не разбрахте? След заушка се придобива ТРАЕН ИМУНИТЕТ. След ковида - НЕ СЕ придобива траен имунитет.

81

Анонимен

преди 3 години

До HandelЗа заушката има ваксини, които от много години са в задължителния ваксинационен календар. Не се разчита на естествен имунитет. Ваксината е тройна - срещу заушка, рубеола и морбили и се поставя, когато детето стане на година и един месец.

80

един

преди 3 години

До: HandelТака е. Обаче за заушка има ваксина и тя е задължителна, наред с тези за морбили и рубеола.Аз съжалявам много, че навремето нямаше такава ваксина и в резултат съм карал заушка. Мина леко, обаче като се ожених се наложи да правим ин витро за да имаме деца.С такава ваксина бих се ваксинирал.С тези новите съмнителни ваксини не виждам ползата от тях!

79

Handel

преди 3 години

В допълнение към долното - и да сте виждали когато някое дете се разболее от заушка да въвеждат локдауни или да принуждават хората да ностя маски? Карантинират само болното дете за десетина дена, и дори и родителите му не носят маски и си ходят нормално на работа. Защото всички или почти всички възрастни са преболедували и имат естествен имунитет. Без да се харчат милиарди, да се съсипва икономиката и без лекарски шефове да гушват стотици милиони за "лекуване" на заушка и за ваксини.

78

Handel

преди 3 години

"Вирусът SARS-CoV-2 ще остане за дълго наш враг"Уникално заглавие. А ние така се надявахме че ще ни стане приятел! Ще си пием заедно ракията, ще ходи да ни пазарува...А сега сериозно. Да познавате някой втзрастен човек болен от детското заболяване "заушка"? За имформация - това е вирусно заболяване, т.е разлика между него и ковида по начин на действие няма. Но един път преболедувало детето става имунно за цял живот. И с шарките е същото. Но за ковида казват че трябва да се боцкаме непрекъснато

77

Случаен минувач

преди 3 години

Това не е пандемия, а пЛандемия.В най-скоро време ще се появят нови мутации, които ваксина не ги лови... и така поне още 3 години.

76

Случаен минувач

преди 3 години

Цялата работа с ваксините ми напомня филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето троши с камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И почва да поправя прозорците. Да, ама един пострадал от хлапето са сети за какво става дума и подгони него - стъкларя. Така че и хората трябва да осъзнаят кои играят ролята на "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/20