63

Бау

преди 3 години

антиваксърите няма никога да го пуснат този кокал. Все пак това "доказа", че ваксина е опасна. Не може да ги убедят вече в противното.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66а защо при другите ваксини няма такива случаи? ами ако и нас ще ни включат в тая статистика?

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71защото "падащия от самолета" дедо дън така иска! да прави сечено на русия, без значение за жертвите!

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73че то повечето заразени са така и без да са ваксинирани! каква е аранцията че със или без ваксина ще премине по леко! но тук въпроса е, че тая ваксина има кофти странични ефекти, плюс това че не е надежна! просто е най евтинката и затова я купуват и предлагат! НО, АКО ТРЯБВАШЕ ДА СИ Я ПЛАЩАМЕ, ЩЯХА ДА ВЗЕМАТ НАЙ СКЪПАТА!

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73От къде знаеш, че дължиш това на ваксината? По моите наблюдения хора, които леко или безсимптомно изкарват грипа, леко понасят и ваксините. Както описваш нещата, най-вероятно щяхте да изкарате грипа най-много като лека настинка и без ваксината.

58

Анонимен

преди 3 години

До 64 Личен опит. Ваксинирани с една доза и с положителен пср тест сме . Вкъщи сме си , не сме в болница, нищичко ни няма. Да, заразени сме, но не сме болни, дължа това на ваксината. Дано и вие да сте живи и здрави!

57

Анонимен

преди 3 години

казва: "вервайте ни! ще се оправим за около 800 дни"!

56

Анонимен

преди 3 години

Искам да попитам защо ЕК пречи и стопира одобрението на Спутник 5. Пак векторна ваксина, но много по надежна и добра. За сведение принца на Монако е закупил именно нея, за да ваксинира милионерите . Защо този принц не ги надупчи с Астра Зенека!!! Или тоя е по-*** европеец от нас. Искам да попитам някой чул ли е някъде по света където се прилага някой да се е усложнил тежко и да е починал от тази ваксина!Моля информирайте ме! А за Зенеката примерите са много и от целия свят!

55

лъжата ЕС

преди 3 години

До демагозиЗащото е еврейски съюз

54

демагози

преди 3 години

В тоя еврофашиски съюз няма морал, няма ценности и истина, има само алчност и лъжи.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Да. Аз искам да се ваксинирам, но не с ваксина, на кояно нямам доверие и която считам за недоизработена правилно и опасна. За бога, накарайте ги управляващите, ако искат да се ваксинираме, да ни дадат право на избор с коя ваксина да го направим! А НЕ ПО ВТОРИЯ НАЧИН ЕДНИ ДА СИ СЛАГАТ ПФАЙЗЕР И МОДЕРНА, А НА ДРУГИ ДА ПРЕДЛАГАТ ЕКСПЕРИМЕНТА АСТРА ЗЕНЕКА. Всички сме хора и имаме инстинк за самоъхранение, не само те!!!

52

Анонимен

преди 3 години

само гл,упак би са вакинирал с тая ваксена

51

Анонимен

преди 3 години

Говорим за 9 случаи на смърт при близо 20,000,000 поставени ваксини, а връзка дори и при тях не може да се намери, просто хора си умират, такъв е живота. Какво повече трябва да говорим. Когато на пътя стане катастрофа с автомобил, спираме ли целия транспорт? Опасност от всичко има, дори и нищожна. Ако се фокусирахме на миниатюрните странични ефекти над нещо, което ни дава огромна полза, никога нищо ново нямаше да изобретим и щяхме да си седим по дърветата

50

6

преди 3 години

Веднъж се ваксинирах с Астра-втори път НЕ! Мъжко депе веднъж се ,бе!

49

Анонимен

преди 3 години

А тозш, който се направил вече 2 ваксини, от къде знае, че няма да влиза вече в болница? Ваксинирани те не се ли разболяват. Или пък са безсмъртни?

48

Анонимен

преди 3 години

Основно правило в медицината е: Преди всичко не вреди!Ваксните не са лекарства, които се прилагат на вече болни хора, за да бъдат излекувани. Те са средство за предпазване на здрави от евентуално заболяване. За това е недопустимо да се омаловажава дари и един смъртен случай след ваксинация. Още повече, че ползата от тях е още недоказана. За съжаление вредата вече е налице.

47

Баче Кико

преди 3 години

Аз съм алфа мъжкар и ще изчакам реда си да се ваксинирам - а той след този на Баце, който е в далеч по-напреднала възраст от мен и с хронични заболявания.

46

Джо

преди 3 години

Тромболитичните състояния не са някакво ново заболяване, което науката не познаваше до появат му при поставяне на ваксина, а е нещо, от което хората си боледуват и умират. Дори статистиката показва намаляване на случаите при ваксинираните. Но, българина си е решил, че той ваксина не иска, нищо, че му се обснява простичко в тази статия, той си иска ковида, локдауна и най-важното - хейтенето на щаба, на правителството, на мерките, на измисления вирус.. това нещо той не дава да му се отнеме

45

Анонимен

преди 3 години

Самият факт, че се налага доклад казва никога да не си слагаме от този недодялан и некадърно направен ***!

44

ГосТ

преди 3 години

И вместо търгашите да обясняват как ваксините нямат връзка със страничните ефекти, да вземат да дадат думата на учените, за да помислят кои пациенти развиват странични реакции от ваксините и защо, за да се предотвратят бъдещи такива. Не е нужно да се ваксинират рисковите към ваксината групи.