46

ГосТ

преди 6 месеца

И вместо търгашите да обясняват как ваксините нямат връзка със страничните ефекти, да вземат да дадат думата на учените, за да помислят кои пациенти развиват странични реакции от ваксините и защо, за да се предотвратят бъдещи такива. Не е нужно да се ваксинират рисковите към ваксината групи.

45

Анонимен

преди 6 месеца

След лансирането на Астра Зенека от ГЕРБ най-накрая ми стана ясно, защо народа им вика ГРОБ.

44

Анонимен

преди 6 месеца

След време в учебниците по история ще се говори за геноцида Астра Зенека.

43

Тука гледай тука бе!

преди 6 месеца

За 30г. ни намалиха със 30%.Това не им е достатъчно.Още ще скача в гроба Ганьо..........

42

Анонимен

преди 6 месеца

Не беше до 37 а 41

41

Анонимен

преди 6 месеца

До 37Ти чете ли статията, въобще вникваш ли! Казват, че няма пряка връзка и все пак заради коствена (разбирай раздуханата работа ) ще пишат, че МОЖЕ и да се случи. Колко хора с поражения от тромби след прекаран Ковид има знаеш ли? Колко хора са останали без крайници знаеш ли? Иначе ваксината може да им причини някога нещо в бъдеще....филмари.

40

ГосТ

преди 6 месеца

Ваксинирането трябва да се прави от личните лекари след отрицателен PCR и тест за алергични реакции и анализ за несъвместимост към ваксината. А не на някакви сергии в бума на епидемията. И е крайно време да се увеличи избора на ваксини, аз определено предпочитам конвенционална ваксина с деактивиран вирус. Китайците вече ваксинираха десетки милиони с техните ваксини.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Това не може да продължава вечно, трябва да има срок за безплатно ваксиниране, след този срок само и единствено платени ваксини в аптеките който иска да си купи, следва отваряне на цялата държава и кой оцелее.

38

Анонимен

преди 6 месеца

До 37.Кой ти каза, че тези средно по сто човека си заминават от коронавируса? Лекарите ли? Не видя ли доклада в публикацията? Това не се знаело, онова не било сигурно, такива проблеми се появявали и при грипни инфекции и какви ли не още празни приказки.

37

Анонимен

преди 6 месеца

Добро утро!Абе знае ли някой дали Урсулата от ек вече се ваксинира с Астра Зенека?

36

Анонимен

преди 6 месеца

" България е на последно място по медийна грамотност" => " България е на последно място по функционална грамотност.", Демек склонен си да вярваш на баба Пена от пазарЯ , но не и на специалистите. Но пък си на първо място по четене между редовете и интерпретация в свой стил . Евала, братя! Доказахме с ваксините, че сме най - глупавата нация и сме на последно място по брой ваксинирани! То е логично , няма как да е друго, щом сме по последните места на всяка положителна класация.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Ако, ако...има много неизвестни още, с Астра Зенека. Като ги изяснят, тогава ще се ваксини.аме с нея.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Средно 100 човека на ден си заминават от коронавирус, дори и с една доза, тези хора изобщо нямаше да стигнат до болнично лечение, продължавайте да умувате.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Типично разтягане на локуми, това е цялото проучване, описано в публикацията. Дори здравните проблеми се прехвърлят неявно повече към Коко 19, отколкото към ваксината. Скрита агитация да се ваксинирам, че може и по-лошо да стане. Имаме още един пример, когато говорят много, но не казват нищо.

32

†††

преди 6 месеца

Тровят ни по всякакъв начин - храна, ваксини, лекарства, от самолети. Тече тотална дезинформация по медиите за да бъдат хората заблудени и да не разберат какво се случва.

31

Руска рулетка

преди 6 месеца

Черно на бяло докладът признава че тази ваксина може да причини инсулт или инфаркт. Всеки сам да решава дали да играе на руска рулетка.

30

(-_-)

преди 6 месеца

Как установиха точно, че ползите надхвърлят риска при условие, че не е ясно какви нежелани странични ефекти може да има в бъдеще?Защо трябва да принуждават хората да се ваксинират чрез ограничаване на конституционни права като свободното придвижване например?Ако лицето х е ваксинирано каква заплаха за него е лицето у, което не е?

29

Анонимен

преди 6 месеца

Няма да се ваксинирам с Астра Занека.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Англичаните не трябваше да допуснат руснаци до разработването на ваксината Астра Занека. Имаше много причини, за да не го направят.

27

Истукан

преди 6 месеца

Който иска да се ваксинира на свой гръб, винаги може да го направи. Не съм аз човека, който ще казва кой какво ще прави. Всеки си носи последствията. Аз никога няма да се ваксинирам, дори и да е задължително и да има ограничения. Ще им почерня живота по севъзможен начин.