26

Анонимен

преди 6 месеца

Благодарна съм на късмета ми , че успях да се ваксинирам ! Да, в момента сме положителни на Ковид, малко след първа доза ,но го караме почти безсимптомно . Забога, хора , ваксинирайте се ! Или поне убедете по възрастните да го направят.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Ваксините срещу хрема са много по опасни от самата хрема

24

Светозар

преди 6 месеца

А елита се ваксинира с Модерна. Тя е и най - скъпа. Ама не се и предлага на простолюдието. А сега вероятно ще се насочи и към Янсен. За нас - Астра Зенека.

23

Анонимен

преди 6 месеца

Всички ваксини са не ефикасни и убийствени неискаме никакви ваксини от никаде който сиги е проивел даси ги ползва той но неи народа забрана за всички ваксини бог да ви накаже най скоро време неискаме

22

Баста Зенека

преди 6 месеца

Бонджорно FARMAмафиозо,ваксината не ви е в ред,съсирек праща те във гроба- от нея ще стоя далеч !

21

Анонимен

преди 6 месеца

Дървените философи пак са налазили, отново "опровергавайки" всички медицински специалисти и учени. Има 25 случая на тромбози от над 30 млн. ваксинирани. Това е по-малко от 0.0001% (при това без да има доказана причинно-следствена връзка между ваксинирането и тромбозите). Изводът на дървените философи: почти всичко ваксинирани ще умрат от ваксината!

20

Анонимен

преди 6 месеца

Самото боледуване от вируса е рискво към тромбози. Би трябвало да се проучи, кои протеини са отговорни към такава реакция и те да се изключат от ваксините. Това, обаче не може да се приложи във векторните, като тази на Астра или Спутник.

19

Анонимен

преди 6 месеца

"Направих си 2 ваксини и спя спокойно за себа си и близките си! Те също са ваксинирайи - никой няма да влиза в болница и да умира!"--------Аааа, *** как... никой няма да влиза в болница, защото вече други болести, освен ковид, няма. И никой няма да умира, защото ваксината дава и безсмъртие.А иначе ти - с високото IQ - си спи спокойно, лошо няма.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Който се ваксинира с Астрата се отправя към астралния си път

17

Анонимен

преди 6 месеца

"Направих си 2 ваксини и спя спокойно за себа си и близките си! Те също са ваксинирайи - никой няма да влиза в болница и да умира!Иначе нямам нищо напротив прости антиваксъри да мрат! Ще вдигнем средното IQ на нацивта."Разликата между антиваксърите и теб е, че те нямат нищо против правото ти да избереш да се ваксинираш!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Че нямаме 2 лв за ваксини, а нашите послушковци чакат на Брюксел. Както каза Батето: Аз такъв човек Брюксел не познавам.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Не съм чувала нещо по- йезуитско.Има тромбози, но ползата надхвърля вредата.Благодарение на това, че след ваксина се получават тромбози, ще се намали броят на инсултите и инфарктите ...Това може, ако в чужбина има лечение и мониторинг.У нас - едва ли.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Направих си 2 ваксини и спя спокойно за себа си и близките си! Те също са ваксинирайи - никой няма да влиза в болница и да умира! Иначе нямам нищо напротив прости антиваксъри да мрат! Ще вдигнем средното IQ на нацивта.

13

Някой

преди 6 месеца

Докато има агнета, щеима и вълци.

12

Хибридни атаки

преди 6 месеца

Същите заболявания, за които се обвиняват ваксините се оказа, че са по-редки при ваксинираните, отколкото при неваксинираните. Това говори, че има хибридна атака срещу ваксинирането или конкретни ваксини. Не са много страните, които имат интерес Европа да е перманентна здравна криза, за да не ср занимава с проблемната со периферия!Забележете как русоробите са най-върлите противници и злословещи срещу противоепидемичните мерки и ваксините(освен руската).Такава е директивата от джуджето.

11

До 9

преди 6 месеца

В мойто обкръжение няма такива едноклетъчни които искат да се боцнат,само на работата имам един колега (зализан п-дераст) който е мераклия!!

10

Крети

преди 6 месеца

Не демократично да се протестира против политическата чума Корона!

9

Крети

преди 6 месеца

Протестите във Виена вчера бяха разпръснати след като полицията блокира протестиращите от двете страни и написа 1650 глоби, за да защити продажбите политици.

8

XXX

преди 6 месеца

Съвсем скоро всеки от нас ще познава някой приключил земния си път от боцкането с тия медицински гювечи.

7

ммм ..!

преди 6 месеца

Определението на лицето под 4, че "сайтът е тоалетен", това е най-точното попадение.Всичко което се пише и не е в тон с управляващите, то незабавно се премахва; цензурата е в действие!