86

До 69

преди 5 месеца

Е , смъртността в Англия доста намаля откакто си писал коментара (2 седмици ...). Вече са ПОД 20 смъртни случая на ден на фона на 60 000 000 население. За разлика от съотношението в многознайна ***..... Нещата се променят доста бързо и не в полза на твоята теза...

85

Анонимен

преди 5 месеца

Ще има желаещи - когато въведат задължителен сертификат за пътуване. Тогава ще се избият за ваксини.

84

Prokurora

преди 6 месеца

В Австрия потокът от желаещи за ваксини рязко спадна. Хората са отвратени от про ваксърската политика и най-вече на евробюрократите са налагане на паспорти.

83

Gabriela

преди 6 месеца

До ВярващПростете и мен,но в Германия няма такова нещо!Много малко желаещи да се ваксинират!Дори постоянно в facebook има мнения на лични лекари,които казват че няма да се ваксинират и няма да ваксинират и пациентите.

82

Христо Христов

преди 6 месеца

До 82Ема каза преди седмици, че ваксината е надеждно проверена и безопасна.Аман от европейски пенкилери и жалките им местни тролове.

81

Анонимен

преди 6 месеца

ЕМА казва нещо много просто но не е за прости като вас.Та казването е Ваксината е ОПАСНА но вируса е по-опасен.Ето това ви казва ЕМА.

80

Христо Христов

преди 6 месеца

До 75"На какво ли се дължи?" - на постоянно лъжещата пропаганда и все още неизкоренения навик да мислиш?!Не е случайно, че всички проевропейски демократи говорят за "смяна на чипа".

79

Румен

преди 6 месеца

В Америка от техните ваксини има 4000 умрели, но мълчат, за да не спре потокът от пари.

78

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 79Това въобще не е верно. Информация за проблеми с тази ваксина идва от целия свят.Или целия свят се е наговорил да дискредитира Астрата !!Това не звучи сериозно. Имам познати ваксинирани със Зенека и Пфайзер. При тези със Зенеката ужасни и плашещи странични ефекти, вкл. и припадъци. При тези с Пфайзер - нищо ,освен болка на мястото на убождане. Направете си изводите сами.Аз бих си сложила Пфайзер или Модерна, но не мога да се уредя! Нямам достатъчно връзки!

77

Анонимен

преди 6 месеца

до 75 - дължи се на дълбоко вкоренената простащина в Българина, която в съчетание с високото самочуствие без покритие и ходенето до външна тоалетна през зимата в детсвото води до генетични увреждания преразполагащи към още повече простотия. Явлението се нарича "положителна простакунска балканска обратна връзка" и добре описано от ботаниците на запад.

76

Анонимен

преди 6 месеца

до Вярващ, дължи се на това че хората тук са многократно лъгани и мамени, да не кажа постоянно. Живееш така и ставаш мнителен за всичко. В случая обаче има много неизвестни и дори като живееш например в англоговоряща страна(в английския нациионалностите май се пишеха с главна буква) не можеш да разчиташ на току що снесени и поднесени научни теории, камо ли на таблоидите. Ако си гледал fight club филма има един момент за кислородните маски в самолетите и как всички са спокойни като индийски крави

75

Анонимен

преди 6 месеца

Умря коня на зеника ...сега другите ще се разделят милиардите ,но вероятно и там че има проблеми ,хората не вярват на бързо създадени ваксини да правят пачки ,а вълните и щамовете са им в голям интерес )

74

Вярващ

преди 6 месеца

Не искам да убеждавам никого в нищо.Простете ако изглежда така. Не живея в Бг от дълги години и ми е интересно как мислят различните хора. Всички Българи с които контактувам си мислят че ги лъжат за всичко - всичко е конспирация и ваксините са опасни. Тук където живея, а в други не балкански държави хората виждат надежда във ваксините. Просто е интересно колко сме различни ние в БГ. На какво ли се дължи? Дори новините в Бг се разминават оригиналния източник - доста често

73

Анонимен

преди 6 месеца

До 74 Бау, бау, баууууу

72

Бау

преди 6 месеца

До Вярващхем "спрете конспирациите", хем ти лобираш за една :D Нека позная, твоето не е конспирация,а истината :D

71

Анонимен

преди 6 месеца

Всички астра ваксъри пишещи тук са част от политическата вихрушка на ГЕРБ,които се ваксинират само с РНК ваксини поръчани приоритетно за тях. А ние останалите, които не сме лигльовци като Бойко да се подмазване на Меркел и ЕС за сметка на народа си питаме: " Защо САЩ (приятелска на Британия държава) категорично забранява употребата на Астра Зенека." И да, не ни изкарвайте тъпи и ограничени, ние просто не се водим от европейската пропаганда, а гледаме малко по-надалеч от вас.

70

Вярващ

преди 6 месеца

Прочетете съдържанието на ваксините. Наи просто казано - Astrazeneca е най обикновена old style така да се каже ваксина. Pfizer and Moderna са нови, иновативни технологии съдържащи изкуствени живи материи - nano particles. На коя бихте се доверили повече?Всичко е политика!!!! Игра на власт и пари. Brexit!!!

69

ЛЕКАР до вярващ

преди 6 месеца

Смъртността в Англия рязко нараства успоредно с увеличаване на ваксинираните - статистика.

68

Бау

преди 6 месеца

До ВярващВярват на всичко пуснато във ФБ или в техният сайт. Не вярват на учени и официални неща.

67

Вярващ

преди 6 месеца

Ние Българите не вярваме на нищо и никого, и изглежда сме експерти във абсолютно всяка една среда. Не може да твърдим или отричаме нещо без да имаме доказателства. Погледнете какво се случва в Англия над 19 милиона от населението вече е имунизирано с тяхната ваксина - хората нямат търпение и гледат на това като надежда и вид победа над вируса. Вижте какво става в Израел.....ако евреите се ваксинират, лично аз(не пе има значение) предполагам има добра причина. Спрете с конспирациите!!!!