6

Анонимен

преди 6 месеца

ЕМА е все едно СЗО, доклади на килограм, наука нулева. Ваксината е вредна за хора над 55 ама тея хубавци казаха че няма проблем без тестове.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Абе нали ингилизите излязоха от ЕС, за какво ни е тяхната калпава ваксина.Да си я слагат там.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Видяхме, че сте тоалетен сайт. В една статия вменявате вина, че никой не се ваксинира, в следващата пишете с пет удивителни за всеки умрял след ваксина старец в Дания и Тамбукту. Проклети да сте.

3

Двукраките мишки

преди 6 месеца

могат да бъдат спокойни - експериментът ще продължава, каквото ще да се случи. Повече от година се източи, ужасяващият вирус още не може да изтрепе и 1 от 3000 по света, но е извънредно важно да участвате в налагането на новия феодализъм чрез погазване на конституционни права и преди всичко в успешното съсипване на малкия и средния бизнес по програмата за придърпване на всичко в ръцете на големите финансови спекуланти. Боцкайте се, невродегенеративните заболявания ви чакат с нетърпение.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Докладът каза, че сензационните кликбейт медии могат да съсипят всичко. Нали така?

1

Хе Хе

преди 6 месеца

Защо първо да не ваксинират с тоз бъркоч всички джурналяги кат станаха толкоз компетентни. След три месеца шъ броим за странични ефекти. Тя и Лай Нен беше смела ама се покри.